3DJIN Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 εξαρταται το whisky,δωσε φωτο γιατι μπορει να μην αξιζει τον κοπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iamskg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 25 λεπτά πριν, 3DJIN είπε εξαρταται το whisky,δωσε φωτο γιατι μπορει να μην αξιζει τον κοπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Εχει δοκιμάσει κανείς αυτό : Nantou Distillery Omar Single Malt ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 9 ώρες πριν, iamskg είπε ενα 300 αρι θα το πιασεις. 1lt δεν ειναι? δες σε whisky hammer,whisky auctioner, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) έπεσε στα χέρια μου ένα glenfiddich select cask και τώρα μιας και το φτάνω προς το τέλος του, έχω να πω ότι ήταν αρκετά καλό βασικά είναι σαν ένα glenfiddich αλλά πολύ πολύ πιο αρωματικό και με έντονη γεύση αλλά δεν θα έλεγα ότι αξίζει τα λεφτά του σε σχέση με το σκέτο, επίσης το σκετο που είναι πιο διακριτικό είναι πιο ευχάριστο για "περισσότερη" κατανάλωση Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2020 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chemkyr Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Καλημέρα! Έχει δοκιμάσει κανείς the real mackenzie? Είναι από τα πολύ φθηνά (~13.5 ευρώ) και θα ήθελα να μάθω περισσότερα. Η αλήθεια είναι πως αγόρασα 2 φορές, μου άρεσε, αλλά ως μη ειδικός δεν έχω σημεία αναφοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, chemkyr είπε Καλημέρα! Έχει δοκιμάσει κανείς the real mackenzie? Είναι από τα πολύ φθηνά (~13.5 ευρώ) και θα ήθελα να μάθω περισσότερα. Η αλήθεια είναι πως αγόρασα 2 φορές, μου άρεσε, αλλά ως μη ειδικός δεν έχω σημεία αναφοράς. Το δοκίμασα μια φορά,δεν μου άρεσε καθόλου,από τα φθηνά η καλύτερη τιμια επιλογή είναι το Teachers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Το Teacher's αξίζει, αρκετά ανώτερο απο τα γνωστά που έχουν περίπου την ίδια τιμή. Φαντάζομαι πως θα είναι τα πιο ακριβά.Ποιό θα προτείνατε ως πιο ανώτερο αλλά όχι πολύ πιο ακριβό;Chivas, Dimple η Gardhu; Πως είναι αυτά τα 3 ουίσκι γευστικά, ανήκουν στην ίδια κατηγορία;Εχω δοκιμάσει πρίν πολλά χρόνια τα πρώτα 2 με 1-2 ποτά έξω, αλλά δεν θυμάμαι πως ήταν. Γενικά πίνω μπύρα, η κόκκινο κρασί η πιο σπάνια Gin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 chivas/dimple ειναι blended κ το cardhu single malt. Και τα τρία είναι γλυκά με ήπια γεύση. Φυσικά ανώτερο γευστικά το cardhu. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Το Teacher's αξίζει, αρκετά ανώτερο απο τα γνωστά που έχουν περίπου την ίδια τιμή. Φαντάζομαι πως θα είναι τα πιο ακριβά.Ποιό θα προτείνατε ως πιο ανώτερο αλλά όχι πολύ πιο ακριβό;Chivas, Dimple η Gardhu; Πως είναι αυτά τα 3 ουίσκι γευστικά, ανήκουν στην ίδια κατηγορία;Εχω δοκιμάσει πρίν πολλά χρόνια τα πρώτα 2 με 1-2 ποτά έξω, αλλά δεν θυμάμαι πως ήταν. Γενικά πίνω μπύρα, η κόκκινο κρασί η πιο σπάνια Gin. glenfiddich, αν και με τέτοια ζέστη εγώ δεν το μπορώ το ουίσκι χειμώνα μόνο ουίσκι το teachers είναι καλό σε αυτή τη κατηγορία, αλλά αν πιεις μισό μπουκάλι θα κάνεις πονοκέφαλο από glenfiddich και βάλε ξυπνάς σαν πουλάκι την άλλη μέρα (εξαιρώ τα