ramshi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα μπορεί να μου πει κάποιος γνώστης τι τιμές αξίζουν τα παρακάτω μπουκάλια ουίσκι? 2 λεπτά πριν, ramshi είπε Καλημέρα μπορεί να μου πει κάποιος γνώστης τι τιμές αξίζουν τα παρακάτω μπουκάλια ουίσκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsapoli Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν ξερω να σ πω αλλα οι μάρκες π εβαλες ειναι φθηνές γενικα στο ουίσκι η φαση δεν ειναι σαν το κρασί π οσο πιο παλιό τοσο πιο καλο γτ συνεχίζουν οι ζυμώσεις στο ουίσκι με το π βγηκε απο το βαρέλι και μπηκε μπουκάλι παει σταματάνε. Δλδ αμα εχεις ενα ουίσκι απο το 80 απλα εχεις ενα παλιο ουίσκι 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsapoli Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Καλο ΣΚ να έχουμε για να δούμε τι λένε οι γιαπωνέζοι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wolfskinn Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Εχει κανεις γνωμη για το Label 5? Το ειδα στον αβ στα 13€ και ήθελα να ξέρω αν αξίζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toundasaris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, wolfskinn είπε Εχει κανεις γνωμη για το Label 5? Το ειδα στον αβ στα 13€ και ήθελα να ξέρω αν αξίζει.. Δεν υπάρχει ουίσκυ με 13 ευρώ. Κάνε τη χάρη στον ευατό σου και πάρε κάνα glenfiddich 12άρι με περίπου 30 ευρώ, που είναι φρουτώδες και αρκετά γλυκό malt. Αν θες να δοκιμάσεις καπνιστό και σχετικά οικονομικό, πάς σε Talisker 10 με κάνα 40άρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_petrucci7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, toundasaris είπε Δεν υπάρχει ουίσκυ με 13 ευρώ. Κάνε τη χάρη στον ευατό σου και πάρε κάνα glenfiddich 12άρι με περίπου 30 ευρώ, που είναι φρουτώδες και αρκετά γλυκό malt. Αν θες να δοκιμάσεις καπνιστό και σχετικά οικονομικό, πάς σε Talisker 10 με κάνα 40άρι. Καλά ηρέμησε... Το teachers το χει προσφορά στα 14€ αυτές τις μέρες και είναι τιμιοτατο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Τιμιοτατο το teachers οχι ομως για να το πιεις...αστειευομαι βεβαια για να μην παρεξηγηθω, απλα δεν το θεωρω ουισκι περιωπης. Νταξει ο καθενας αναλογα με το βαλαντιο που διαθετει, πινει και το αναλογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Για μενα το Jameson ειναι το καλυτερο ουισκι του "φτωχού"! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ξέρω αν το πίνεις σκέτο, πάντως 1-2 φορές που προσπάθησα να το πιω (σκέτο), δεν τα κατάφερα. Αναγνωρίζω όμως ότι αρέσει σε αρκετό κόσμο και δεν αποκλείω ότι κάποια στιγμή μπορεί να το ευχαριστηθώ κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christopher_B Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Αν μιλας για το Jameson, μια χαρα κατεβαινει σκετο και ειναι απολαυση, του φτωχου οπως προανεφεραν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chemkyr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 νομίζω ότι το teacher's κατεβαίνει πιο εύκολα από το jameson.... Δεν είμαι βαθύς γνώστης, μου αρέσει όμως πολύ το whisky (και το bourbon...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Ολα πινονται παιδια, ακομα και ουισκι απο τα lidl (συχνα πεφτει στα 9.5€ το απλο). Καλα που υπαρχουν & τα φτηνιαρικα για να την αραζουμε καθε βραδυ στον καναπε με ποτακι κ φυστικάκι απο τα lidl. Με 30ευρες φιαλες δεν θα ηταν εφικτο για μας τους βιοπαλαισται...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Spoiler Balvenie Caribbean Cask: γλυκό, αρκετα αναλαφρο, πινετε πολυ ευχαριστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 On 16/10/2020 at 12:18, katsapoli said: Καλο ΣΚ να έχουμε για να δούμε τι λένε οι γιαπωνέζοι Από την ίδια εταιρεία το Hibiki Harmony είναι το καθημερινό go to μου και εκτιμώ ιδιαίτερα το Hibiki 17 year. Νομίζω πως υπάρχει κι ένα εικοσικάτι χρόνων, αλλά είναι πολλά τα λέφτα Άρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 On 10/12/2020 at 18:27, nickmanak said: Για μενα το Jameson ειναι το καλυτερο ουισκι του "φτωχού"! και το Tullamore είναι καλή φτηνή επιλογή , αλλά πιστεύω ότι όσοι είναι με τα σκωτσέζικα δύσκολα συμπαθούν ιρλανδικά και το αντίστροφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα