TEOKOS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό τι ρόλο ναβαράει;Σφραγισμένο,πορσελάνη και τα κυκλάκια είναι απο χρυσό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Επετειακό Famous Grouse σε κεραμικό μπουκάλι http://www.wine-searcher.com/wine-150667-0001-the-famous-grouse-highland-decanter-to-commemorate-100-years-blended-scotch-whisky-scotland Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ω ρε φίλε 291 ευρώ λέει. Θα το βγάλω στο eBay μπας και τσιμπήσει κανείς Και αυτό πρέπει να είναι σπάνιο αλλά το έχω τελειώσει σχεδόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Η τιμή αυτή είναι ανώτερη retail με το κουτί του. (Επίσης το ότι έχει μείνει απούλητο σε αυτή την τιμή κάτι λέει). Ίσως 100-150; (Τελείως χοντρικά, δικό σου είναι όσο θες βάλτο. Απλά λέω μια ρεαλιστική τιμή που ίσως φύγει) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Έχω και άλλα περίεργα σαν αυτό αλλά μια νύχτα που είχα σεκλέτια το άνοιξα. Κρίμα άμα τα μάζευα όλα θα έκανα μπίζνα στο eBay 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Έχω και άλλα περίεργα σαν αυτό αλλά μια νύχτα που είχα σεκλέτια το άνοιξα. Κρίμα άμα τα μάζευα όλα θα έκανα μπίζνα στο eBay Αυτό είναι το επετειακό για τα 125 χρόνια. Τώρα μιας και το άνοιξες, μην το πετάξεις με τίποτα το μπουκάλι. Εκτός του ότι είναι όμορφο και ακόμα και άδειο μπορεί να έχει κάποια αξία σε 20-50 χρόνια, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είτε σα διακοσμητικό, είτε σαν "κανάτα" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 11 ευρώ το Teacher's στον ΑΒ μέχρι 31/12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Άλλαξε και μπουκάλι μετά από αρκετά χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασα αυτό. Έφυγε το βράδυ. Πολύ καλό. Πήρα δεύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Αγιασμός το Tullamore,12 ευρουλακια στη Βουλγαρία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ettöre Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandro7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω να πάρω ένα καλό ουίσκι για πρωτοχρονιά και είμαι ανάμεσα σε: 1)talisker 2)glenfiddich 15 ποιο προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 11 ευρώ το Teacher's στον ΑΒ μέχρι 31/12. Πηγα σημερα να εφοδιαστω και ειχαν εξαφανιστει ολα και στους 2 βασιλοπουλους της πολης μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Πηγα σημερα να εφοδιαστω και ειχαν εξαφανιστει ολα και στους 2 βασιλοπουλους της πολης μου. Κι εγώ σήμερα πήγα και μπροστά στα ταμεία είχε έναν μεγάλο χώρο με καμια 100αριά μπουκάλια και υπήρχε κενό που χώραγαν άλλα τόσα (τα οποία προφανώς τα πήραν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Κι εγώ σήμερα πήγα και μπροστά στα ταμεία είχε έναν μεγάλο χώρο με καμια 100αριά μπουκάλια και υπήρχε κενό που χώραγαν άλλα τόσα (τα οποία προφανώς τα πήραν). Μετά από σένα πόσα χώραγαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα