Προς το περιεχόμενο

Δεν φορτωνουν ολες οι σελιδες

vezyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα λοιπόν,firmware update και πάλι τα ίδια,θέλει δλδ ένα reset όταν το ανοίξεις και μετά στρώνει.Πιστεύω πως είναι καθαρά Router το θέμα και πάω για cisco αυτή τη φορά χωρίς μ@λ@κιες,γ@μω τα κολοπροιόντα που μας πλασάρουν...κιεμεις τα παίρνουμε...

Δημοσ.

δεν βρισκω λογο να σκασεις τοσα λεφτα για cisco αν δεν εχεις σκοπο να αξιοποιησεις αυτο που θα παρεις δηλαδη ολο το cli του.για μενα ενα vigor ειναι οτι πρεπει.το cisco ειναι μεγαλη υπερβολη για Home use και στην ουσια πεταμενα λεφτα για ιδιωτη.και αμα παθει κατι κλαις τα λεφτα σου μετα γιατι καποια δινουν 1 χρονο εγγυηση.και cisco me wireless κατω απο κανα 400-500 δεν θα πεσεις.

http://www.skroutz.gr/s/308358/Cisco-CISCO876W-G-E-K9.html

Δημοσ.

να εχει τοσο χαλια dns ο Provider λιγο δυσκολο.gio και εσυ με το ιδιο turkish router?

με το cellpipe 7130

σήμερα ήρθε το vygor θα το update και θα το βάλω

Δημοσ.

κατάφερα να το update επιτέλους :-D

συνδέθηκα μισό MB πιο πάνω και αν δεν έχω αλλάξει dns ακόμα φαίνεται μια χαρά

στο ασύρματο στο pc του αδερφού μου πριν είχε full τώρα έχει 3 γραμμές

μπορεί να δοκιμάσω google για να δω διαφορές

btw hol έχω :P

tracert χχχ.χχχ.χχ.χ αν θυμάμαι καλά γράφω στο cmd?

edit:

με το cellpipe είχα (αν θυμάμαι καλά!)

3timeout με τα dns της hol

1 με no-ip

και κανένα με google dns

τα ping σχεδόν ίδια με λίγο μικρότερα με της google

edit2:

εδω τα καλά ping :-D

HOL

holdns.jpg

Google

googledns.jpg

μου φαίνεται θα μείνω google B)

edit3:

βρήκα αυτό

Namebench

Try out namebench. It hunts down the fastest DNS servers available for your computer to use. namebench runs a fair and thorough benchmark using your web browser history, tcpdump output, or standardized datasets in order to provide an individualized recommendation. namebench is completely free and does not modify your system in any way. This project began as a 20% project at Google.

Τα αποτελέσματα μου

Δημοσ.

an παιζει καλυτερα με google μεινει google.δεν χανεις κατι. ναι το tracert το γραφεις στο cmd.px

tracert www.insomnia.gr

αν και καλυτερο προγραμμα απο το tracert που μερικες φορες το ¨¨ψιλοκοβουν¨¨ καποιοι isp ¨ειναι το Ping plotter.

Δημοσ.

αν και καλυτερο προγραμμα απο το tracert που μερικες φορες το ¨¨ψιλοκοβουν¨¨ καποιοι isp ¨ειναι το Ping plotter.

το έβαλα αλλά για 30 λεπτά να Install δεν λέει

και το namebench είναι και πιο εύχρηστο και δεν χρειάζεται install

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...