el00019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Καημό το έχω που δεν κατάφερα ακόμη να δοκιμάσω και το cask strength (58,3%).. Κι εγώ ρε φίλε
duende Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Κανα γραφημα για τα πετρελαια του 15ευρου εχουμε; Teacher's 4
nickmanak Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Πινω χρονια teachers. Η τελευταια φιαλη που πηρα απο το βασιλοπουλο σε προσφορα εχει διαφορετικη ετικετα απο την original και γραφει highland cream. Νομιζω βγηκε καλυτερο στη γευση.
Gentleman88 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Πινω χρονια teachers. Η τελευταια φιαλη που πηρα απο το βασιλοπουλο σε προσφορα εχει διαφορετικη ετικετα απο την original και γραφει highland cream. Νομιζω βγηκε καλυτερο στη γευση. Νομίζω δεν ειναι το ίδιο: https://www.whisky.com/whisky-database/details/teachers-highland-cream-1.html https://www.whisky.com/whisky-database/details/teachers-highland-cream-high-in-peated-malt.html
nickmanak Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δηλ. το highland cream ειναι αλλο προιον; τοσο καιρο νομιζα οτι απλα διέφεραν οι μποτίλιες. Παντως αυτο που πινω τωρα μου φαινεται πιο ηπιο/μαλακο και δεν μεθαει ευκολα. Το κλασικο το θυμαμαι πιο καπνιστο και δυνατο. Το επομενο διαστημα θα αγορασω και την original εκδοση και θα τα δοκιμασω διπλα διπλα.
duende Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δηλ. το highland cream ειναι αλλο προιον; τοσο καιρο νομιζα οτι απλα διέφεραν οι μποτίλιες. Παντως αυτο που πινω τωρα μου φαινεται πιο ηπιο/μαλακο και δεν μεθαει ευκολα. Το κλασικο το θυμαμαι πιο καπνιστο και δυνατο. Το επομενο διαστημα θα αγορασω και την original εκδοση και θα τα δοκιμασω διπλα διπλα. η ιδεα σου πρεπει να ειναι, γιατι αυτο που πηρες ειναι απλα νεα συσκευασια. https://scotchwhisky.com/magazine/latest-news/8728/teacher-s-highland-cream-given-makeover/ εκτος κ αν αλλαξανε κατι απο το 2014 που το πηρε η Suntory
phanispal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Σύμφωνα με κάποιους, έχει αλλάξει το Teacher's, αν και παραμένει από τα καλύτερα σε αυτό το εύρος τιμής. Σε αυτά τα χρήματα θα πρότεινα επίσης το Bell's και το Ballantine's.
3DJIN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 ειδα σημερα σε σουπερμαρκετ famous σε συσκευασια με δυο υπεροχα ποτηρακια 14,80
nickmanak Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Βασιλοπουλος ως τις 24/12 Whisky Teacher's 700ml 12€ Απο τη φωτο της προσφορας νομιζω οτι ειναι το highland cream που προανεφερα.
phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μας έσκισες, πάνω που είπα ότι φέτος θα τη βγάλω μόνο με (το δικό μου) τσίπουρο. 1
XronisR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Βασιλοπουλος ως τις 24/12 Whisky Teacher's 700ml 12€ Απο τη φωτο της προσφορας νομιζω οτι ειναι το highland cream που προανεφερα. 1 μπουκαλι θα το παρω και φετος,ετσι για το γαμωτο.. 1
nickmanak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Πηρα σημερα, ειναι το Highland Cream τελικα. 1
doctorkostis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Σήμερα είδα σε Σκλαβενίτη το glenfiddich στα ~25€, κάποια μικροπροσφορα. Δε νομίζω ότι υπάρχει αντίστοιχο σε αυτά τα χρήματα, πολύ τίμιο. 3
soupsouraV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Πηρα σημερα, ειναι το Highland Cream τελικα. τύπε κυκλοφοραει και η κανονική έκδοση ή μια επιλογή έχουμε;
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Σήμερα είδα σε Σκλαβενίτη το glenfiddich στα ~25€, κάποια μικροπροσφορα. Δε νομίζω ότι υπάρχει αντίστοιχο σε αυτά τα χρήματα, πολύ τίμιο. Και ο ΑΒ το έχει με -3€ στα 26κάτι, όντως καλή τιμή για τέτοιο ουίσκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα