KRIKON Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Εμενα προσωπικα δεν μου εβγαλε κατι τετοιο.Οντως ευκολοπιοτο και σε αυτη την τιμη μαλλον το καλυτερο. Επισης θελω να ρωτησω αν εχει δοκιμασει καποιος τα Michters, τα πετυχα σε μια καβα κοντα μου που δεν φημιζεται και για την τεραστια ποικιλια του παρολα αυτα οταν τα εψαξα ειδα οτι ειναι ακριβα σχετικα. Tι να πω δεν ξερω και στην μυτη εβγαζε λιγο οινοπνευμα.Ισως επειδη ειχα παρει σπιτι για τις γιορτινές μερες glenfiddich 15 και καπακια Lagavulin (σε ''φυσιλογικη'' τιμη και οχι τα 100αρια που βλεπω τωρα ελεος.Θυμαμαι στον γαμο μου πριν 6 χρονια ειχα παρει 2 μπουκαλια οταν μαζευτήκαμε με τα φιλαράκια και αν δεν κανω τρομερο λαθος τα ειχα παρει και τα 2 110 ευρω ) και συνηθισα αυτο το smoothness και την μηδενικη αιθανολη που μυριζουν. Είχα σκοπο οταν τελειώσει το lagavulin να παω σε ενα Glenfarclas 15 μιας και θελω να δοκιμάσω κατι που τελειώνει σε sherry . Τα sherry εχουν πιο γλυκο τονο ετσι? Μου μπηκε η ιδεα για bourbon αλλα αυτη οινοπνευματιλα με φρανερε λιγο.Ισως να ετυχε δεν ξερω. Για το Michters διαφορα ρεβιου που εψαξα λενε πολυ καλα λογια αλλα μετα εκει υπαρχει και το blanton που παλι απο οτι διαβαζω θεωρειτε τοπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, KRIKON είπε Tι να πω δεν ξερω και στην μυτη εβγαζε λιγο οινοπνευμα.Ισως επειδη ειχα παρει σπιτι για τις γιορτινές μερες glenfiddich 15 και καπακια Lagavulin (σε ''φυσιλογικη'' τιμη και οχι τα 100αρια που βλεπω τωρα ελεος.Θυμαμαι στον γαμο μου πριν 6 χρονια ειχα παρει 2 μπουκαλια οταν μαζευτήκαμε με τα φιλαράκια και αν δεν κανω τρομερο λαθος τα ειχα παρει και τα 2 110 ευρω ) και συνηθισα αυτο το smoothness και την μηδενικη αιθανολη που μυριζουν. Είχα σκοπο οταν τελειώσει το lagavulin να παω σε ενα Glenfarclas 15 μιας και θελω να δοκιμάσω κατι που τελειώνει σε sherry . Τα sherry εχουν πιο γλυκο τονο ετσι? Μου μπηκε η ιδεα για bourbon αλλα αυτη οινοπνευματιλα με φρανερε λιγο.Ισως να ετυχε δεν ξερω. Για το Michters διαφορα ρεβιου που εψαξα λενε πολυ καλα λογια αλλα μετα εκει υπαρχει και το blanton που παλι απο οτι διαβαζω θεωρειτε τοπ. Blanton εχω δοκιμασει σε φιλικο σπιτι και ναι ηταν εξαιρετικο(πριν την ανοδο τιμων επαιζε στο 60αρι, πλεον 75 στην καλυτερη) οποτε ειναι απαγορευτικο. Εγω ειμαι του bοurbon οποτε για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη μιας και δεν μου αρεσουν. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από Menelaos83 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos152 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Πιείτε πέρδικα και μην πετάτε τα λευτα σας άδικα δεξιά κι αριστερά...μονο πέρδικα μάγκες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christopher_B Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και εαν εισαι και του Jack, γευσου το Gentleman η ακομη και το Single που ειναι κορυφη αλλα αρκετα ιδιαιτερο!! Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από Christopher_B 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KRIKON Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Blanton εχω δοκιμασει σε φιλικο σπιτι και ναι ηταν εξαιρετικο(πριν την ανοδο τιμων επαιζε στο 60αρι, πλεον 75 στην καλυτερη) οποτε ειναι απαγορευτικο. Εγω ειμαι του bοurbon οποτε για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη μιας και δεν μου αρεσουν. Οποτε και μεχρι τα 35-40 ευρω baffalo ξεχωριζεις ? Αν εχω καταβει σωστα το baffalo συγκρινεται με wild turkey 101,Four roses small batch,woodford reserve. Λιγο πιο κατω σε προτιμήσεις ειναι makers mark και bulleit Και ενα θεωριτικα σκαλι πιο πανω παμε σε Four roses single barrel ,Eagle rare,Knob creek και διαφορες εκδοχές του Elijah craig. Eχεις μήπως δοκιμάσει καποιο απο τα παραπανω και σου εκανε κλικ? βεβαια ολα αυτα υποκειμενικα μιας και η γευση και το κριτήριο του καθενος ειναι διαφορετικα. 20 λεπτά πριν, Christopher_B είπε Και εαν εισαι και του Jack, γευσου το Gentleman η ακομη και το Single που ειναι κορυφη αλλα αρκετα ιδιαιτερο!! Φιλε το Jack ηταν το ουσκι μου οταν εβγαινα εξω και το πρωτο που θα επερνα σπιτι. Αλλα με τις καρταντινες και τα λοιπα Παρασκευη Σαββατο πλεον εχει γινει ιεροτελεστία ενα--δυο ποτακια στο τζακι οταν κοιμούνται τα παιδια και δοκιμάζω κατι εκτός του jack. Οντως τις ειδα τις διαφορες εκδοχες του singe barrel και θα δοκιμαστεί σιγουρα. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από KRIKON 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 13 ώρες πριν, Christopher_B είπε Και εαν εισαι και του Jack, γευσου το Gentleman η ακομη και το Single που ειναι κορυφη αλλα αρκετα ιδιαιτερο!! Εγω απο τζακ ξεκινησα και πλεον οταν πιω επιλεγω μονο το single, ειναι κορυφαιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Σκέφτομαι να πάρω 1 ουίσκι.Είχα δοκιμάσει το Teacher's 2 φορές αλλά δεν με ενθουσίασε, μέτριο προς καλό θα το χαρακτήριζα. Κάτι στα 25-30€, σε κάτι πιο γευστικό-γλυκόπιοτο.Να μπορώ να το πιώ σκέτο με πάγο, κάτι λίγο καλύτερο απο Chivas και Dimple. Μήπως κάποιο απο αυτά; 1)Johhny Walker Black Label 2)Monkey Shoulder 3)Dewars 12 4)Jack Daniel's No 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 13 ώρες πριν, KRIKON είπε Οποτε και μεχρι τα 35-40 ευρω baffalo ξεχωριζεις ? Αν εχω καταβει σωστα το baffalo συγκρινεται με wild turkey 101,Four roses small batch,woodford reserve. Λιγο πιο κατω σε προτιμήσεις ειναι makers mark και bulleit Και ενα θεωριτικα σκαλι πιο πανω παμε σε Four roses single barrel ,Eagle rare,Knob creek και διαφορες εκδοχές του Elijah craig. Eχεις μήπως δοκιμάσει καποιο απο τα παραπανω και σου εκανε κλικ? Buffalo παιζει απο 25 οποτε σε αυτη την τιμη νομιζω ειναι σαν πρωτη επιλογη αν και στην ιδια τιμη υπαρχει και το jack που ομως επι της ουσιας ειναι αλλη κατηγορια και με διαφορετικη γευση. Τα υπολοιπα τα ξερω, εχω δοκιμασει μονο το makers που μου αρεσε λιγο λιγοτερο οπως και το bulleit αλλα εκει ειναι θεμα γουστου κα φυσικα το καθε ενα εχει διαφορετικη αναλογια σε σιτηρα η καποια εχουν και χρωμα οπως τα blended.Εχω βρει αυτο το site που εχει πολλα για το ειδος https://www.breakingbourbon.com/ 27 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Σκέφτομαι να πάρω 1 ουίσκι.Είχα δοκιμάσει το Teacher's 2 φορές αλλά δεν με ενθουσίασε, μέτριο προς καλό θα το χαρακτήριζα. Κάτι στα 25-30€, σε κάτι πιο γευστικό-γλυκόπιοτο.