Προς το περιεχόμενο

Official Whiskey Topic

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 11/12/2020 στις 11:28 ΜΜ, chemkyr είπε

Γεια και πάλι!

Θα ήθελα να ρωτήσω, αν το Glenfidich στα 33 ευρώ είναι μια καλή επιλογή για τις γιορτές. Έχετε μήπως να προτείνετε κάτι καλύτερο με max 40 ευρώ?

Το all time classic Johnny Walker Green Label

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 887
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, kostasgr78 είπε

Ήπια σε φίλο το Jura Journey, εξαιρετικό!

Για πες...

Το οτι μπαινει σε βαρελια που πριν ειχε bourbon πιστευεις του δινει μια ιδεα απο αυτο...

5 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Για πες...

Το οτι μπαινει σε βαρελια που πριν ειχε bourbon πιστευεις του δινει μια ιδεα απο αυτο...

Έτσι κι αλλιώς ο καθένας με τα γούστα του. Εγώ προσωπικά δεν είμαι φαν των πικρών και των καπνιστών προσεγγίσεων. Πίνω χρόνια λικέρ και γλυκόπιοτα ποτά.

Για παράδειγμα, το Lagavulin είναι ένα cult κομμάτι που έχω στην κάβα μου, αλλά δεν θα το πιω εγώ, το σερβίρω σε φίλους.

Το Jura Journey μού άρεσε για την ήπια και πιο γλυκιά προσέγγισή του, και με κράτησε όλο το βράδυ θερμό με το ποτήρι στο χέρι, χωρίς ίχνος ενόχλησης ή ανάγκης να περάσω σε κάτι άλλο.

2 ώρες πριν, isim είπε

Το all time classic Johnny Walker Green Label

Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι σαν το πρώτο που είχε βγει πριν 15 περίπου χρόνια, το οποίο όντως ήταν αξιόλογο.

4 ώρες πριν, phanispal είπε

Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι σαν το πρώτο που είχε βγει πριν 15 περίπου χρόνια, το οποίο όντως ήταν αξιόλογο.

την ιδια εντυπωση εχω και εγω..καλη επιλογη παντως ειναι το bushmills black,ευκολοπιοτο και ευγεστο.

• Like 1

Απο βδομαδα εχει σε προσφορα ενα μπερμπον το λιντλ σε χαμηλη τιμή, αλλα το παρακατω review μου εκοψε τη φόρα και δεν θα χαραμισω τα €. Εχω τοσα πολλα χρονια να πιω μπερμπον που εχω ξεχασει τη γευση. Μαλλον θα αναβαλλω το μπερμπον και θα γυρεψω μια προσφορα του Jameson με 2 ποτηρια δωρο που παιζει τελευταια.

https://whiskeyreviewer.com/2015/01/western-gold-bourbon-review_011314/

42 λεπτά πριν, nickmanak είπε

Μαλλον θα αναβαλλω το μπερμπον και θα γυρεψω μια προσφορα του Jameson με 2 ποτηρια δωρο που παιζει τελευταια.

Εννοειται οταν πινεις Jameson δεν κοιτας δεξια κι αριστερα.😃

• Like 1

Στις 11/12/2020 στις 11:28 ΜΜ, chemkyr είπε

Γεια και πάλι!

Θα ήθελα να ρωτήσω, αν το Glenfidich στα 33 ευρώ είναι μια καλή επιλογή για τις γιορτές. Έχετε μήπως να προτείνετε κάτι καλύτερο με max 40 ευρώ?

Γεια και πάλι!

Τελικά βρήκα Glenfidich σε κουτί (πολύ καλό) με δύο ποτήρια δώρο στα 29,2 ευρώ. Εννοείται ότι το πήρα. Αυτό για τα Χριστούγεννα. Την Πρωτοχρονιά θα δοκιμάσω κάτι άλλο...

• Like 2

8 ώρες πριν, nickmanak είπε

Απο βδομαδα εχει σε προσφορα ενα μπερμπον το λιντλ σε χαμηλη τιμή, αλλα το παρακατω review μου εκοψε τη φόρα και δεν θα χαραμισω τα €. Εχω τοσα πολλα χρονια να πιω μπερμπον που εχω ξεχασει τη γευση. Μαλλον θα αναβαλλω το μπερμπον και θα γυρεψω μια προσφορα του Jameson με 2 ποτηρια δωρο που παιζει τελευταια.

https://whiskeyreviewer.com/2015/01/western-gold-bourbon-review_011314/

Παρε ενα Buffalo Trace να θυμηθεις ξανα την γευση😁

• Like 3

Δεν με λες και ειδήμονα στα ουίσκι, ενίοτε χειμώνα θα τιμήσω κανά φτηνό τύπου Grant's, Ballantine's, Haig κλπ, σήμερα, ωστόσο, βρήκα στον ΑΒ το Talisker Skye στα 37,20 (-3 ευρώ από 40,20) και λόγω ημέρας και έχοντας διαβάσει και κάποια θετικά σχόλια, είπα να ανέβω θεωρητικά ένα επίπεδο και να το δοκιμάσω.

Για να δούμε..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...