moure Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Το teachers δεν μου αρέσει καθόλου!Και πράγματι όπως λέει ο logistoulis αν πιεις λίγο παραπάνω ξυπνάς με πολύ βαρύ κεφάλι. Εγώ ήπια πρόσφατα το Jameson's caskmates και είναι ένα εξαιρετικό ουίσκι και σε πολύ καλή τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mix@lis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παίδες, θέλω να μου προτείνεται κάποια ουίσκι τα οποία να μην έχουν την γεύση του άθλιου τζόνυ και των λοιπών γνωστών ουισκιών! Δεν θέλω να είναι σαν πετρελάιο και να έχει τόσο έντονο κάψιμο, και ούτε να μυρίζει καπνίλα! Θέλω ουίσκι το οποίο να είναι απαλό με φρουτώδη αρώματα και να πίνετε πολύ ευχάριστα....πιστεύω να καταλαβαίνετε.....υπάρχουν άραγε τέτοια ουίσκι? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Τιμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mix@lis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 μέχρι 50-60 ευρω, αν αξίζει, θα τα διαθέσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δοκίμασε σίγουρα το 12άρι Glenfiddich γι' αρχή. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Έτσι για να μας μπεί καλά ο χρόνος. Δύο από τα αγαπημένα μου single malts και ενα rye. Σ' αυτά, βάζουμε κανονική ή light coca-cola; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 @mix@lis Δοκίμασε το Baldblair 99 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Σ' αυτά, βάζουμε κανονική ή light coca-cola; Αν δε σου αρέσουν πιες αυτά που σου αρέσουν. Γούστα είναι αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα και καλές γιορτές! Θα βγω σήμερα να πάρω ένα κοντά στα 25-30, τι προτείνουμε? Απο γεύση προτιμώ το dimple πάνω κάτω. Ανέβα κάνα δυο ευρώ και πήγαινε σε cardhu. Αν θες να μεινεις αυστηρά σε 25-30 ευρω το glenfiddich είναι μονόδρομος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Ανέβα κάνα δυο ευρώ και πήγαινε σε cardhu. Αν θες να μεινεις αυστηρά σε 25-30 ευρω το glenfiddich είναι μονόδρομος Καλά 30 μέσες άκρες είπα. Να 'σαι καλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Αν δε σου αρέσουν πιες αυτά που σου αρέσουν. Γούστα είναι αυτά Πραγματικά, σπάω το κεφάλι μου για να καταλάβω πώς θα μπορούσε κάποιος, από αυτό που έγραψα, να συμπεράνει αυτό που συμπέρανες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Margot απο lidl παιδια. Προσφατα ηταν σε προσφορα στα 9.5€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Πραγματικά, σπάω το κεφάλι μου για να καταλάβω πώς θα μπορούσε κάποιος, από αυτό που έγραψα, να συμπεράνει αυτό που συμπέρανες... Θεώρησα ότι είπες να βάλω cola εγώ. Αν απλά ήταν ειρωνεία για το νήμα κι όχι σαρκασμός, σόρρυ γράψε λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Θα δοκιμασω glenffidich αν είναι όντως τόσο ωραίο. Πρόσφατα πήγα σε ένα καζίνο και είχε μόνο red label και ένα άλλο το οποίο δεν θυμάμαι. Πολύ πετρέλαιο το red. Το chivas πάντως κατεβαίνει νερο όντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimistic_83 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Είναι καλό το teacher's αλλά όχι για να πιεις πάρα πολύ, την άλλη μέρα μπορεί να μην είσαι και πολυ στα καλά σου Αν σκοπεύεις να πιεις πολύ καλύτερα κάτι πιο ακριβό Βέβαια σε σχέση με κατι τζωνυ κόκκινα που είναι για να κάνεις εντριβές στα πόδια σου και δεν πινονται είναι σαφώς καλύτερο Δεν το παρακανω,δεν υπαρχει λογος..Αλλα αυτο που πινω το ευχαριστιεμαι..Το ουισκι θελει ψαξιμο,να δοκιμασεις και να βρεις τι σου αρεσει εσενα..Ουτε εμενα μου αρεσει το johnnie walker αλλα γουστα ειναι αυτα..Μου αρεσει επισης και το Jack Daniels,σταθερη αξια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα