HERTHAN Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, phanispal είπε OK, φαντάζομαι δε θα το αναμίξεις με καμιά Coca Cola και παγάκια.. Αυτο σηκωνει μεχρι και ban απο το forum. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Αν ήταν στο χέρι μου, άνετα! :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Addicted_21 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Αυτο σηκωνει μεχρι και ban απο το forum. Θα αυτομπαναριζόμουν εφ'όρου ζωής. Σκέτο νέτο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Περιμένω Lagavulin 16 years με elta courier εδώ και 2 εβδομάδες από κάβα 30 χλμ μακριά από μένα...Άντε να δούμε πότε θα έρθει... Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από giorgos_76 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Καλά κι εσύ, πού μένεις; Μέχρι και ο ΑΒ το έχει το «απλό» Lagavulin. Νταξ τα πιο μεγάλα καταστήματα βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chemkyr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μετά από το glenfiddich (καλό!) που καταναλώθηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων, αγόρασα για τις ημέρες της πρωτοχρονιάς ένα bulleit. Δεν το άνοιξα ακόμα. Σε λίγο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι την ύπαρξή του και πλέον έχω βάλει στο μάτι αυτό που είναι για άντρες :Ρ https://www.skroutz.gr/s/24130179/Jack-Daniel-s-Single-Barrel-Strenght-Ουίσκι-700ml.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε Αυτο σηκωνει μεχρι και ban απο το forum. Ευκολα 43 λεπτά πριν, phanispal είπε Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι την ύπαρξή του και πλέον έχω βάλει στο μάτι αυτό που είναι για άντρες :Ρ https://www.skroutz.gr/s/24130179/Jack-Daniel-s-Single-Barrel-Strenght-Ουίσκι-700ml.html Απαραδεκτος που δεν το γνωριζες... Για τιμωρια μολις το παρεις θα πιεις μονο ενα ποτηρι😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μα κάπου χάθηκα με τόσα Single Barrel που έχουν βγει. Ήξερα ότι υπάρχει το κλασικό 45%, το είχα πιει όταν είχε πρωτοέρθει Ελλάδα, είχα δει και 2-3 άλλα που έβγαλαν μετά, αλλά αυτό το τούμπανο δεν το πήρε το μάτι μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Addicted_21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Ιδιαίτερο και αρκετά δυνατό το talisker γαι τα γούστα μου, σκέτο βέβαια με τη συνοδεία ξεχωριστού ποτηριού με νερό. Θα επιμείνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Addicted_21 είπε Ιδιαίτερο και αρκετά δυνατό το talisker γαι τα γούστα μου, σκέτο βέβαια με τη συνοδεία ξεχωριστού ποτηριού με νερό. Θα επιμείνω. Μπήκες στα σχετικά βαθειά με ένα μπουκάλι που έχω . Εμένα είναι από τα αγαπημένα μου, σιγά σιγά για τη γεύση και μόνο με ένα βιβλίο, ταινία ή στο μπαλκόνι. Να το δοκιμάσεις και με πάγο και να προσθέτεις σταγόνα σταγόνα το νερό μέχρι να δεις πού σου αρέσει. @Addicted_21 ένας άλλος τρόπος να μαθαίνεις τις διαφορές των ουίσκι, είναι να τα πίνεις ταυτόχρονα. Βάζεις μικρές δόσεις από τα μπουκάλια και τα συγκρίνεις. Εκεί θα δεις πολύ έντονα τις διαφορές τους. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από Dakonblackblade 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Addicted_21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα τις εφαρμόσω με εξαίρεση τον πάγο. Σε talisker πάγος δεν θα μπει, ακόμη κι αν χρειαστεί να χαρίσω το μπουκάλι ☺️ Να πω επίσης ότι με 2 ποτήρια, δεν είχα ίχνος πονοκεφάλου το πρωί, κάτι που δεν συμβαίνει με τα άλλα πετρελαιοειδή που κατά καιρούς κατεβάζω. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από Addicted_21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Addicted_21 είπε Ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα τις εφαρμόσω με εξαίρεση τον πάγο. Σε talisker πάγος δεν θα μπει, ακόμη κι αν χρειαστεί να χαρίσω το μπουκάλι ☺️ Να πω επίσης ότι με 2 ποτήρια, δεν είχα ίχνος πονοκεφάλου το πρωί, κάτι που δεν συμβαίνει με τα άλλα πετρελαιοειδή που κατά καιρούς κατεβάζω. Δεν έχουν σχέση. Επίσης κάνουν ωραίο κεφάλι με λίγη ποσότητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christopher_B Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας και Χρονια πολλα, με υγεια και σωφροσυνη και καλο πιοτη! Μπηκα να γραψω γιατι μολις ειδα σε διαδικτυακο καταστημα το "Jack Daniel's Single Barrel 100 Proof 700ml" και εαν θυμαμαι καλα εκτος απο το "Jack Daniel's Single Barrel Select" δεν υπηρχε αλλο απο τη συγκεκριμενη συλλογη του Jack στην αγορα εδω στη χωρα! Τουλαχιστο ηταν ετσι πριν καιρο που το ειχα ψαξει και ανεφερε και αλλος συμφορουμιτης εδω! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2021 από Christopher_B Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 https://www.skroutz.gr/c/920/pota.html?keyphrase=jack+daniel's+single+barrel Υπάρχει και το Strength, που το ποσοστό αλκοόλ κυμαίνεται ανάλογα με το batch, και το Rye. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα