Donalhioy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Εχει δοκιμασει κανεις το Ελληνικο ουισκι που φτιαχνει παραγωγος στη Λαρισσα; Αξιζει; εχει βγαλει ολα και ολα 50 μπουκαλια απο αυτο... και τελειωσε φυσικα.. τωρα θα βγαλει περισσοτερα.. και με το τωρα, υπολογισε σε 2 χρονια που ειναι η ωριμανση μιας που αυτο εγινε αρχες 15 αλλα ουισκι απο κρασι θα ειναι αρκετα ενδιαφερων, ετσι το κανει ο τυπας Εγώ παγάκια δε βάζω γιατί δεν μου αρέσει να αραιώνει. Αλλά ότι χαλάνε στο ψυγείο πρώτη φορά το ακούω, τα πίνω συχνά έτσι. παγωνει ο γλυκανισος, αν δεν εχει γλυκανισο και μονο καθαρο "χωρις αλλες προσμιξεις" μπαινει.. αν κανει κρυσταλλους ειναι κακης ποιοτητας 1. Προτιμούσες να πω απόλυτα ότι έτσι είναι και όχι αλλιώς; 2. Εννοούσα 50ml ουίσκυ. 3. Ούτε εγώ το είχα ακούσει να σου πω την αλήθεια, και δεν αποκλείω να έχεις δίκιο. Εγώ έχω δει, και όπως φάνηκε δεν είμαι ο μόνος. 4. Ωραία. Και γιατί να μην τον φτιάξει έτσι εξαρχής, παρά να κάνει αλχημείες μετά; Λογικό ε; Αυτό δεν έλεγα κι εγώ πιο πάνω; Ότι πίνουν απλά για να πιουν, κι όχι επειδή καταλαβαίνουν τι ακριβώς κάνουν. Καμία σχέση με κουλτούρα του ουίσκυ. θα προτιμουσα να αποφυγεις τους χαρακτηρισμους για καποιους που απλα δεν εχουν τα γουστα σου.. η μεζουρα ειναι 25 ml... εχεις δει ποτε 25 ml σε ολοκληρο ποτηρι σωληνα με νερο? ουτε γευση ουισκι δεν εχει την καθαρη τσικουδια.. μπορεις να την βαλεις αφου δεν ειναι αραιωμενη με τιποτα.. στο στιπουρο ειναι ανολογα την ποιοτητα δεν σου εχει τυχει ποτε να σου κανουν βαρυ καφε? καπου εδω σταματαω, απλα δεν.... δηλαδη οποιος βαζει νερο στο ουισκι, πινει για να πιει? Απλα να του αρεσει περισσοτερο ετσι δεν παιζει??? πρεπει να πινει οπως εσεις αλλιως ειναι κωμικοτραγικος μπεκρουλιακας? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 παγωνει ο γλυκανισος, αν δεν εχει γλυκανισο και μονο καθαρο "χωρις αλλες προσμιξεις" μπαινει.. αν κανει κρυσταλλους ειναι κακης ποιοτητας Thanks για τη διευκρίνιση, εγώ εννοούσα τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 εχει βγαλει ολα και ολα 50 μπουκαλια απο αυτο... και τελειωσε φυσικα.. τωρα θα βγαλει περισσοτερα.. και με το τωρα, υπολογισε σε 2 χρονια που ειναι η ωριμανση μιας που αυτο εγινε αρχες 15 αλλα ουισκι απο κρασι θα ειναι αρκετα ενδιαφερων, ετσι το κανει ο τυπας Ευχαριστω για τις πληροφοριες, δεν μπορεσα να βρω περισσοτερες. Αν ειναι αξιολογο το ουισκι του μακαρι να παει καλα, ολες τις πρωτες υλες στη τελικη τις διαθετουμε και με το παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Thanks για τη διευκρίνιση, εγώ εννοούσα τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο! το τσιπουρο χωρις γλυκανισο οταν το πιεις πολυ κρυο ουσιαστικα πινεις κατι που εχει μονο λιγο γευση απο τσιπουρο.. αλλα πινεται.. δεν θα σε χαλασει οπως αυτο που εχει γλυκανισο το παραδοξο ειναι οτι το τσιπουρο με γλυκανισο πινεται σε χαμηλοτερη θερμοκρασια απο αυτο χωρις.. ακομα και στους 12 "δροσερο" οπως και το κρασι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 το τσιπουρο χωρις γλυκανισο οταν το πιεις πολυ κρυο ουσιαστικα πινεις κατι που εχει μονο λιγο γευση απο τσιπουρο.. αλλα πινεται.. δεν θα σε χαλασει οπως αυτο που εχει γλυκανισο το παραδοξο ειναι οτι το τσιπουρο με γλυκανισο πινεται σε χαμηλοτερη θερμοκρασια απο αυτο χωρις.. ακομα και στους 12 "δροσερο" οπως και το κρασι Το χειμώνα το πίνω σε θερμοκρασία δωματίου συνήθως, αλλά το