Προς το περιεχόμενο

zte android 3.3.3

snk7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδες.

για πρωτη φορα πιανω android στα χερια μου και λεω να το ριμαξω λιγο, αλλα ειμαι τοσο ασχετος που θα χρειαστω καποιες βασικες κατευθηνσεις.

εχω ενα ΖΤΕ V9 με android 2.1 μεσα του.

Πως μπορω να του βαλω την εκδοση 2.3.3 ?

εψαξα να βρω πληροφιρες η κανενα tutorial αλλα τζιφος. Ετυχυχως βρηκα της cosmote το ROM (αν το λεω καλα) και ετσι σε περιπτωση που κανω χοντρολαμακια να το επαναφερω (με τη βοηθεια καποιου συνανθρωπου).

καποιες ερωτησεις που εχω ειναι οι εξης...

μπορω να του κανω backup και σε περιπτωση που η 2.3.3 τελικα δεν μου βγει σε καλο να το επαναφερω? νομιζω ναι... αλλα το πως δεν ξερω

θα πρεπει να εγκαταστησω ολα τα google apps ξανα? κυριως οι χαρτες με ενδιαφερουν. μαλλον ρητορικη η ερωτηση, αλλα απο που?

Για να μην σας πριζω και πολυ, αμα εχετε καποιο link σε tutorial παρακαλω καντε ενα ποσταρισμα.

Αν καποιος εχει βαλει σε ZTE V9 ας μου πει και εμενα πως να το χουφτωσω :P

• Moderators
Δημοσ.

Αν εισαι root, κατεβασε απο το market τον Rom Manager. Aυτος θα σου περασει το Clockworkmod recovery. Απο εκει θα παρεις backup της rom (το λεγομενο nandroid), το οποιο θα κρατησει image της rom. Αρα, αν δεν σου αρεσει αυτη που θα βαλεις, κανεις restore με τον ιδιο τροπο και επανερχεσαι στο σημειο που ησουν πριν την αλλαγη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...