zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 αν ερθω εγω π.χ επισκεψη σπιτι σου, και σου πω οτι θελω καφε καπουτσινο με ενα παγακι λιγο γαλα φρεσκο και χυμο πορτοκαλι... θα σε πειραξει τοσο ετσι ωστε να μου πεις.. "οχι ετσι δεν πινεται οκαφες.. θα σου δωσω ενα νερο που ειναι και τζαμπα? Νομίζω δεν είπε ακριβώς αυτό. Σεβαστά τα γούστα του καθενός αλλά όταν κάτι (ιδιαίτερα κάτι καλό) το παίρνει κάποιος που το εκτιμάει και ξέρει ότι είναι καλό αισθανόμαστε, ίσως και ασυναίσθητα, ότι "έπιασε τόπο" ας πούμε. Δεν χαραμίστηκε. Εγώ κάπως έτσι το βλέπω δηλαδή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 αν ερθω εγω π.χ επισκεψη σπιτι σου, και σου πω οτι θελω καφε καπουτσινο με ενα παγακι λιγο γαλα φρεσκο και χυμο πορτοκαλι... θα σε πειραξει τοσο ετσι ωστε να μου πεις.. "οχι ετσι δεν πινεται οκαφες.. θα σου δωσω ενα νερο που ειναι και τζαμπα? Τι συγκρίνεις τώρα τον καπουτσίνο με το καλό ουίσκυ; Εδώ μιλάμε για κουλτούρα αιώνων κι εσύ μου λες για καπουτσίνα και φρέντα και λοιπές φλωριές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 αν ερθω εγω π.χ επισκεψη σπιτι σου, και σου πω οτι θελω καφε καπουτσινο με ενα παγακι λιγο γαλα φρεσκο και χυμο πορτοκαλι... θα σε πειραξει τοσο ετσι ωστε να μου πεις.. "οχι ετσι δεν πινεται οκαφες.. θα σου δωσω ενα νερο που ειναι και τζαμπα? Όχι, αλλά δεν θα σου βάλω πχ ποικιλίας https://en.wikipedia.org/wiki/Kopi_Luwak, αλλά το χύμα που παίρνουμε στρατό ξέρω γω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Για να καταλάβω, το ουίσκι εδώ μέσα το πίνετε σκέτο για την κουλτούρα αιώνων που διαθέτει και όχι επειδή έτσι σας αρέσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Τι συγκρίνεις τώρα τον καπουτσίνο με το καλό ουίσκυ; Εδώ μιλάμε για κουλτούρα αιώνων κι εσύ μου λες για καπουτσίνα και φρέντα και λοιπές φλωριές. Δεν πα να είναι και καταβολές από τους εξωγήινους. Εάν καποιανού του αρέσει το συγκεκριμένο ακριβό ουίσκι με αυγολέμονο, τότε αυτό είναι το γούστο του. Στην τελική, εάν αυτός έχει σπαταλήσει τόσα λεφτά για να καταλήξει ότι το δείνα ακριβό ποτό είναι πολύ καλύτερο έτσι, είναι αρκετά πιο ψαγμένος από οποιοδήποτε απλά κολλάει και κόμπλεξάρεται με "κουλτούρες" και "αιώνες". Ή και να μην έχει σπαταλήσει τίποτα. Εάν έτσι του αρέσει, τότε έτσι του αρέσει. Για να καταλάβω, το ουίσκι εδώ μέσα το πίνετε σκέτο για την κουλτούρα αιώνων που διαθέτει και όχι επειδή έτσι σας αρέσει; Προφανώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Όχι, αλλά δεν θα σου βάλω πχ ποικιλίας https://en.wikipedia.org/wiki/Kopi_Luwak, αλλά το χύμα που παίρνουμε στρατό ξέρω γω... Quoted for Emphasis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Εδώ μιλάμε για κουλτούρα αιώνων κι εσύ μου λες για καπουτσίνα και φρέντα και λοιπές φλωριές. εχεις κολλησει με την κουλτουρα... και την αναφερεις ανα 2 σελιδες να πουμε.. απλα για καλυτερη γευσηγνωσια, το ποτο "ουισκι-κρασι-βοτκα-ρουμι-τσιπουρο-μπυρα-κτλ" το πινεις σκετο.. τελος.. τα αλλα ειναι να'χαμε να λεγαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 αν ερθω εγω π.χ επισκεψη σπιτι σου, και σου πω οτι θελω καφε καπουτσινο με ενα παγακι λιγο γαλα φρεσκο και χυμο πορτοκαλι... θα σε πειραξει τοσο ετσι ωστε να μου πεις.. "οχι ετσι δεν πινεται οκαφες.. θα σου δωσω ενα νερο που ειναι και τζαμπα? Εγώ θα σού έδινα δύο εναλλακτικές: 1) «Τράβα να τον παραγγείλεις στο cafe που συχνάζεις.» 2) Από το χεράκι στην κουζίνα και: «Εδώ είναι ο καφές και η ζάχαρη, στην κατάψυξη τα παγάκια, στο ψυγείο το γάλα, ορίστε τα πορτοκάλια και ο στίφτης, φτιάξε μόνος σου τη μαλακία που θες, πιες τη και μη μου ζαλίζεις την τσαπού.» Περίπτωση πάντως να φτιάξω εγώ την κάθε εμετική παπαριά που θέλει ο καθένας, δεν παίζει... Ειδικά δε για τα εκλεκτά ποτά, ναι, δεν υπάρχει περίπτωση να τα χαραμίσω για κανένα μπαγλαμά και, ναι, αυτός που βάζει cola στο malt, είναι μπαγλαμάς (τουλάχιστον). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασα Grant's. Άθλιο, αλλά όχι όσο το Red. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Παλια πριν 20 χρονια πινόταν το red label, θυμαμαι απο τον πατερα μου. Tι εγινε μετά και ξεπεσε, αγνωστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ήπια Glenrothes χθες και το αγάπησα. Πολύ ωραία αρώματα. Ήμουν σε φίλο και μου φέρνει ένα ποτήρι με 3 παγάκια και το μπουκάλι. Πάλι καλά δε μου το είχε σερβίρει ήδη και πρόλαβα και τα πέταξα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ήπια Glenrothes χθες και το αγάπησα. Πολύ ωραία αρώματα. Ήμουν σε φίλο και μου φέρνει ένα ποτήρι με 3 παγάκια και το μπουκάλι. Πάλι καλά δε μου το είχε σερβίρει ήδη και πρόλαβα και τα πέταξα. Ωραιους φιλους εχεις, να τους χαιρεσαι. (χιουμορ στο πνευμα των προηγουμενων μηνυματων) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ο τύπος είναι απλά θεός: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το ουισκυ αν το βαλεις στο ψυγειο τι παθαινει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το ουισκυ αν το βαλεις στο ψυγειο τι παθαινει; Έχω μια υποψία ότι μειώνεται η θερμοκρασία του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα