Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μερικα  iδιαιτερα ειναι τα: laphroig 10,laga 16,aberlour un. 12αρι 48% ,talisker 10 ,macallan sherry 12αρι 43% και απειρα ακομη που βαριεμαι να γραψω  και δε θυμαμαι

• Απαντ. 888
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Allokotos είπε

Tο Lagavulin είναι all time classic. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ποτέ σίγουρα κάποια στιγμή πρέπει να το κάνεις. Το from the barrel είναι πάρα πολύ καλό και δεν θα το μετανιώσεις.

Γενικά οι Ιάπωνες βγάζουν πολύ καλά blends με κορυφαίο για εμένα το Hibiki Harmony.

το hibiki είναι φοβερό πράγμα, αλλά μετά από μερικά ποτήρια μου τα έσκασε και την άλλη μέρα ξύπνησα  με λίγο πονοκέφαλο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και πιθανότατα έχει ξανα αναφερθεί και το Powers είναι αρκετά τίμιο για τα λεφτά του...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελευταία δοκίμασα teachers πολύ μέτριο. Ευτυχώς έχω αμάξι πετρέλαιο, οπότε δεν θα πάει χαμένο. Μου αρέσει αρκετά το cardhu 12

Επεξ/σία από hmmy92
  • 3 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας

Ειμαι και ημουν φανατικος του "Jack Daniel's Old No. 7", τα τελευταια χρονια ειμαι λατρης του "Jack Daniel's Gentleman Jack".

Σκεφτομαι να κανω μια δοκιμη με το "Jack Daniel's Single Barrel". Βλεπω οτι εχει 4 τυπους, σε πιο λετε να παω πρωτα?

Χαιρετισμους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ποιους τύπους αναφέρεσαι;

Γενικά το Single Barrel είναι πιο βαρύ (45% γαρ), και για μένα το καλύτερο απ' όλα τα Jack.

Επεξ/σία από phanispal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...