vezyro Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Καλημερα στο forum και καλως σας βρηκα!Eχω ενα airties rt-205 και συνδεση τελλας με την οποια δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα εκτος των χαμηλων ταχυτητων απο την αρχη της συνδεσης μου.Το προβλημα μου ειναι οτι στα καλα καθουμενα εδω και 2 εβδομαδες δεν φορτωνουν καποιες σελιδες καθολου,αλλες φορτωνουν ημιτελης,π.χ στο car.gr βλεπω μια αγγελια και βλεπω της φωτο αλλα οχι το κειμενο!! Σε αλλες οπως στο xda φορτωνει το 90 της 100 και μενει εκει για ωρα οσπου την κλεινω.Εχω δοκιμασει φορματ,αλλαγη dns,reset,ξαναεγκαταση το ιδιο firmware στο airties.Με εχει τρελανει το προβλημα γιατι βλεπω σελιδες επιλεκτικα.Επισης της ιδιες σελιδες που δεν ανοιγει στο pc δεν της ανοιγει και οι υπολοιπες συσκευες που συνδεονται ασυρμαρτα στο modem μου,οπως το ipad η το galaxy tab που εχω. Να παρω αλλο modem-router??Tι αλλο να δοκιμασω?? ευχαριστω εκ των προτερων.
TheELF Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 1.Δοκιμάζει το F5 (ανανέωση σελίδας) σε όποιον browser και να είσαι,συμβαίνει σε όλους καμιά φορά είναι φορτωμένο το δίκτυο ή η σελίδα που πας να ανοίξεις και δεν φορτώνει.
vezyro Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Tελικα πηρα τηλ την εξυπηρετηση πελατων της airties και με μια μικρη ρυθμιση λυθηκε το προβλημα!!Αν και παραξενο τοσο καιρο που δουλευε ετσι! Η ρυθμιση ηταν να αλλαξω το mtu απο 1500 σε 1424 και αμεσως οσες σελιδες δεν ανοιγαν αμεσως ανοιξαν!! ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 βαλε το ρουτερ σου να παιξει σε Pppoe/llc και οχι σε pppoa/vcmux.για να μου λες οτι το Mtu ηταν 1500 μαλλον ειχες/εχεις Pppoa/vcmux.πλεον ολα τα dslam ειναι Pppoe/llc και συνηθως μπαινει αυτοματα και το mtu se 1492
evomanGR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα τωρα με Airties RT-211.Ηταν pppoa και το αλλαξα σε pppoe,στην αρχη ΟΚ αλλα μετα παλι τα ιδια,λετε να αλλαξω το mtu απο το 1492;
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 αν δεν στο εχει αλλαξει αυτοματα σε 1492 αλλαξε το εσυ.μα καλα γιατι πατε και αγοραζετε ρουτερ Noname οπως τα airties made in turkey??
evomanGR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Αν ηξερα τοτε οτι ειναι απο τουρκια...ασε.Αυτοματα πηγε στο 1492.
JohnXarxas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 ίσως υπάρχει θέμα βλάβης γραμμής πάρε ένα τηλέφωνο στην τηλεφωνική υποστήριξη της εταιρείας
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 αν εχει αλλο ρουτερ ας δοκιμασει με αλλο γιατι ρουτερ μυριζομαι παρα γραμμη.αν υπαρχει firmware update ας το κανει κιολας.
vezyro Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 βαλε το ρουτερ σου να παιξει σε Pppoe/llc και οχι σε pppoa/vcmux.για να μου λες οτι το Mtu ηταν 1500 μαλλον ειχες/εχεις Pppoa/vcmux.πλεον ολα τα dslam ειναι Pppoe/llc και συνηθως μπαινει αυτοματα και το mtu se 1492 εχεις δικαιο σε αυτα που λες αλλα σε pppoe/llc δεν εκανε συνδεση με τιποτα και αυτο το προβλημα εγινε ξαφνικα και αποτομα πριν απο κατι μηνες οσπου γυρισα σε pppoac/vcmux και ειχα κανονικα ιντερνετ.Αλλο παραξενο και αυτο να μην μπαινει με pppoe/llc ???? για τα airties τα τουρκικα μου ελεγε τα καλυτερα λογια ο υπαληλος στα multirama και εγω που δεν ειχα και μεγαλη γνωση επι του θεματος το πηρα.
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 τα καλυτερα λογια?τι αλλο θα ακουσουμε.τωρα για να μην μπαινει μe pppoe/llc λιγο παραξενο.ισως θελει firmware update.για μενα δοκιμασε να το κανεις firmware update.αν εχεις το τελευταιο καντο ενα reset default και ξανασεταρε το για δοκιμη.ισως ασυμβατοτητα μετα.τι βλακειες λενε στα multirama για να πουλησουν οτι εχουν.
vezyro Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 τα καλυτερα λογια?τι αλλο θα ακουσουμε.τωρα για να μην μπαινει μe pppoe/llc λιγο παραξενο.ισως θελει firmware update.για μενα δοκιμασε να το κανεις firmware update.αν εχεις το τελευταιο καντο ενα reset default και ξανασεταρε το για δοκιμη.ισως ασυμβατοτητα μετα.τι βλακειες λενε στα multirama για να πουλησουν οτι εχουν. ολα αυτα που μου λες φιλε μου τα εχω δοκιμασει χωρις αποτελεσμα.Ειναι παραξενο αλλα τι να πω.......
gio@ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 με αλλαγή dns server γίνεται τίποτα? εμένα δεν μου φόρτωναν 50% των σελίδων και έπρεπε να πατάω f5 για να μπει δοκίμασα google dns και τώρα είναι μια χαρά
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 να εχει τοσο χαλια dns ο Provider λιγο δυσκολο.gio και εσυ με το ιδιο turkish router?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.