Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 888
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ηπια μια γουλια απο shoulder monkey πριν απο καμια εβδομαδα, οποτε αποφασισα να παρω το μπουκαλι. Δεν ειμαι φαν του αλκοολ, ποσο μαλιστα scotch, αλλα αυτο ειναι πραγματικα ωραιο. 

Δημοσ.

Ποιο ειναι το χαρακτηριστικο στη γευση των bourbon που τα ξεχωριζει απο τα σκοτσεζικα blended ή single malt?

Εχουν καπνιστη γευση; Διοτι και το talisker skye και αλλα εχουν καπνιστη γευση.

πως ξεχωριζονται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και εχω δοκιμασει λιγες φορες σκωτσεζικα μου φαινεται οτι τα bourbon εχουν πιο γλυκια γευση.Προφανως εχει να κανει με το οτι τα πρωτα εχουν ως βαση το κριθαρι ενω τα δευτερα το καλαμποκι

Επεξ/σία από Menelaos83
Δημοσ.
Στις 29/12/2019 στις 12:56 ΜΜ, Iris_89 είπε

Ηπια μια γουλια απο shoulder monkey πριν απο καμια εβδομαδα, οποτε αποφασισα να παρω το μπουκαλι. Δεν ειμαι φαν του αλκοολ, ποσο μαλιστα scotch, αλλα αυτο ειναι πραγματικα ωραιο. 

Monkey Shoulder 😉

Για τα δικά μου δεδομένα, δε θα το έλεγα φτηνό (σε κάβα παίζει 30-34€), αλλά είναι εξαιρετικό για blended. Κατεβαίνει πολύ άνετα, και ταιριάζει πολύ με καλή σοκολάτα (το είδα τις προάλλες και σε Σκλαβενίτη, στα 31 ευρώ).

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, tzelen είπε

Monkey Shoulder 😉

Για τα δικά μου δεδομένα, δε θα το έλεγα φτηνό (σε κάβα παίζει 30-34€), αλλά είναι εξαιρετικό για blended. Κατεβαίνει πολύ άνετα, και ταιριάζει πολύ με καλή σοκολάτα (το είδα τις προάλλες και σε Σκλαβενίτη, στα 31 ευρώ).

Shit εχεις δικιο, monkey shoulder!

Αν και δεν κανει να πινω αλκοολ για καμποσο καιρο, το συγκεκριμενο ειναι πολυ ωραιο σε αρωμα κ γευση, απ οσα εχω δοκιμασει. 

Το βρηκαμε στο market προσφορα £40 (1L) απο £65, οποτε why not.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή αναφερόμαστε πολλές φορές σε single malt και αλλά, καιρός για κάτι απλό. Το είχα δοκιμάσει 1-2 φορές και είπα να το πάρω. Tullamore DEW,  για εμένα το καλύτερο "απλό" whisky (irish). 20 ευρώ μια χαρά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα, ψάχνω τα παρακάτω, τα έχει δει κάνεις κάπου;

εννοείται σε νορμάλ τιμές τα ψάχνω

cca4d410-5184-11e6-8ec9-a2960b353bd2.jpg.def925bb329a6e95c025a8ca0a80b1ac.jpg

91n07k8K9oL._AC_SL1500_.jpg.8532800bc51a283ed131617ba12a27e5.jpg

Δημοσ.

Όπως είπε και ένας φίλος μπάρμαν, οι καλύτερες τιμές είναι στον Βασιλόπουλο. Και ισχύει. ΑΒ Ψυχικού και Περισσού έχουν δυνατές κάβες σε καλές τιμές. Θα βρεις αρκετά από τα παραπάνω.

Δημοσ.

ψάχνω όπως είναι με τις κασετίνες τους,

κάποια από αυτά έχουν πάψει εδώ κ καιρό να κυκλοφορούν.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν και πού θα τα βρεις ακριβώς έτσι, ούτε αν τα θες για δώρο, πάντως μπορείς να βρεις καλύτερα ουίσκι σε αυτά τα χρήματα.

Δημοσ.

Χμ -διχως να μου πειτε, πως δεν ειναι ουισκι, χιχι!-, κατι σαν Drambuie, εχουμε?

Με ενδιαφερει για δοκιμη τοσο σκετο, και σε Irish Coffee, οσο και με Mezcal 😈

Δημοσ.

το ξέρω και έχω στην κάβα μου και έχω πιει καλύτερα από αυτά.

απλά τα θέλω σαν συλλογή στην κάβα μου όχι να τα πιω :)

τώρα πίνω ένα talisker distiler edition 2006, πολύ καλό ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...