Να μπορώ να το πιώ σκέτο με πάγο, κάτι λίγο καλύτερο απο Chivas και Dimple. Μήπως κάποιο απο αυτά; 1)Johhny Walker Black Label 2)Monkey Shoulder 3)Dewars 12 4)Jack Daniel's No 7 Για μενα αξιζει να δοκιμασεις και αλλη κατηγορια κα να πας σε τζακ. Απλα επειδη ισως σου φανει καπως θα σου προτεινα να παρεις καποιο απο τα προηγουμενα που αναφεραμε στην κατηγορια bourbon που ειναι λιγο πιο γλυκοπιοτα.Ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη αλλος ισως εχει διαφορετικη, αναλογα το γουστο του καθενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Γλυκόπιοτο λέει, για μένα κοίτα σε Glenfiddich 12 και Cardhu 12 σε αυτή την κατηγορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, phanispal είπε Γλυκόπιοτο λέει, για μένα κοίτα σε Glenfiddich 12 και Cardhu 12 σε αυτή την κατηγορία. Για αυτο ακριβως ειπα καλυτερα καποιο αλλο που προαναφερθηκε😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μου εκαναν δωρο μια φιαλη Tullamore Dew το οποιο δεν ειχα ξαναπιει. Προσπαθησα να το πιω σκετο με μισο κουταλακι νερό ή 1 παγακι οπως κανω με ολα, αλλα δεν μπορεσα. Ειναι πολυ δυνατη η γευση του και μολις ακουμπαει γλωσσα και ουρανισκο γινεται τουρμπο και με ενοχλει. Με το Jameson που ειναι και αυτο ιρλανδικο δεν ειχα θεμα. Αναγκαστικα τωρα θα το πιω με καμμια κόλα. Εχει καποιος αλλος γνωμη για αυτο το ουισκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
golden33 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, nickmanak είπε Μου εκαναν δωρο μια φιαλη Tullamore Dew το οποιο δεν ειχα ξαναπιει. Προσπαθησα να το πιω σκετο με μισο κουταλακι νερό ή 1 παγακι οπως κανω με ολα, αλλα δεν μπορεσα. Ειναι πολυ δυνατη η γευση του και μολις ακουμπαει γλωσσα και ουρανισκο γινεται τουρμπο και με ενοχλει. Με το Jameson που ειναι και αυτο ιρλανδικο δεν ειχα θεμα. Αναγκαστικα τωρα θα το πιω με καμμια κόλα. Εχει καποιος αλλος γνωμη για αυτο το ουισκι; Αξιοπρεπέστατο για blended. Προσωπικά είναι μέσα στις επιλογές μου για σχετικά φθηνό blended. Δοκίμασε με περισσότερο νερό ή 2 παγάκια. Μην πας κατευθείαν σε κόλα, κρίμα είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 On 3/1/2022 at 12:52 ΜΜ, phanispal said: Γλυκόπιοτο λέει, για μένα κοίτα σε Glenfiddich 12 και Cardhu 12 σε αυτή την κατηγορία. On 3/1/2022 at 3:17 ΜΜ, Menelaos83 said: Για αυτο ακριβως ειπα καλυτερα καποιο αλλο που προαναφερθηκε😉 Πχ το Buffalo Trace που είναι bourbon; Τι διαφορά έχουν το Gardhu 12 με το Cardhu Gold Reserve; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) On 3/1/2022 at 10:43 ΠΜ, AntiCambeR said: Σκέφτομαι να πάρω 1 ουίσκι.Είχα δοκιμάσει το Teacher's 2 φορές αλλά δεν με ενθουσίασε, μέτριο προς καλό θα το χαρακτήριζα. Κάτι στα 25-30€, σε κάτι πιο γευστικό-γλυκόπιοτο.Να μπορώ να το πιώ σκέτο με πάγο, κάτι λίγο καλύτερο απο Chivas και Dimple. Μήπως κάποιο απο αυτά; 1)Johhny Walker Black Label 2)Monkey Shoulder 3)Dewars 12 4)Jack Daniel's No 7 Γλυκόπιοτο και γευστικό είναι το Monkey Shoulder Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από Neo4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) On 3/1/2022 at 10:50 ΠΜ, Menelaos83 said: Για μενα αξιζει να δοκιμασεις και αλλη κατηγορια κα να πας σε τζακ. Παρών. Συλλέκτης jd's εδώ. Σπάνιων μπουκαλιών κυρίως (σφραγισμένων). Κάποιος άλλος παιδιά,με αντίστοιχο βίτσιο; Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από MauroPaltoudias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα