Προς το περιεχόμενο

Official Whiskey Topic

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Καθόλου... αλλά αυτά πάνε bothway.

Ναι ασφαλώς...

Το ερώτημα όμως είναι, αν ερχόταν σπίτι σου και του έδινες να πιει από 60+ euro μπουκάλι αλλά το ήθελε με σοκολατούχο γάλα που λέει ο λόγος, θα του έβαζες από το ίδιο και τις επόμενες φορές? Προσωπικά όχι...

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 887
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι ασφαλώς...

Το ερώτημα όμως είναι, αν ερχόταν σπίτι σου και του έδινες να πιει από 60+ euro μπουκάλι αλλά το ήθελε με σοκολατούχο γάλα που λέει ο λόγος, θα του έβαζες από το ίδιο και τις επόμενες φορές? Προσωπικά όχι...

Εάν αυτό του άρεσε, αυτό θα του έβαζα. Γιατί δεν του το βάζω για να ευχαριστηθώ εγώ αλλά αυτός. Οπότε, ας το πιει και με ζουμί από φρικασέ εάν έτσι το φχαριστιέται. 

• Super Moderators

Προσωπικά δεν θα πέταγα τα λεφτά μου, Johnny Red και πολύ του είναι όπως ειπώθηκε, έτσι κι αλλιώς διαφορά δεν θα καταλάβαινε...

Προσωπικά δεν θα πέταγα τα λεφτά μου, Johnny Red και πολύ του είναι όπως ειπώθηκε...

Α να γεια σου. Προσωπικά κάνε ό,τι θες, γιατί και τα λεφτά σου και το ουίσκι σου είναι δικό σου. Αλλά το τι "προσωπικά" κάνεις δεν είναι κανόνας για κανέναν, ούτε μέτρο σύγκρισης και ούτε σου δίνει δικαίωμα να γίνεις μπάτσος στον ουρανίσκο κανενός. Στον δικό σου, κάνε ό,τι γουστάρεις! 

• Super Moderators

Μα η ερώτηση μου ήταν για ένα καλεσμένο μου που θα ήθελε να βάλει στο ακριβό μου ουίσκι πχ σοκολατούχο γάλα...

Ε ΔΕΝ θα του έδινα από το ακριβό την 2η/3η/κτλπ φορά, μην πω και την πρώτη, κατευθείαν το φτηνότερο/χειρότερο...

Προφανώς σπίτι του ή όταν πληρώνει από την τσέπη του, στα @@ μου...

Εάν δεν του άρεσε το κάτουρο με σοκολατούχο γάλα; Εάν ήθελε το ακριβό με γάλα επειδή ΑΥΤΟ του αρέσει με γάλα; Ντε και καλά να έχουμε τα ίδια γούστα όλοι; 

• Super Moderators

Όχι δεν τα έχουμε, αλλά αν έχει απαίτηση να του βάλω από το ακριβό ουίσκι που πλήρωσα εγώ, θα πάρει τις μπάλες μου και το ουίσκι από τα lidl...

• Like 1

Βρε αδερφέ... για να καταλάβω. 

Αυτό που λες είναι: Εάν είναι δικό μου το μπουκάλι, θα το πιεις όπως θέλω εγώ

Σωστά; Εάν ναι, τότε φρόντιζε να το λες και στους ανθρώπους που καλείς σπίτι σου αλλά και σε αυτούς που σε καλούνε. 

Εάν όχι, τότε τι λες; 

Πιστεύω ότι κι αν κάποιος έβαζε από ευγένεια ή για να μη χαλάσει χατίρι στον καλεσμένο του, από μέσα του θα το έκλαιγε το ουίσκι που χαραμίζεται....:)

Είναι σαν να έχεις ένα ακριβό, ποιοτικό φιλέτο ας πούμε και να το δώσεις στον σκύλο!

• Like 1

Και ομως,για τα γενεθλια του ο δικος μου σκυλος ειχε δωρο ψημενο στα καρβουνα ενα ωραιοτατο ψαρονεφρι.
Αποκει και περα αν καποιος εχει ουισκυ απο την εποχη της β.επαναστασης και δε θελει να ρισκαρει να του ζητησουν τζουρα με κολα, πολυ απλα αν εχεις επιφοβους καλεσμενους βαζεις το μπουκαλι σε ενα ντουλαπι,λες εχεις μονο τσώνυ ρεντ και τελος.

• Like 1

Έαν είναι δικό μου το ακριβό μπουκάλι ναι...

αν ερθω εγω π.χ επισκεψη σπιτι σου, και σου πω οτι θελω καφε καπουτσινο με ενα παγακι λιγο γαλα φρεσκο και χυμο πορτοκαλι...  θα σε πειραξει τοσο ετσι ωστε να μου πεις.. "οχι ετσι δεν πινεται οκαφες.. θα σου δωσω ενα νερο που ειναι και τζαμπα?

Α να γεια σου. Προσωπικά κάνε ό,τι θες, γιατί και τα λεφτά σου και το ουίσκι σου είναι δικό σου. Αλλά το τι "προσωπικά" κάνεις δεν είναι κανόνας για κανέναν, ούτε μέτρο σύγκρισης και ούτε σου δίνει δικαίωμα να γίνεις μπάτσος στον ουρανίσκο κανενός. Στον δικό σου, κάνε ό,τι γουστάρεις! 

Και να πω ότι δεν το ανέφερα..

Που στην τελική μαγκιά σου, κάνε ό,τι θες, δε θα σου πάρω την κόκα κόλα απ' το χέρι την ώρα που πας να τη βάλεις στο Lagavulin, αλλά μην έρθεις να μας πεις ότι είναι θέμα γούστου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...