simaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Τελευταία καταστρέφομαι με Big Peat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Γνώμες για Whyte & Mackay; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Με την οικονομική κρίση και τις άδειες τσέπες, για ουίσκι προτείνω το haig είναι λίγο σκληρό, αλλά είναι από τα ουίσκι που δύσκολα, σε σχέση με τα άλλα, μπομπιάζονται. Υπάρχουν καφενεία που το σερβίρουν με 3,5 ευρώ παρότι δεν βγάζουν (περιμένουν να κερδίσουν από την κατανάλωση). Για ανώτερης ποιότητας μαλτ ουίσκι προτείνω ανεπιφύλακτα talisker. με 3.5 ποτα βγαζουν το μπουκαλι χονδρικη. Το dewars δεν αρεσει σε κανεναν?Εγω το βρισκω το καλυτερο φθηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μπα, απ' τα «απλά» προτιμώ Bell's, Teacher's, Ballantine's. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μαγαζια στην αθηνα με πολλες μαρκες , κατι παρομοιο με τις μπυραριες για τις μπυρες, που βρισκουμε? Προτιμοτερο με ελληνικη μουσικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Γνώμες για Whyte & Mackay; Κριτικές μιλάνε για πετρέλαιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kolokitha Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Με την οικονομική κρίση και τις άδειες τσέπες, για ουίσκι προτείνω το haig είναι λίγο σκληρό, αλλά είναι από τα ουίσκι που δύσκολα, σε σχέση με τα άλλα, μπομπιάζονται. Υπάρχουν καφενεία που το σερβίρουν με 3,5 ευρώ παρότι δεν βγάζουν (περιμένουν να κερδίσουν από την κατανάλωση). Για ανώτερης ποιότητας μαλτ ουίσκι προτείνω ανεπιφύλακτα talisker. το haig εκανε "ονομα" απο την δεκαεια του 80 με 90 , οταν στα τοτε μαχαιραδικα-μπουζουκια ηταν το πιο "ψαγμενο" , και τελικα εγινε νοθεια και αυτο, και κοροιδευαν τον κοσμο... Talisker θα συμφωνισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Φτηνά ουίσκυ, το έχω πει και το ξαναλέω, Teachers. Φήμες λένε και για το White Horse, είμαι όμως σε δίαιτα και έχω κόψει τα ποτά για λίγο (έπρεπε χτεσ να αποχαιρετήσω όμως το Old Pulteney) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kolokitha Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια , μπυραριες υπαρχουν , ρακομελαδικα υπαρχουν....ουισκαδικα εδω αθηνα δεν εχει κανενα μαγαζι ή εστω με μεγαλη ποικιλια σε ουισκι....για βοηθηστε αν ξερετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kolokitha Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια , μπυραριες υπαρχουν , ρακομελαδικα υπαρχουν....ουισκαδικα εδω αθηνα δεν εχει κανενα μαγαζι ή εστω με μεγαλη ποικιλια σε ουισκι....για βοηθηστε αν ξερετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Έχει αναφερθεί στο παρόν νήμα καλό στέκι στο Περιστέρι, στο οποίο δεν αξιώθηκα να πάω ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Bar 56 στο κολωνάκι νομίζω και ένα baraki στον πύργο αθηνών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Προχθές αποπειράθηκα να αγοράσω ένα μπουκάλι Teacher's. Όπως είπαν και πολλοί άλλοι, με εξέπληξε ευχάριστα για την τιμή του. Και θα το χαρακτήριζα και αρκετά «εύκολο» κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Γαμάει το teacher's. Παλιά που είχε κάπου 9-10€ κι εγώ ήμουν πιο διψασμένος τα μπουκάλια έφευγαν δυο-δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Stark_21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα