Gentleman88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Χάρηκα που είδα σχετικό thread αν και δεν έχω διαβάσει τα σχόλια σας. Πάντα μου άρεσε να πίνω whisky έστω και τα φτηνά. Τώρα τελευταία δοκιμάζω λίγο πιο ψαγμένα Single Malt. Υπάρχει κάποιο bar στην Αθήνα που έχει μεγάλη ποικιλία να δοκιμάσω ; Η ακόμα καλύτερα κάβα που να έχει μικρά μπουκαλάκια. Αυτά που έχω δοκιμάσει προς το παρόν είναι: Cardhu 12, Civas, Glenfiddich 12, Talisker Skye, Glenmorangie, Benromach, Lagavulin 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Χάρηκα που είδα σχετικό thread αν και δεν έχω διαβάσει τα σχόλια σας. Πάντα μου άρεσε να πίνω whisky έστω και τα φτηνά. Τώρα τελευταία δοκιμάζω λίγο πιο ψαγμένα Single Malt. Υπάρχει κάποιο bar στην Αθήνα που έχει μεγάλη ποικιλία να δοκιμάσω ; Η ακόμα καλύτερα κάβα που να έχει μικρά μπουκαλάκια. Αυτά που έχω δοκιμάσει προς το παρόν είναι: Cardhu 12, Civas, Glenfiddich 12, Talisker Skye, Glenmorangie, Benromach, Lagavulin 10. Low profile, whiskey bar, στο Σύνταγμα, Βουλής 7. Αρκετά μεγάλη ποικιλία για να δοκιμάσεις. Caol isla, glenlivet, speyburn τα τελευταία που δοκίμασα. Το caol isla αρκετά καπνιστό, το glenlivet νέκταρ, το τελευταίο μάλλον αδιάφορο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kseniastos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 bar 56 στην πλουταρχου 56, παλαιας κοπής bar με μια απο τις μεγαλυτερες συλλογες σε ουισκυ. Δοκιμασε το καπνιστο Coal Ila. Galaxy στην στοά της σταδίου απεναντι απο το αγαλμα του Κολοκοτρωνη, σταθερη αξία ο κ. Γιαννης. Εκει ένα Isle of Jura ισως σε στρωσει. Υπαρχουν και αλλα, ξεκινα με αυτα ομως. η CAVA CANAVA στα ιλισσια και η Cava HALARI στα εξαρχεια εχουν δειγματακια απο καλα ουισκυ. Ρε παίδες, θέλω να μου προτείνεται κάποια ουίσκι τα οποία να μην έχουν την γεύση του άθλιου τζόνυ και των λοιπών γνωστών ουισκιών! Δεν θέλω να είναι σαν πετρελάιο και να έχει τόσο έντονο κάψιμο, και ούτε να μυρίζει καπνίλα! Θέλω ουίσκι το οποίο να είναι απαλό με φρουτώδη αρώματα και να πίνετε πολύ ευχάριστα....πιστεύω να καταλαβαίνετε.....υπάρχουν άραγε τέτοια ουίσκι? Ευχαριστώ! μην το σκεφτεσαι καν αμα θες φρουτωδες και ευκολοπιοτο . Singleton Δαγκωτο , το tailfire ομως.https://www.thewhiskyexchange.com/p/23619/singleton-of-dufftown-tailfireυγ..cardhu λεει ο άλλος....λολ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Canadian club.Γνωμες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el00019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Αρέσει στον πατέρα μου...εγώ από μακριά κι αγαπημένοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Απο τοτε που δοκιμασα jack single barrel δεν μπορω να πιω απο το απλο.Ευτυχως πινω 1 2 φορες τη βδομαδα η οταν ερχονται φιλοι γτ με εβλεπα να εφευγε ολος ο μισθος εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Κι εγώ το γουστάρω πολύ το Single Barrel, και παραλίγο να «την πάθω» κι εγώ σαν εσένα μια εποχή που με έπαιρνε να το αγοράζω συχνά, αλλά πλέον εκτιμώ και το απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Το αγαπημένο μου τον τελευταίο χρόνο είναι το monkey shoulder. Εξαιρετικό για την τιμή του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gentleman88 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ενδιαφέρον γράφημα. Low profile, whiskey bar, στο Σύνταγμα, Βουλής 7. Αρκετά μεγάλη ποικιλία για να δοκιμάσεις. Caol isla, glenlivet, speyburn τα τελευταία που δοκίμασα. Το caol isla αρκετά καπνιστό, το glenlivet νέκταρ, το τελευταίο μάλλον αδιάφορο. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Όσα μου είπατε (bar και καβες) είναι στο κέντρο. Αν ξέρετε κάτι στα Νότια Πρ. 'Η καμια κάβα που μπορώ να βρω μινιατούρες για δοκιμή ; Canadian club.Γνωμες? Αυτό δεν είναι στο Intro του Boardwalk Empire.Τι σειράρα; (off topic) Το αγαπημένο μου τον τελευταίο χρόνο είναι το monkey shoulder.Εξαιρετικό για την τιμή του. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλα εχω δει πολλούς να λενε οτι ειναι ισως το καλυτερο VFM στα blended. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Κανα γραφημα για τα πετρελαια του 15ευρου εχουμε; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el00019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το καλύτερο vfm στα blended είναι το Antiquary 12yo... άντε και το J&B 15yo Αλλά σας το παίζω και λίγο έξυπνος γιατί δυστυχώς Ελλάδα δεν τα έχω δει πουθενά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Κανα γραφημα για τα πετρελαια του 15ευρου εχουμε; Εδώ εισαι : 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=vg1pg5TPhWQ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gentleman88 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Αφού μοιραζόμαστε οπτικοακουστικό υλικό, να ένα πολύ επεξηγηματικό βίντεο για την παράγωγη του Single Malt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakis13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Αγαπάμε Laphroaig.... φοβερό malt και εξίσου φοβερές διαφημίσεις. Καημό το έχω που δεν κατάφερα ακόμη να δοκιμάσω και το cask strength (58,3%).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα