logistoulis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 έχει εδώ και πολύ καιρό αυτή τη προσφορά στο βασιλόπουλο επίσης τις προηγούμενες μέρες είχε και τη προσφορά όταν αν έπαιρνες 2 αλκοολούχα (όχι τσίπουρα, κρασιά) έπαιρνες δωροεπιταγή 6€ άρα αν πήγαινες να πάρεις 2 glen θα σου έβγαινε (με την επόμενη αγορά βέβαια) 23 ευρώ το μπουκάλι το αποτέλεσμα ήταν όταν πέρασα να τσεκάρω ήταν να έχει μόνο ένα μπουκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gentleman88 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Σήμερα είδα σε Σκλαβενίτη το glenfiddich στα ~25€, κάποια μικροπροσφορα. Δε νομίζω ότι υπάρχει αντίστοιχο σε αυτά τα χρήματα, πολύ τίμιο. Πολύ τίμιο σε αυτή την τιμή αν και για single malt δεν εντυπωσιάζει. Είναι καλό entry level whisky. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μάλλον το λες επειδή είναι πολύ smooth και φρουτώδες, δεν έχει ιδιαίτερη ένταση ή/και κάπνα. Σε αυτή την τιμή δεν έχει αντίπαλο νομίζω, στη normal τιμή του εύκολα πάει κάποιος στο Talisker με λίγα ευρώ παραπάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gentleman88 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μάλλον το λες επειδή είναι πολύ smooth και φρουτώδες, δεν έχει ιδιαίτερη ένταση ή/και κάπνα. Σε αυτή την τιμή δεν έχει αντίπαλο νομίζω, στη normal τιμή του εύκολα πάει κάποιος στο Talisker με λίγα ευρώ παραπάνω. Ναι ακριβώς. Το Talisker το βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέρον ουίσκι έχοντας δοκιμάσει το Talisker Skye και το 10αρι αλλά ναι μιλάμε +10 από την τιμη του Glen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 πηρα τα δωρα μου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 πηρα τα δωρα μου... Αυτός είναι ο καλύτερος Αη Βασίλης..Καλή κατανάλωση με μέτρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Το Jack Daniels single barrel τι λέει στην τιμη που παίζει; έχω καλύτερες επιλογές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Προσωπικά το λατρεύω. Αν σου αρέσει το απλό, αυτό θα σου αρέσει ακόμα περισσότερο. Δε μπορώ να πω το ίδιο για το Gentleman. Τώρα για άλλες επιλογές, σίγουρα θα υπάρχουν καλύτερες, αλλά δε νομίζω πως απαντώνται στην Ελλάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 έχει εδώ και πολύ καιρό αυτή τη προσφορά στο βασιλόπουλο επίσης τις προηγούμενες μέρες είχε και τη προσφορά όταν αν έπαιρνες 2 αλκοολούχα (όχι τσίπουρα, κρασιά) έπαιρνες δωροεπιταγή 6€ άρα αν πήγαινες να πάρεις 2 glen θα σου έβγαινε (με την επόμενη αγορά βέβαια) 23 ευρώ το μπουκάλι το αποτέλεσμα ήταν όταν πέρασα να τσεκάρω ήταν να έχει μόνο ένα μπουκάλι Έχω την εντύπωση ότι αυτές οι 2 προσφορές δεν έπαιξαν μαζί! ( η μια ξεκίνησε δευτέρα και η άλλη είχε λήξη , ήταν για παρασκευή και Σάββατο ) οπότε δεν θα έκανε 23€ ,γιατί δεν θα πέρναγε το στικερ εκτύπωσης, αλλιώς ήταν μια καλή τιμή για το απλός τίμιο ''glenfiddich'' Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που πιστεύουν ότι το Talisker είναι άλλη κατηγορία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Σε επόμενη αγορά θα πέρναγε η 6€, αλλά ουσιαστικά το όφελος θα υπήρχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Κανενα ε-σοπ με ΤΙΜΙΕΣ τιμες υπαρχει; Ποια εχετε σταμπαρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 https://www.oakcava.gr/ Καλές τιμές, καλή εξυπηρέτηση & δωρεάν μεταφορικά Υπόψην δεν είναι η φτηνότερη που υπάρχει αλλά η δωρεάν μεταφορά "κερδίζει" αντίστοιχα μαγαζιά, ειδικά για παραγγελία ενός μπουκαλιού 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Σε επόμενη αγορά θα πέρναγε η 6€, αλλά ουσιαστικά το όφελος θα υπήρχε Δεν με κατάλαβες ... την 6€ την έδινε ''από Δευτέρα για αγορές 2 ....η έκπτωση που είχε μεμονωμένα η κάθε φιάλη με στίκερ τελείωνε Σάββατο. οπότε δεν γινόταν συνδυασμός γιατί πολύ απλά δεν έτρεξαν μαζί! Το ότι η 6€ πάει στην επόμενη το γνωρίζω Και ο ΑΒ το έχει με -3€ στα 26κάτι, όντως καλή τιμή για τέτοιο ουίσκι. Βασικά άκυρο γιατί εγώ απάντησα με βάση το πάνω ποστ και υπολόγισα και την προωθητική ενέργεια του ΑΒ με την 6€ που είχε. πρακτικά εσύ λες ότι κάνει 23€ το κάθε κομμάτι με χρήση 6€ σε άλλη αγορά όμως. Εγώ μίλησα ''Αν έτρεχαν μαζί θα έκανε 23€ η κάθε φυαλί ,... και ξεχωριστά η 6€ ( που θα το έριχνε ουσιαστικά στα 20! ) Σε τέτοια τιμή θα στόκαρα (4ρα ...2 δικά μου και 2 δώρα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Το teachers ειναι καλυτερο απο το famous grouse; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Το teachers ειναι καλυτερο απο το famous grouse; Όχι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα