Neo4 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 On 18/10/2023 at 20:10, Christopher_B said: Γεια σας, παιδια να ρωτησω, για αρχαριο τι θα προτεινατε για καπνιστο χωρις να ξεφυγουμε σε τιμη! Ενημερωτικα ειμαι του "μπερμπον"! https://www.skroutz.gr/s/5693026/Woodford-Reserve-Whiskey-Bourbon-43-2-700ml.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Γιατι δεν παιρνεις το 50αρι να το δοκιμασεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Τι θα γίνει, θα μπει το Teacher's σε προσφορά φέτος να ρουφήξουμε τίποτα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordvec Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 13 hours ago, phanispal said: Τι θα γίνει, θα μπει το Teacher's σε προσφορά φέτος να ρουφήξουμε τίποτα; Να μην μπει! Επικύνδινα γλυκόπιοτο, δε φτουράει λέμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Θα πέσω στο Ballantine's για καθημερινό, μόνο αυτό βλέπω σε προσφορά τον τελευταίο καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Mιας και ειμαι του burbon ολο ελεγα να παρω το blantons και να εχω στην καβα ενα πιο premium, στα 65 που το ειχα βρει καποια στιγμη ηταν αποδεκτο, πλεον ομως στα 110+ μαλλον χανω καθε πιθανοτητα.Σε σχεση με αλλα που πηραν πολλη μικρη αυξηση σε αυτο διπλασιαστηκε σχεδον η τιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart20 Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Καλησπέρα παιδιά έχω στην κατοχή μου 2 ουισκι από τον παππού μου Σφραγισμένα με την συσκευασία τους.τα είχε σε display.εποχες 80-90 πρέπει να ναι.ξερει κάνεις που μπορώ να τα πουλήσω?το ένα είναι Grants Και το άλλο whyte mackay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nogoso Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 hour ago, lionheart20 said: Καλησπέρα παιδιά έχω στην κατοχή μου 2 ουισκι από τον παππού μου Σφραγισμένα με την συσκευασία τους.τα είχε σε display.εποχες 80-90 πρέπει να ναι.ξερει κάνεις που μπορώ να τα πουλήσω?το ένα είναι Grants Και το άλλο whyte mackay Καλησπέρα, Από τις μάρκες που ανέφερες πιθανολογώ ότι δεν έχουν καμιά συλλεκτική αξία. Θέλεις να βάλεις φωτογραφίες ή ακριβώς ποια ουίσκι ειναι? Αν δεν έχουν συλλεκτική αξία, θα πρότεινα αγγελία όπως του ινσόμνια ή άλλο γνωστό website που βάζουν μεταχειρισμένα συνήθως προιόντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart20 Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 ώρα πριν, nogoso είπε Καλησπέρα, Από τις μάρκες που ανέφερες πιθανολογώ ότι δεν έχουν καμιά συλλεκτική αξία. Θέλεις να βάλεις φωτογραφίες ή ακριβώς ποια ουίσκι ειναι? Αν δεν έχουν συλλεκτική αξία, θα πρότεινα αγγελία όπως του ινσόμνια ή άλλο γνωστό website που βάζουν μεταχειρισμένα συνήθως προιόντα. https://ibb.co/zrp2X15 Τα ανέβασα.αν μπορείς πες μου αν υπάρχει κάποια συλλεκτική αξία γιατί εγώ με ουισκι είμαι άσχετος.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nogoso Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 15 hours ago, lionheart20 said: https://ibb.co/zrp2X15 Τα ανέβασα.αν μπορείς πες μου αν υπάρχει κάποια συλλεκτική αξία γιατί εγώ με ουισκι είμαι άσχετος.ευχαριστω Καλησπέρα και πάλι, με μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν είδα να έχουν κανένα ενδιαφέρον συλλεκτικά. Εγώ θα έβαζα μια αγγελία στο ινσομνια και ίσως βρεθεί κάποιος που τα θέλει να τα εχει στο ράφι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart20 Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 31 λεπτά πριν, nogoso είπε Καλησπέρα και πάλι, με μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν είδα να έχουν κανένα ενδιαφέρον συλλεκτικά. Εγώ θα έβαζα μια αγγελία στο ινσομνια και ίσως βρεθεί κάποιος που τα θέλει να τα εχει στο ράφι του. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται για ποτά δεν έχω δει πουθενά εδώ στο insomnia. Και τι τιμή να βάλω ούτε που ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου https://www.whiskybase.com/whiskies/whisky/61171/grants-family-reserve Καλύτερα πιες τα ή δωρησε τα . Μικρή αξια φαίνεται πως εχουν έτσι κι αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart20 Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 3 ώρες πριν, bilya είπε https://www.whiskybase.com/whiskies/whisky/61171/grants-family-reserve Καλύτερα πιες τα ή δωρησε τα . Μικρή αξια φαίνεται πως εχουν έτσι κι αλλιώς. Μπα δεν πίνουμε γενικώς.θα τα πουλήσω.οποιο παιδί ενδιαφέρεται ας μου στείλει κάνα πμ γιατί δεν νομίζω να επιτρέπονται οι αγγελίες για ποτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 4 ώρες πριν, lionheart20 είπε Μπα δεν πίνουμε γενικώς.θα τα πουλήσω.οποιο παιδί ενδιαφέρεται ας μου στείλει κάνα πμ γιατί δεν νομίζω να επιτρέπονται οι αγγελίες για ποτά. Αν τα πουλήσεις, είσαι σίγουρος ότι δεν είναι ξίδια μετά από τόσα χρόνια ;; Παλιό ουίσκυ, δεν σημαίνει ότι είναι και καλό ουίσκυ...Αν δεν είναι συντηρημένα σωστά, μπορεί και να έχουν χαλάσει. Εγώ θα σε συμβούλευα να τα πιείς με την παρέα σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Δύσκολο έως απίθανο να πάθει κάτι το ουίσκι, αν τόσα χρόνια ήταν σε σκιερό μέρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα