evomanGR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Έκανα λοιπόν,firmware update και πάλι τα ίδια,θέλει δλδ ένα reset όταν το ανοίξεις και μετά στρώνει.Πιστεύω πως είναι καθαρά Router το θέμα και πάω για cisco αυτή τη φορά χωρίς μ@λ@κιες,γ@μω τα κολοπροιόντα που μας πλασάρουν...κιεμεις τα παίρνουμε...
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 δεν βρισκω λογο να σκασεις τοσα λεφτα για cisco αν δεν εχεις σκοπο να αξιοποιησεις αυτο που θα παρεις δηλαδη ολο το cli του.για μενα ενα vigor ειναι οτι πρεπει.το cisco ειναι μεγαλη υπερβολη για Home use και στην ουσια πεταμενα λεφτα για ιδιωτη.και αμα παθει κατι κλαις τα λεφτα σου μετα γιατι καποια δινουν 1 χρονο εγγυηση.και cisco me wireless κατω απο κανα 400-500 δεν θα πεσεις. http://www.skroutz.gr/s/308358/Cisco-CISCO876W-G-E-K9.html
evomanGR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 καλα ναι τα cisco ειναι επαγγελματικα,linksys εννοουσα
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 pare vigor αντι για linksys.η linksys εχει μεινει λιγο πισω μετα το ωραιο wag200
gio@ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 να εχει τοσο χαλια dns ο Provider λιγο δυσκολο.gio και εσυ με το ιδιο turkish router? με το cellpipe 7130 σήμερα ήρθε το vygor θα το update και θα το βάλω
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 πες εντυπωσεις απο το vigor.βαλτου τα dns Τou isp που εχεις.tellas.oxi google να δουμε αν θα παιξει οκ.
gio@ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 κατάφερα να το update επιτέλους συνδέθηκα μισό MB πιο πάνω και αν δεν έχω αλλάξει dns ακόμα φαίνεται μια χαρά στο ασύρματο στο pc του αδερφού μου πριν είχε full τώρα έχει 3 γραμμές μπορεί να δοκιμάσω google για να δω διαφορές btw hol έχω tracert χχχ.χχχ.χχ.χ αν θυμάμαι καλά γράφω στο cmd? edit: με το cellpipe είχα (αν θυμάμαι καλά!) 3timeout με τα dns της hol 1 με no-ip και κανένα με google dns τα ping σχεδόν ίδια με λίγο μικρότερα με της google edit2: εδω τα καλά ping HOL Google μου φαίνεται θα μείνω google edit3: βρήκα αυτό Namebench Try out namebench. It hunts down the fastest DNS servers available for your computer to use. namebench runs a fair and thorough benchmark using your web browser history, tcpdump output, or standardized datasets in order to provide an individualized recommendation. namebench is completely free and does not modify your system in any way. This project began as a 20% project at Google. Τα αποτελέσματα μου
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 an παιζει καλυτερα με google μεινει google.δεν χανεις κατι. ναι το tracert το γραφεις στο cmd.px tracert www.insomnia.gr αν και καλυτερο προγραμμα απο το tracert που μερικες φορες το ¨¨ψιλοκοβουν¨¨ καποιοι isp ¨ειναι το Ping plotter.
gio@ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 αν και καλυτερο προγραμμα απο το tracert που μερικες φορες το ¨¨ψιλοκοβουν¨¨ καποιοι isp ¨ειναι το Ping plotter. το έβαλα αλλά για 30 λεπτά να Install δεν λέει και το namebench είναι και πιο εύχρηστο και δεν χρειάζεται install
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 τι εννοεις για 30 λεπτα?οτι δεν θα το χρησιμοποιησεις αλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.