καπνιστά που δεν είναι για ποσότητα) , πρέπει δηλαδή να παίξεις τουλάχιστον κοντά στο 30αρι για να μην πίνεις οινόπνευμα για εντριβές μετά όσο ανέβεις είναι σχετικά υποκειμενικό το πόσο αξίζει ή όχι, αλλά το 30αρι δεν το βρίσκω και τόσο υποκειμενικό ως κριτήριο βέβαια μπορεί να πιεις και κάνα τζαπώνικο ουίσκι που λόγω φορολογίας και απόστασης να κάνει 70+ και να σε βαράει κατακούτελα (να είναι γτπ δηλαδή), αν και είχα πιει σχετικά πρόσφατα μες στην καραντίνα ένα ιαπωνικό που αν και πολύ δυνατό δε με χάλασe καθόλου αλλά δεν θυμάμαι πώς το έλεγαν Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2020 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gthe Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Στις 27/1/2020 στις 6:22 ΜΜ, Gentleman88 είπε Επειδή αναφερόμαστε πολλές φορές σε single malt και αλλά, καιρός για κάτι απλό. Το είχα δοκιμάσει 1-2 φορές και είπα να το πάρω. Tullamore DEW, για εμένα το καλύτερο "απλό" whisky (irish). 20 ευρώ μια χαρά. Το Tullamore είναι το κλασσικό Ιρλανδικό Ουίσκι για ψαγμένους. Για τα λεφτά του δεν μπορείς να πέσεις έξω. Όταν μετακόμισα στην Ιρλανδία δοκίμασα πρώτη φορά Ιρλανδικά και για μένα γευστικά τα προτιμώ από τα Σκωτσέζικα. Από τα 3 φτηνά δλδ Jameson, Tullamore & Bushmills προσωπικά βάζω πάνω πάνω το φτηνό bushmills μετά το Tullamore και προσωπικά δεν μπορώ να πιω με τίποτα το απλό Jameson. Προτείνω να δοκιμάσετε Roe & Co που για blended είναι εξαιρετικό. Ανεβαίνει στα 30 το μπουκάλι αλλά αξίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozric Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός μπουκαλιού Cragganmore 12 years old με την ταινία ασφαλειάς επάνω από το γενικό χημείο του κράτους με τη ΝΔ. 13/1968.Το μπουκάλι είναι τουλάχιστον 30 ετών και φυλασόταν σε σκιερό μέρος. Γνωρίζει κανείς πως θα βρώ την αξία του? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nogoso Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, ozric είπε Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός μπουκαλιού Cragganmore 12 years old με την ταινία ασφαλειάς επάνω από το γενικό χημείο του κράτους με τη ΝΔ. 13/1968.Το μπουκάλι είναι τουλάχιστον 30 ετών και φυλασόταν σε σκιερό μέρος. Γνωρίζει κανείς πως θα βρώ την αξία του? Ευχαριστώ. Δεν μπορώ να σου πω ποια είναι η αξία του αλλά σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο π.χ αν κυκλοφόρησε με κουτί, αν εσύ το έχεις ή όχι. Και ένα άλλο πράγμα που έμαθα σε αντίστοιχη περίπτωση είναι ότι η τιμή που είδα να το έχει κάποιο site του εξωτερικού με την πραγματική τιμή που μπορείς να το δώσεις δεν είναι πολύ κοντά. Κατά τα άλλα μπορείς να στείλεις κανένα email σε websites με whisky auctions. Ίδιας χρονιάς αλλά π.χ cardhu και glenfiddich που είδα δεν έχουν ιδιαίτερη αξία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsapoli Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Έχει δοκιμάσει κανεις ιαπωνικά(suntory κ.α); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dakangr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, katsapoli είπε Έχει δοκιμάσει κανεις ιαπωνικά(suntory κ.α); Ναι το Hibiki. Μαγικο ουισκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα