SOADNICK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο απ' τα 3 να πει γνώμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, SOADNICK είπε Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο απ' τα 3 να πει γνώμη; Και τα τρία τίμια για τα λεφτά τους αν σου αρέσουν τα απλά Speyside. Και τα τρία είναι πιο γλυκά από το απλό 10year old. Για εμένα το πιο φρουτώδες και ωραίο είναι το Sherry cask. Θυμίζουν blend στο ποσό ευκολοποιοτα είναι χωρίς να είναι ωστόσο. Το Peated (δε το έχεις πάνω) δε θα το προτιμούσα έναντι άλλων στην αγορά σε παρόμοια ή λίγα παραπάνω χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mizuno Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://m.imgur.com/a/cf0cKIJ Καλησπερα. Στο σπίτι στην μανα μου εχει αυτα στο ντουλαπι. Ειναι ολα αγορασμενα 1983 με 1985 και τα εχει εκει απο τοτε! Το bells ειναι πολυ μεγαλο μπουκαλι 4.5 λίτρα ουισκι! Καποια σφραγισμενα. Αξιζει κατι; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από mizuno Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MegalosVeziris Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, mizuno είπε https://m.imgur.com/a/cf0cKIJ Καλησπερα. Στο σπίτι στην μανα μου εχει αυτα στο ντουλαπι. Ειναι ολα αγορασμενα 1983 με 1985 και τα εχει εκει απο τοτε! Καποια σφραγισμενα. Αξιζει κατι; Ναι φίλε είσαι εκατομμυριούχος και δεν το ξέρεις!! Χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mizuno Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε Ναι φίλε είσαι εκατομμυριούχος και δεν το ξέρεις!! Χαχαχα Αχχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiritclay Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 όσα έχουν ανοιχτεί μπορείς να τα πιείς. γενικά το ουίσκι αντέχει. απλά αν είναι καιρό σε ένα σημείο, κούνα τα λίγο να ανακατευτεί όλη η αλκοόλη που έχει ανέβει ψηλά στο μπουκάλι. τα υπόλοιπα σαν περιεχόμενο δεν είναι κατι συγλονιστικό απλά για συλλεκτικούς λόγους μπορείσ να τα κρατήσεις κλειστά,καθώς τα μπουκάλια είναι σχετικά παλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει μια πολυ μικρη πιθανότητα να εχουν μέτρια γεύση αυτα που δεν εχουν ανοιχτεί. Τα άλλα θα εχουν γεύση μπουγαδόνερο.... Δυστυχώς Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από Thulogur Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orfeas26 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανεις το Crown Royal Deluxe?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christopher_B Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Στις 15/7/2018 στις 9:27 ΜΜ, Christopher_B είπε Γεια σας Ειμαι και ημουν φανατικος του "Jack Daniel's Old No. 7", τα τελευταια χρονια ειμαι λατρης του "Jack Daniel's Gentleman Jack". Σκεφτομαι να κανω μια δοκιμη με το "Jack Daniel's Single Barrel". Βλεπω οτι εχει 4 τυπους, σε πιο λετε να παω πρωτα? Χαιρετισμους Στις 15/7/2018 στις 9:31 ΜΜ, phanispal είπε Σε ποιους τύπους αναφέρεσαι; Γενικά το Single Barrel είναι πιο βαρύ (45% γαρ), και για μένα το καλύτερο απ' όλα τα Jack. Γεια σας και Χρονια Πολλα Παραθετοντας τον εαυτο μου και μετα "2 1/2" μπουκαλια "Jack Daniel's Single Barrel" θα ηθελα να τονισω οτι προκειται για ενα καταπληκτικο Jack. Εδω ερχεται η προσωπικη χρεια και θα ελεγα οτι η μονη "ενσταση" που εχω, απλα θα ηθελα να την αναφερω ως ιδιαιτεροτητα και οχι κατι το αρνητικο, για το "Jack Daniel's Single Barrel", ειναι οτι δεν ειναι για καθε ημερα, ειναι ενα αρκετα δυνατο "Tennessee Whiskey" και πραγματικα ενα ποτηρι θα σε απογειωση με τη δυναμη του. Χαιρετισμους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gentleman88 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Απο τα καλύτερα Ουίσκυ που έχω δοκιμάσει. Γλυκό, καπνιστό, φρουτένιο. Απλά υπέροχο. Το βρήκα στα 30 ευρώ τα 300ml 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nogoso Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Sorry για την ποιότητα της φωτογραφίας. Ενδιαφέρον Ουίσκι αν και έβγαζε τόσο πολύ άρωμα αχλάδι που σκέπαζε τα πάντα. Το περίμενα καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γρηγόρης/ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Εγω που τωρα ξεκινησα να δοκιμαζω ουισκι εχετε να μου προτεινετε καποια μεχρι τα 40 ευρω; Μεχρι τωρα εχω δοκιμασει johny walker red , johny black laber, jack daniels, jack daniels honey και teacher's. Απο αυτα το red δεν μου αρεσε καθολου, τα τζακ ετσι και ετσι και τα υπολοιπα τα βρηκα πολυ ωραια . Αν εχετε καποιο να μου προτεινετε απαντηστε μου. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 27 minutes ago, Γρηγόρης/ said: Εγω που τωρα ξεκινησα να δοκιμαζω ουισκι εχετε να μου προτεινετε καποια μεχρι τα 40 ευρω; Μεχρι τωρα εχω δοκιμασει johny walker red , johny black laber, jack daniels, jack daniels honey και teacher's. Απο αυτα το red δεν μου αρεσε καθολου, τα τζακ ετσι και ετσι και τα υπολοιπα τα βρηκα πολυ ωραια . Αν εχετε καποιο να μου προτεινετε απαντηστε μου. Ευχαριστω. Glenfiddich, Cardhu για πιο ηπια για αρχη. Single malt επισης κατω απο 40 βρισκεις Glenlivet, Aberlour. Μετα αν σου αρεσει λιγο πιο εντονη γευση με λιγο καπνο Talisker. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γρηγόρης/ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστω, θα τα κοιταξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesqal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Στα 60, δοκιμασε και το Lagavulin 16. Κατευθειαν στα βαρια 😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα