makaveli21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Καλημέρα πάιδες. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου. Μετά από format δεν μπορω να απενεργοποιήσω το V-sync, καθώς πήγα να το βγάλω από τα settings του pro evolution soccer 2011 και μου το έχει locked (γκριζαρισμένο και με tick). Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως μέσα από το catalyst center θα ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω το Vsync? Ευχαριστώ πολύ, προκαταβολικά για την βοήθεια.... (Πείτε μου την επιλογή αν είναι εφικτό)
probe Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 3D settings -> Wait for vertical refresh Ας γράψει λεπτομερώς κάποιος άλλος γιατί αυτή τη στιγμή έχω μπροστά μου το νέο catalyst και δεν θυμάμαι να σου πω ακριβώς που θα βρεις το συγκεκριμένο στις παλιότερες εκδόσεις.
makaveli21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Απο οδηγούς έχω αυτούς που είχε το cdακι της κάρτας μέσα. Δεν τους έχω κάνει κάποιο update. Ακόμα και το Ati catalyst που έχω πρέπει να είναι παλιό. Πιο με συμβουλεύεις να εγκαταστήσω. Στο site της εταιρείας, έχει αρκετα και θα γίνει μπέρδεμα....!!! probe, ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά δυστυχώς δεν είναι εκεί
phanispal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Κατέβασε και πέρνα τους τελευταίους, είσαι με τουλάχιστον 2 ετών οδηγούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.