Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις σχετικά με αυτοκίνητα...

psou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής σχετικά με το αυτοκίνητο:

1. Υπάρχουν Body-kits για όλα τα αυτοκίνητα; Πόσο κοστίζουν;

2. 4 καλά λάστιχα για 13άρα ζάντα, πόσο πάνε(για station αμάξι 1.600cc,χωρίς ABS);

3. Πόσο κοστίζει μια αλλαγή ταμπλό οργάνων καθώς και φωτισμός του εσωτερικού(κουμπάκια);

4. Πόσο κοστίζει η τοποθέτηση Air-condition;

5. Πόσο κοστίζει, αν είναι δυνατή, η τοποθέτηση συστήματος ΑΒS;

6. Υπάρχουν tweaks που να κάνεις στη μηχανή έτσι ώστε να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου, δίχως πτώση της ιπποδύναμης;

7. Είναι εφικτή η τοποθέτηση φώτων xenon;Αν ναι πόσο πάει;

Όπως καταλάβατε θέλω να «βελτιώσω» λίγο το αυτοκίνητό μου, καθώς η αγορά ενός καινούργιου απέχει πολύ ακόμη. Είμαι κάτοχος ενός Skoda Felicia Combi 1600cc @ 105hp(ναι station είναι...) και δε με ενδιαφέρει η αύξηση ιπποδύναμης. Όποιος ξέρει σίγουρα και έχει την όρεξη να απαντήσει, ας το κάνει. Έχω ψάξει γενικά στο νετ, αλλά δεν έχω βρει απαντήσεις.

Δημοσ.

Ta lastixa tha sou stoixisoun gyrw stis 70-80.000 analoga panta me th diastash. Gia ta ypoloipa mono h antiprosopia tha sou apanthsei me akribeis times. Oso gia thn katanalwsh pou les, de nomizw na ginetai kati alla kai pali de tha sou proteina na akoumphseis to moter. Oi rythmiseis pou exei kanei to ergostasio se syndiasmo me to xarakthra tou aytokinhtou thewrountai oi idanikes.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...