trelas007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 23 ώρες πριν, HERTHAN είπε Για πειτε κανενα καλο Ιρλανδεζικο παλικαρια να δοκιμασω(αν και δεν πινω γενικοτερα). Τα γνωστα εχουν δοκιμαστει(Jameson,Tullamore,Bushmills κλπ) εδω και χρονια φυσικα απλα δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε με διαφορες εκδοσεις απο το καθενα που εχουν βγει. Για πειτε κανενα καλο. Εχοντας αναφέρεις τα πιο διαδεδομένα ιρλανδεζικα. Δοκίμασε το Mitchell & Son Green Spot αν μπορεις να το βρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, golden33 είπε Σε δύο forum για τους λάτρες του ουισκιού που είμαι γραμμένος λένε ότι ο συλλέκτης πρέπει να αγοράζει πάντα 3 μπουκάλια. Ένα για να πιει, ένα για μεταπώληση και ένα για τη συλλογή του. Δεν ειναι ακριβως ετσι κατα την γνωμη μου.Το οτι καποιος εχει πχ το ενστικτο αλλα και το χρημα να αγορασει, ενα ποτο στην προκειμενη περιπτωση, που πιστευει οτι μελλοντικα θα ειναι σπανιο - ακριβο - συλλεκτικο αυτοματως τον κανει και συλλεκτη.Δεν εννοω βεβαια αν απλα μια φορα παρει ενα προιον αλλα αν εχει στην ιδιοκτησια του εναν ικανο αριθμο ποτων, ασχετως αν πηρε ενα και οχι τρια. Κουβεντα να γινεται βεβαια αν και ξεφευγουμε λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, trelas007 είπε Εχοντας αναφέρεις τα πιο διαδεδομένα ιρλανδεζικα. Δοκίμασε το Mitchell & Son Green Spot αν μπορεις να το βρεις. Ειναι καλο το συγκεκριμενο το εχεις δοκιμασει? Εχω καμια 15αρια στην λιστα και θελω καποια στιγμη να ξεκινησω να παιρνω 1-2 τον χρονο και σε καμια γιορτη ν'απολαμβανω κανενα ποτηρακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelas007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Το δοκιμασα σε bar και ειπα καποια στιγμη πρεπει να το παρω. Οποτε παω για "ψωνια" παντα τυχαινει να μου τελειωνει και κατρακυλαω πισω στο laphroaig. Αν σαρεσουν τα καπνιστα ειναι οτι καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 αμα δεν του αρεσει το tullamore που ειναι η προτιμηση πολλων γυναικων τοτε θα δυσκολευτει με τα αλλα.Το πιο entry ειναι το tullamore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
golden33 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Δεν ειναι ακριβως ετσι κατα την γνωμη μου.Το οτι καποιος εχει πχ το ενστικτο αλλα και το χρημα να αγορασει, ενα ποτο στην προκειμενη περιπτωση, που πιστευει οτι μελλοντικα θα ειναι σπανιο - ακριβο - συλλεκτικο αυτοματως τον κανει και συλλεκτη.Δεν εννοω βεβαια αν απλα μια φορα παρει ενα προιον αλλα αν εχει στην ιδιοκτησια του εναν ικανο αριθμο ποτων, ασχετως αν πηρε ενα και οχι τρια. Κουβεντα να γινεται βεβαια αν και ξεφευγουμε λιγο. Εννοείται, και ένα μπουκάλι να παίρνει πάλι συλλέκτης θεωρείται. Απλά σε αυτά τα φόρα είναι όλοι αρρωστάκια και συνήθως θέλουν και να το δοκιμάσουν, όχι μόνο να το έχουν στη συλλογή τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Απολαυστικο το woodford Το μαγαζι ειχε σε καθε ειδος ποτου αμετρητες επιλογες.Με απογοητευσε στα burbon που ειχε καμια δεκαρια μονο. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από Menelaos83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 17/1/2022 στις 2:27 ΜΜ, golden33 είπε Σε δύο forum για τους λάτρες του ουισκιού που είμαι γραμμένος λένε ότι ο συλλέκτης πρέπει να αγοράζει πάντα 3 μπουκάλια. Εφόσον υπάρχουν 3 τεμάχια (με τα ίδια ή με πολύ παραπλήσια χαρακτηριστικά, ήτοι σειράς, παρτίδας, έτους ή δεν ξέρω και εγώ τι) στο σημείο που θα τα αγοράσει και βέβαια, το βαστάει η τσέπη του, γιατί όχι; Βέβαια, υπάρχει πάντα και η περίπτωση να μην έχουν καμία απολύτως αξία μελλοντικά (κοινώς να θεωρηθούν όπως τα κοινά), οπότε θα έχει να πίνει 3 μπουκάλια τα οποία πλήρωσε πιθανότατα αδρά. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
