_Drakos_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Καλημέρα παίδες. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Έχω το παρακάτω motherboard: http://global.msi.eu/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=1926 Δοκίμασα λοιπόν εχθές να συνδέσω 2ο μόνιτορ με hdmi. Δεν άνοιξε καμία οθόνη. Μόνο του το DVI δουλευει, μόνο του το HDMI δουλεύει, μόλις συνδέσω το 2ο δεν ανοίγει κανένα από τα 2... Καμία ιδέα? Θέλω να δουλέψω μία 2η οθόνη σαν προέκταση της πρώτης και όχι σαν κλονο. Ευχαριστώ.
macabre_sunsets Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά, νομίζω πως υπάρχει ένας περιορισμός στο chipset. Είτε DVI θα χρησιμοποιείς είτε HDMI.
_Drakos_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Παρε μια των 30€ να κανεις ανετα τη δουλεια σου Το θέμα είναι να γλιτώσω τα έξοδα. Δεν γίνεται ούτε με DVI και VGA?
macabre_sunsets Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 DVI + VGA (πρέπει να) παίζουν μια χαρά. Τουλάχιστον σε 890 chipset που έχω δοκιμάσει.
Tompgr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δεν ξερω για δοκιμασε να συνδεσεις την αλλη με d-sub , λογικα θα παιζει edit: @macabre_sunsets με προλαβες
_Drakos_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Λοιπόν.2 οθόνες γίνεται να συνδεθούν αλλά, η μία θα είναι υποχρεωτικά VGA. Και ο λόγος είναι ότι κάτι μοιράζονται μεταξύ τους η DVI με την HDMI και μπορεί να λειτουργεί μόνο μία από τις 2 θύρες. Οπότε μάλλον θα πάω σε μία ξεχωριστή κάρτα γραφικών ώστε να μπορώ να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μία ερώτηση όμως. Το πρόβλημα αυτό με DVI και HDMI υπάρχει γενικά στις κάρτες γραφικών?
_Drakos_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Τελικά πήρα μία κάρτα γραφικών και έκανα την δουλειά μου Και μπορώ να συνδέσω μέχρι 3 μόνιτορ.
JIMBOAthens Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Και μπορώ να συνδέσω μέχρι 3 μόνιτορ. Όχι όμως ταυτόχρονα σε extended mode...
FasTaker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Τελικά πήρα μία κάρτα γραφικών και έκανα την δουλειά μου Και μπορώ να συνδέσω μέχρι 3 μόνιτορ. φυσικά όμως θα πρέπει να είναι όλες dvi τουλαχιστον στο δικό μου Η/Υ που έχω 8! dvi θύρες εχω συνδέσει 2 οθόνες... οι 8 θύρες είναι από το crossfire...
_Drakos_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Όχι όμως ταυτόχρονα σε extended mode... Ταυτόχρωνα σε extended τώρα έχω 2 μονιτορ. Δεν έχω δοκιμάσει 3ο ακόμα. Πάντως με 2 είμαι κυριλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.