καλοκαίρι το προτιμώ από το ψυγείο γιατί δεν θέλω πάγο και μου φαίνεται οκ. Έχω δοκιμάσει κι από κατάψυξη αλλά όπως λες χάνεται η γεύση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το αντίθετο από τη μπύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το αντίθετο από τη μπύρα. Τη μπύρα τη θέλω λίγο πριν στερεοποιηθεί, αλλά οι γνώστες λένε ότι δεν κάνει τόσο κρύα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ισχύει. Το έχω δοκιμάσει. Δεν έχει γεύση μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ισχύει. Το έχω δοκιμάσει. Δεν έχει γεύση μετά. Μιλάω κυρίως για μπύρες του κιλού, εκεί μετράει πιο πολύ το παγωμένη για μένα! (Το θέμα είναι για το ουίσκι εντωμεταξύ, μήπως να πάμε στο τι πίνετε; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μιλάω κυρίως για μπύρες του κιλού, εκεί μετράει πιο πολύ το παγωμένη για μένα! Ναι για να μην καταλαβαίνεις αυτό που πίνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ναι για να μην καταλαβαίνεις αυτό που πίνεις Εντάξει δεν τις βρίσκω και τόσο τραγικές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Για δοκίμασε να τις πιεις πιο "ζεστές" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Για δοκίμασε να τις πιεις πιο "ζεστές" Αν αναγκαστώ να το κάνω θα είναι αν έχω πιει κάμποσες κι έχουν τελειώσει οι παγωμένες...οπότε δεν θα βγάλω και πολύ ασφαλές συμπέρασμα! Λένε πάντως ότι κάποιες μπύρες τις πίνεις δροσερές, σε θερμοκρασία κρασιού ας πούμε, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/196187-mmmmmbeer/?view=findpost&p=54511565&hl=%2Bbeer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 θα προτιμουσα να αποφυγεις τους χαρακτηρισμους για καποιους που απλα δεν εχουν τα γουστα σου.. η μεζουρα ειναι 25 ml... εχεις δει ποτε 25 ml σε ολοκληρο ποτηρι σωληνα με νερο? ουτε γευση ουισκι δεν εχει την καθαρη τσικουδια.. μπορεις να την βαλεις αφου δεν ειναι αραιωμενη με τιποτα.. στο στιπουρο ειναι ανολογα την ποιοτητα δεν σου εχει τυχει ποτε να σου κανουν βαρυ καφε? καπου εδω σταματαω, απλα δεν.... δηλαδη οποιος βαζει νερο στο ουισκι, πινει για να πιει? Απλα να του αρεσει περισσοτερο ετσι δεν παιζει??? πρεπει να πινει οπως εσεις αλλιως ειναι κωμικοτραγικος μπεκρουλιακας? 1. Ποιο γούστο και πράσσειν άλογα όταν μιλάμε για κουλτούρα..., ή σκαμπάζεις ή δε σκαμπάζεις. Και για να είμαι περισσότερο ακριβής, είναι διαφορετικό πράγμα να σκαμπάζεις και παρόλ' αυτά να το κάνεις με το δικό σου τρόπο, απ' το να κάνεις ό,τι να 'ναι χωρίς να ξέρεις πού πάν' τα τέσσερα. 2. Έχεις δίκιο, άλλαξε το 1985 σε 25/35ml. Φαντάσου όμως, αυτό ενισχύει το παράδειγμά μου. 3. Δεκτόν, κι εδώ είναι πιθανόν να έχεις δίκιο. 4. Δε μιλάμε για πράγματα που σου παρασκευάζουν εκείνη τη στιγμή τρίτοι. Που και στο σπίτι να τον φτιάξεις μόνος σου, ο καφές είναι ατυχές παράδειγμα ούτως ή άλλως. Και ξαναλέω, το ουίσκυ (και όχι μόνο) ακολουθείται από τεράστια κουλτούρα αιώνων. Ποιος είσαι εσύ που θα βάλεις κόκα κόλα στο Lagavulin και θα μου πεις «εμένα έτσι μου αρέσει»; Που στην τελική μαγκιά σου, κάνε ό,τι θες, δε θα σου πάρω την κόκα κόλα απ' το χέρι την ώρα που πας να τη βάλεις στο Lagavulin, αλλά μην έρθεις να μας πεις ότι είναι θέμα γούστου. Λένε πάντως ότι κάποιες μπύρες τις πίνεις δροσερές, σε θερμοκρασία κρασιού ας πούμε, ε; Εξυπακούεται. Γενικός κανόνας: όσο πιο βαριά, τόσο πιο ζεστή και τούμπαλιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα