john_petrucci7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, gregorys1999 είπε Μεχρι τωρα εχω πιει μονο blended (teachers, ballantines, jack daniels, johnny black, red, jameson, grants, famous grouse). Απο αυτα το red και το jameson δεν θα τα ξαναπαιρνα, τα υπολοιπα μου αρεσαν ομως λιγο περισσοτερο τα ballantines, jack, johnny black. Τωρα λεω να μολις τελειωσει το johnny black που εχω τωρα να παω σε single malt. Σκεφτομαι για το glenfidich 12. Εχετε καμια γνωμη πανω σε αυτο; να κοιταξω για κατι αλλο; Τιμιο το glennfidich 12, οπως και το 15. Αλλα αν κρινω οτι σου αρεσε το johnny και το ballantines, νταξει το τζακ ειναι κατηγορια μονο του ή σ αρεσει ή οχι, μαλλον πεταμενα λεφτα θα δωσεις. Εγω αυτα τα ουισκι τα χω για να πλενω τα ποδια μου. Καλυτερα παρε teachers. Αμα σου αρεσε ειδικα το ballantines και απερριψες περδικα και jameson ξεκινα καλυτερα τις μπυρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 άνοιξα ένα writers tears copper pot που το βασάνιζα κάνα χρόνο για να το ανοίξω. τρομερό άρωμα αλλά πιπεράτη γεύση για τα γούστα μου, για οπαδούς του ιρλανδικού που θέλουν να έχει kick (πολύ μεγαλύτερο απο το Powers) είναι ότι πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε . Καλυτερα παρε teachers. Αυτό ακριβώς,στην κατηγορία των φθηνών,δηλαδη μεχρι 20 ευρω είναι για μένα η καλύτερη επιλογή μαζί με το Haig και το Canadian. Προσωπικά μου άρεσε πολύ το 12αρι Cutty Sark,αλλά πολύ δυσεύρετο πλέον. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_petrucci7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, jmmys είπε Αυτό ακριβώς,στην κατηγορία των φθηνών,δηλαδη μεχρι 20 ευρω είναι για μένα η καλύτερη επιλογή μαζί με το Haig και το Canadian. Προσωπικά μου άρεσε πολύ το 12αρι Cutty Sark,αλλά πολύ δυσεύρετο πλέον. Ωραιος ο καναδος οντως. Cutty 12 δεν εχω πιει ισως απο κακη εμπειρια με το απλο. Το απλο μου κανει χειροτερο κι απο ουισκι σε σκυλαδικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 11 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε Ωραιος ο καναδος οντως. Cutty 12 δεν εχω πιει ισως απο κακη εμπειρια με το απλο. Το απλο μου κανει χειροτερο κι απο ουισκι σε σκυλαδικα Το απλό cutty παίζει να είναι το χειρότερο ουίσκι που έχω δοκιμασει.Το 12αρι κατά ένα περίεργο τρόπο είναι φανταστικό.Καπνιστο και γλυκόπικρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 εξαιρετικο Jack Daniel's Single Barrel Select Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tounion Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Talisker 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anthony3091 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Dalmore στα 50€ Aberfeldy στα 40€ είναι τα προσωπικά αγαπημένα στις τιμές τους. Για να δούμε πότε θα αναφέρει κάποιος τα game of thrones? 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gthe Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Στο περισσότερο κόσμο αρέσουν τα Σκωτσέζικα, εγώ λοιπόν προτιμώ τα Ιρλανδικά (Bushmills, Tullamore, Jameson). Και μιας και είμαι κάτοικος Βορείας Ιρλανδίας θα αναφέρω το τοπικό μας. Bushmills λοιπόν. Το 12άρι που πωλείται αποκλειστικά και μόνο στο distillery για 40 λίρες είναι το καλύτερο value for money από τα ακριβά για μένα. Εχω πιεί εκεί και το 16άρι και φυσικά είναι εξαιρετικό. Αν πας στις φτηνές σειρές, στα 5ετίας προσωπικά προτιμώ το Tullamore. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Έκανα τους προηγούμενους μήνες εισαγωγή στο κόσμο των ουισκιών, έχοντας κακές αναμνήσεις από johnny walker Το κλασσικό το κόκκινο που το βρίσκω χάλια . Γενικά τα ουίσκια τα έχω συνδέσει με μπουζοκτσίδικα και φοιτητοπαρτα , οπότε Haig , Johhny Walker κλπ δεν μου κάνουν κλίκ να τα τιμήσω. Φέτος λοιπόν έδωσα δεύτερη ευκαιρία και επηρεασμένος από διαφήμηση που έπαιζε συνέχεια στο YouTube αλλά κυρίως με αφορμή έξοδο με συνάδελφο που το τίμησε, ξεκίνησα να πίνω το Tullamore. Οκ , ευκολόπιοτο, χωρίς να σε καίει τον λαιμό, τίμια επιλογή. Πήρα και στο σπίτι μια φιάλη και κατά καιρούς το τιμάω. Διαβάζοντας λίγο στη σελίδα τους είδα υπάρχουν διάφορες εκδόσεις του που δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν, βέβαια στα μαγαζιά που βγαίνω δεν τα βρήκα και στον κατάλογό τους ωστε να τα δοκιμάσω. Αποκεί και πέρα έχω καταλάβει οτι τα Irish λίγο πολύ έχουν την ίδια "συνταγή" . Ευκολόπιοτα, εύκολα πίνεις ποσότητα. Επομένως επόμενος σταθμός ήταν το Jameson. Εδώ είμαστε, έγινε το ποτό μου . Αγορά από κάβα για το σπίτι την έκδοση CASKMATE STOUT. Δεν είμαι έμπειρος ώστε να αξιολογήσω τα χαρακτηριστικά του (επιγεύσεις, kick κλπ κλπ) ωστόσο με καλύπτει σαν ποτό . Εχω δοκιμάσει και Bushmills, και Paddy και το Tyrconell. Αδιάφορα με φάνηκαν, με την έννοια ότι αν δεν ήξερα τι μάρκα ήταν (σε φαση διαγωνισμος γευσιγνωσίας) θα νόμιζα οτι είναι το ίδιο ποτό. Ευκολόπιοτα και άνετα παίρνεις 3-4 (εγω). Για να μην αδικώ όμως τα ποτά, πάντα μιλάω για τις "Απλές" εκδόσεις τους. Νοιώθω ότι η Ιρλανδία γενικά -εμπορικά τουλάχιστον- δεν έχει και καμία τεράστια λίστα εμπορικών ουισκιών, τουλάχιστον εύκολα εντοπίσιμων σε bar και affordable. Τωρα σαφως πιστεύω υπάρχουν και μάρκες που δεν είναι και τόσο γνωστές αλλά το ποτό αυτό γενικά θέλει μεγάλο κασέ για να παίξεις μπάλα με πραγματικά καλές ποιότητες και υψηλές γευστικές εμπειρίες. Προς το παρόν παίζω μπάλα με ποτά του λαού, κάποια στιγμή θα ξεκινήσω και τα Σκωτσέζικα αλλά θα προτιμούσα να το κάνω σε μελλοντική φάση της ζωής μου και αν ίσως μπορώ οικονομικά ν αναταπεξέλθω. Το jameson μου λοιπόν το έβαλα σαν διάλειμμα στις μπύρες που αγαπώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, CallMeRp είπε εξαιρετικο Jack Daniel's Single Barrel Select Πραγματι μαγικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Πήρα talisker skye κατά λάθος αντί για talisker σκέτο. Παρηγοριεμαι πίνοντας το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregorys1999 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 28/10/2019 στις 4:35 ΠΜ, john_petrucci7 είπε Τιμιο το glennfidich 12, οπως και το 15. Αλλα αν κρινω οτι σου αρεσε το johnny και το ballantines, νταξει το τζακ ειναι κατηγορια μονο του ή σ αρεσει ή οχι, μαλλον πεταμενα λεφτα θα δωσεις. Εγω αυτα τα ουισκι τα χω για να πλενω τα ποδια μου. Καλυτερα παρε teachers. Αμα σου αρεσε ειδικα το ballantines και απερριψες περδικα και jameson ξεκινα καλυτερα τις μπυρες Απο αυτα που δοκιμασα το teacher's και το ballantines μου φανηκαν πολυ καλυτερα απο το jameson και τo famous grouse για τα λεφτα που κοστιζουν. Αν και οπως ειπα το ballantines μου αρεσε πιο πολυ. Παντως δεχομαι μια ενσταση για το jameson αλλα η περδικα δεν νομιζω οτι ειναι ανωτερη απο αυτα που προανεφερα σε καμια περιπτωση. Για το jameson δεχομαι την ενσταση γιατι το δοκιμασα σε μαγαζι και οχι απο δικο μου μπουκαλι. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από gregorys1999 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christopher_B Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Λοιπον, δεν ειμαι ειδικος σε καμια περιπτωση αλλα λογου χαρη της συζητησης εδω, το Jameson με το Ballantine’s πιστευω οτι ειναι δυο διαφορετικα ουισκι και κατα τη γνωμη μου δε μπορεις να τα συγκρινεις μεταξυ τους, εννοειται φυσικα οτι μπορει καποιος να εκφραστει στο τι του αρεσε ή οχι αλλα να συγκρινεις τα δυο μεταξυ τους??? Οσο αφορα τα αλλα δυο, δε μπορω να εκφρασω αποψη γιατι εχω να τα πιω 10ετιες! Δε ξερω ας με διορθωσει καποιος αλλα πιστευω οτι ετσι ειναι! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nogoso Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Christopher_B είπε Λοιπον, δεν ειμαι ειδικος σε καμια περιπτωση αλλα λογου χαρη της συζητησης εδω, το Jameson με το Ballantine’s πιστευω οτι ειναι δυο διαφορετικα ουισκι και κατα τη γνωμη μου δε μπορεις να τα συγκρινεις μεταξυ τους, εννοειται φυσικα οτι μπορει καποιος να εκφραστει στο τι του αρεσε ή οχι αλλα να συγκρινεις τα δυο μεταξυ τους??? Οσο αφορα τα αλλα δυο, δε μπορω να εκφρασω αποψη γιατι εχω να τα πιω 10ετιες! Δε ξερω ας με διορθωσει καποιος αλλα πιστευω οτι ετσι ειναι! Συμφωνώ, μιλάμε για έναν σκωτζεζο και έναν Ιρλανδο. Διαφορετική κουλτούρα, διαφορετικός τρόπος Παρασκευής, ένα whisky και ένα whiskey. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από nogoso 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα