Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους...

Με πηραν τηλεφωνο απο Forthnet και μου λενε πως εντελως δωρεαν(περα απο τα 70Ε του τεχνικου που θα ερθει)για 1 χρονο μπορω να εχω Nova.Στην ερωτηση μου αν πληρωνω κατι αλλο μου ειπαν τιποτα αλλο.Επισης πως μετα τον 1 χρονο αμα θελω δεν ανανεωνω.

Εχει γινει αυτη η προταση σε καποιον η εχετε ακουσει κατι?

Σκεφτομαι να το παρω.Απλως ρωταω μηπως υπαρχει καποια παγιδα(trick trick trick...)

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν με πειθει, καλα κανεις και εχεις δευτερες σκεψεις. Παρε ΕΣΥ τη ΝΟΒΑ και ρωτα τους. Οντως κανουνε εκπτωσεις συνδιαστικες αλλα ΕΤΣΙ ΤΣΑΜΠΑ, γιατι;

EDIT: τσεκαρα το site τους

-------------------------

Κάντε σήμερα την αίτησή σας στην υπηρεσία Forthnet 2play λαμβάνοντας ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ BROADBAND ADSL ΣΤΑ 24 MBPS και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ και μία μοναδική προσφορά σας περιμένει!

Προλάβετε μέχρι τις 31/03/11 τον συνδυασμό Forthnet 2play + Nova Start pack στην τιμή του Forthnet 2play, δηλαδή, στα 41,24€ το μήνα, για έναν ολόκληρο χρόνο!

-------------------------

Βεβαια εδω να πουμε οτι το start pack δεν εχει κατι σε αποκλειστικοτητα nova (πχ καναλια με ταινιες αθλητικα κλπ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ τα ΤΖΑΜΠΕ (Antenna, MAD, Eurosport. Ξερω εγω καν'το - φανταζομαι το παλιο κουτι θα σου δωσουνε - Ουτε σκληρο δισκο, oύτε High Definition, μπορει ελπιζουνε να ψηθεις στην πορεια να βαλεις μερικα συνδρομητικα με εξτρα λεφτα ή να αγορασεις καλυτερο box. Ασε που θα δουλεψει ο τεχνικος. Τριπλοτσεκαρεις παντα ομως ε; (γραφε και το ονοματεπωνυμο της τηλεφωνητριας καλου κακου)

Δημοσ.

Ναι εχω κρατησει ονοματεπωνυμο..Αυτο με τα καναλια κ το κουτι θα το ρωτησω,αμα ειναι περιορισμενα καναλια η το κουτι δεν λεει πολλα δεν θα κανω τιποτα!!

Δημοσ.

Μπορείς να επιλέξει πιο πακέτο nova θέλεις και ανάλογα σου έρχεται και η χρέωση.Για εμένα δεν αξίζει η προσφορά αν δεν επιλέξεις τουλάχιστον το sports pack.

Δημοσ.

Έτσι είναι παίδες. Το Starter Pack είναι ψιλό(εως πολύ)άχρηστο. Άμα δίναν το μεγάλο πακέτο με τα αθλητικά και τα HD κανάλια έστω στο μισό της αρχικής τιμής, θα ήταν καλή προσφορά.(Και μετά ξύπνησα)

Δημοσ.

Απο το τίποτα, μια χαρά είναι το start pack.

Τουλάχιστον στην επαρχία βολευει, πχ αν δεν έχεις και καλή λήψη στα βασικά κανάλια με το επίγειο αναλογικό σήμα τουλάχιστον εξασφαλίζεις αυτό. Και απο την άλλη έχεις στο start pack και

Discovery Channel

National Geographic

Animal Planet

CNN - BBC κλπ

MTV

Motors TV και μερικά άλλα.

Κάποια στιγμή μέσα στο χρόνο θα σε αναβαθμίσουν δωρεάν στο Value Pack για 2 μήνες.

Απο τη στιγμή που είναι τζάμπα δεν βλέπω γιατί να μη το βάλεις.

Δημοσ.

και αμα πιανουν τα χερια σου και μπορεις να κανεις την εγκατασταση μονος σου η απο κανα φιλο σου και γλυτωσεις το 70 αρι απο τον τεχνικο αξιζει ακομα περισσοτερο.

Δημοσ.

Αν είναι τσάμπα μην το συζητάς. Μια χαρά είναι αυτό. Εγώ θα σου πρότεινα να παιδευτείς και 1 μέρα να βάλεις τον εξοπλισμό μόνος σου και αν δεν τα καταφέρεις δίνεις μετά το 70άρι :)

Δημοσ.

Τί μονος του ρε παιδιά, και πώς θα βρει το δορυφόρο; Με τον κλασσικό τρόπο "έλα λίγο αριστερά, κούνα λίγο δεξιά....ωωωωπα καμπάνα, αυτού είσαι!" ; Δε γίνεται.

Δημοσ.

Ακριβως αυτο. Οσο και να πιανουν τα χερια του πως θα βρει σημα; Θελει πεδιομετρο κατι που υποθετω δεν εχει ο op.

Παλια στην αναλογικη γινοτανε αν ειχε λιγη εμπειρια. Τωρα οχι.

Δημοσ.

ακομα και να ξερεις που παιζσει πανω κατω ο δορυφορος ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις καλο σημα.η θα πετυχεις χαλια σημα η δεν θα παιξει καθολου.για να το κανεις τελεια δυστυχως μονο με πεδιομετρο.καποτε η hellas sat εδινε μαζι με το πακετο και ενα εργαλειο για να το σεταρεις μονος σου.μιλαμε για δορυφορικο ιντερνετ που θελει τελεια ακριβεια.αλλα δεν θυμαμαι τι εδινε.

Δημοσ.

Ακριβως αυτο. Οσο και να πιανουν τα χερια του πως θα βρει σημα; Θελει πεδιομετρο κατι που υποθετω δεν εχει ο op.

Παλια στην αναλογικη γινοτανε αν ειχε λιγη εμπειρια. Τωρα οχι.

να σου πω πως το εκανα:ανεβηκα ταρατσα με μια 14' tv, ενα δεκτη απο φιλο συντονισμενο σε ενα free to air καναλι,ειδα προς τα που κοιτανε τα γειτονικα πιατα και μετα απο μιση ωρα περιπου ημουν ετοιμος και γλιτωσα το 70αρι.

θελει ομως υπομονη

Δημοσ.

απλα αν δεν εχεις κατι να σου δειχνει ακριβως το ποσο καλα πιανει το σημα ισως να το πιασεις μεν αλλα να μην ειναι στο τελειο.

Δημοσ.

Παντως καλη μοντα με προρυθμισμενο receiver φιλου. Να σου πω επειδη εχω ενα γομαρακι πιατο 1,8μ για αγγλικο sky digital δεν ειναι τοσο ευκολο με περιστροφη στο περιπου. Ακομα κι ο τεχνικος θελει λιγο με το πεδιομετρο (ασθενες σημα).

Παντως στις παλιες εποχες αναλογικου hotbird τσουκου τσουκου το βρισκες μονος.

Απο περιεργεια στο status τι quality κ strength σηματος πηρες με τo -14αρα στην ταρατσα project- ;

Δεν ειμαι δορυφορομανης, απλα εχω μπαρ με αγγλους που την αγγλικη μπαλα την παιρνουνε πολυ σοβαρα :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...