golden33 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Εφόσον υπάρχουν 3 τεμάχια (με τα ίδια ή με πολύ παραπλήσια χαρακτηριστικά, ήτοι σειράς, παρτίδας, έτους ή δεν ξέρω και εγώ τι) στο σημείο που θα τα αγοράσει και βέβαια, το βαστάει η τσέπη του, γιατί όχι; Βέβαια, υπάρχει πάντα και η περίπτωση να μην έχουν καμία απολύτως αξία μελλοντικά (κοινώς να θεωρηθούν όπως τα κοινά), οπότε θα έχει να πίνει 3 μπουκάλια τα οποία πλήρωσε πιθανότατα αδρά. Το ένα μένει για πάντα στη συλλογή, δεν ανοίγεται. Βέβαια όλα είναι θέμα τσέπης όπως σωστά ανέφερες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELDA Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα και απο μένα , δινω και εγώ ενα blend και ενα single , τζονι πράσινο και tullamore 14άρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! θα ήθελα μια πρόταση για ειδική περίσταση γύρω στα 150 με 200Ε. θα ήθελα κάτι που να δικαιολογεί τα λεφτά του και να πίνεται ευχάριστα. για να καταλάβετε τι εννοώ, απολαμβάνω πολύ περισσότερο ενα monkey shoulder από ένα johnnie blue που έχει 6πλασια τιμη. θα προτιμούσα να μην είναι καπνιστό Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από gsisr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) λογικο να σου αρεσει η μπλε μαιμου,ειναι μειξη τριων speysiders single malts. macallan sherry παρε. 12 ή 18 παντως διαφωνω με το ποσο. καλυτερα κατι για ολες τις περιστασεις οπως ενα glenlivet 12αρι ή ενα cragganmore. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από 3DJIN 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akarthis Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, gsisr είπε Καλημέρα! θα ήθελα μια πρόταση για ειδική περίσταση γύρω στα 150 με 200Ε. θα ήθελα κάτι που να δικαιολογεί τα λεφτά του και να πίνεται ευχάριστα. για να καταλάβετε τι εννοώ, απολαμβάνω πολύ περισσότερο ενα monkey shoulder από ένα johnnie blue που έχει 6πλασια τιμη. θα προτιμούσα να μην είναι καπνιστό Καλημερα. Εαν δεν υπαρχει εμπειρια στο αθλημα δεν βρισκω κανενα λογο να δωσεις 150 ευρω για ενα ουισκι. Ο ουρανισκος σου δε καταλαβει καμια διαφορα σε ενα ουισκι των 60 ευρω με ενα των 150. Αυτο χτιζεται σιγα σιγα με δοκιμες . Ειναι προτιμοτερο να παρεις 2 ουισκι των 70 ευρω και να μαθεις ετσι τι σε αντιπροσωπευει και να πας καποια στιγμη και στο ουισκι των 150 ευρω και να το εκτιμησεις. Σε αντιθετη περιπτωση αδιαφορησε για αυτο που γραφω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Καλημερα. Και γω θα συμφωνησω με τον @akarthis .Αν δεν υπαρχει η εμπειρια , πιστευω πως δεν θα τιμηθει αναλογως μια τετοια φιαλη. Εγω ισως να πηγαινα προς Nikka Coffey Malt η Coffee Grain. Κατι πιο βατο , που να μην "καιει" τοσο πολυ ειναι και το Dalmore 15 years. Μετα ισως να παιζα και προς κανα Glenfiddich 21 Reserva (το οποιο ετυχε να πιω. Δεν το χω αλλα παιζει στα χρηματα που λες πανω-κατω.). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wolfskinn Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, gsisr είπε Καλημέρα! θα ήθελα μια πρόταση για ειδική περίσταση γύρω στα 150 με 200Ε. θα ήθελα κάτι που να δικαιολογεί τα λεφτά του και να πίνεται ευχάριστα. για να καταλάβετε τι εννοώ, απολαμβάνω πολύ περισσότερο ενα monkey shoulder από ένα johnnie blue που έχει 6πλασια τιμη. θα προτιμούσα να μην είναι καπνιστό Εγω θα πήγαινα σε Glendronach 21 ή Glenmorangie Signet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα