evabb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Αμάν δεν ξέρετε τι θέλετε εσείς οι γυναίκες άμα ρευόμαστε και είμαστε φίλοι σας γελάτε άμα ρευόμαστε και είμαστε ο γκόμενος χάνουμε την γοητεία μας! Και όσο για το άλλο που είπες, είναι ελεεινό να ρέβετε και να κλάνει γκόμενα δηλαδή με το ρέψιμο ίσως γελάσω αν γίνει μια φορα με κλανιδι όμως μάλλον θα φύγω για διακοπές να ξεπεράσω το ψυχολογικό τραύμα. :fear: γτ, οι γυναικες δεν κλανουν; μηπως τα κρατανε μεχρι να γινουν αεροστατα;
De@th L0rd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Υπόψιν πως αν κλάνετε υπερβολικά, κάτι τρώτε που σας χαλάει...
evabb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 ε αυτο ισχυει και για τους αντρες δεν εχει να κανει με το φυλλο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Αμα εσεις γελατε οταν ο αλλος ριχνει φλεματα ή ξινει τα @@ του , grow up...... κάτι σαν κι αυτό μια φάση...
Ntinaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 ε αυτο ισχυει και για τους αντρες δεν εχει να κανει με το φυλλο. λαμαρινας η δεντρου?
freedubus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 κάτι σαν κι αυτό μια φάση... Παλιά είχαμε φωτογραφίσει μονοκόμματη κουράδα-γίγα του συγκάτοικου που άρχιζε από τον πάτο και άγγιζε σχεδόν το χείλος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Παλιά είχαμε φωτογραφίσει μονοκόμματη κουράδα-γίγα του συγκάτοικου που άρχιζε από τον πάτο και άγγιζε σχεδόν το χείλος. oh yeah, έχει βγάλει και γνωστός μου αντίστοιχο...
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 γτ, οι γυναικες δεν κλανουν; μηπως τα κρατανε μεχρι να γινουν αεροστατα; Ναι αλλα ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ! ας πει πάω τουαλέτα η πάω μια βόλτα στο περίπτερο θες κάτι? υπάρχουν τόσες δικαιολογίες ΑΜΑΝ όλα δικά σας τα θέλετε από την μια είστε το ασθενές φύλο και κάνουμε παραχωρήσεις από την άλλη να τις ρίχνετε ελεύθερα .. τι να πεις..!!!! :blink: :blink:
marios32 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Εγώ γενικά δεν έχω κολλήματα, αλλά ως γνωστόν : Παν μέτρον άριστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.