GeorgeHellas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 λέω να πάρω το 15αρι Glenfiddich.. γύρω στο 45αρι βγαίνει.. αξίζει?
fylatos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 λέω να πάρω το 15αρι Glenfiddich.. γύρω στο 45αρι βγαίνει.. αξίζει? Για εμένα όχι, όταν παίζουν εξαιρετικά single malts σε αυτά τα λεφτά.
sfakattack Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα ένα που μου έκαναν δώρο πάντως (αν και καθόλου φίλος του ουίσκι) το κατέβασα σαν νεράκι...
GeorgeHellas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Για εμένα όχι, όταν παίζουν εξαιρετικά single malts σε αυτά τα λεφτά. τι θα πρότεινες σε αυτή τη κατηγορία τιμής?
fylatos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 τι θα πρότεινες σε αυτή τη κατηγορία τιμής? Τι πίνεις και τι σου αρέσει; Εμένα ένα που μου έκαναν δώρο πάντως (αν και καθόλου φίλος του ουίσκι) το κατέβασα σαν νεράκι... Δεν είναι ότι είναι κακό αλλά υπάρχουν πολύ αξιόλογες επιλογές στα 40-50€.
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Ντάξ παιδιά, το 15άρι Glenfiddich είναι πολύ τίμιο στα λεφτά του, μην τρελαθούμε. Δεν έχει σημασία αν είναι Single malt, Vat, ή Blended. Το VFM είναι στο θεό με το συγκεκριμμένο, ειδικά για Speyside fans. Πάρτο για τις γιορτές, είναι υπέροχο.
GeorgeHellas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 συνήθως πίνω πιο φθηνά του στυλ, teachers, dimple, chivas και είπα να δοκιμάσω και κάτι άλλο
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Teachers ή Jim Beam (bourbon)->Black Label->Cardhu->Talisker ή Glenfiddich 15 ή Cragganmore->Lagavulin 16yr. Θεωρώ πλήρης μια τέτοια κάβα με αυτή τη χρηματική σειρά. Τη διανθίζεις με διάφορα ανάλογα την τσέπη και την όρεξη. Ή σκέτα, ή δοκιμάζω μισή κουταλιά νερό στα πιο βαριά (Teachers Lagavulin) Και ναι, που και που κοκακόλακαιπάγο στο Teachers . Αγοράζεις και αυτό. Πίνεις άλλο ουίσκυ μετά. Ψάχνω αφορμή να ανοίξω ένα Gold Label , όχι το reserve. 5
flyer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 τι θα πρότεινες σε αυτή τη κατηγορία τιμής? Στα 45 ευρώ μου αρέσει το Macallan. Στα 35 ευρώ παίζει το Glenlivet και το Old Pulteney. 2
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 To βαρέθηκα το Old Pulteney. Ξεκίνησα πολύ ωραία, αλλά το βαρέθηκα. Γούστα βέβαια, υπάρχει ένα ουίσκυ για όλους.
optimistic_83 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Πηρα την προηγουμενη εβδομαδα απο τον ΑΒ 1 teachers..Ειχα να πιω αρκετο καιρο το συγκεκριμενο..Μετα τις πρωτες αναγνωριστικες γουλιες κατεβαινε ανετα..Καλη προταση για καποιον που δεν εχει σκοπο να δαπανησει πολλα χρηματα..
efo355 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Το chivas ειναι πολύ ευκολοπιοτο κατεβαίνει νερό που ανάλογα τη περίσταση το λες και ευχάριστο, αλλά σε αυτά τα λεφτά πάντα glen δαγκωτό Εγώ τωρα μόλις συνειδητοποίησα ότι έμεινα και άντε να βγω στο κρυο Όπως και Jameson select reserve σε αυτή τη τιμή.
Sheogorath Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα και καλές γιορτές! Θα βγω σήμερα να πάρω ένα κοντά στα 25-30, τι προτείνουμε? Απο γεύση προτιμώ το dimple πάνω κάτω.
logistoulis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Πηρα την προηγουμενη εβδομαδα απο τον ΑΒ 1 teachers..Ειχα να πιω αρκετο καιρο το συγκεκριμενο..Μετα τις πρωτες αναγνωριστικες γουλιες κατεβαινε ανετα..Καλη προταση για καποιον που δεν εχει σκοπο να δαπανησει πολλα χρηματα..Είναι καλό το teacher's αλλά όχι για να πιεις πάρα πολύ, την άλλη μέρα μπορεί να μην είσαι και πολυ στα καλά σου Αν σκοπεύεις να πιεις πολύ καλύτερα κάτι πιο ακριβό Βέβαια σε σχέση με κατι τζωνυ κόκκινα που είναι για να κάνεις εντριβές στα πόδια σου και δεν πινονται είναι σαφώς καλύτερο
chemkyr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα! Χθες αγόρασα (και δοκίμασα) aberfeldy 12. Δεν ενθουσιάστηκα, αν και κατεβαίνει εύκολα. Καλή χρονιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα