Προς το περιεχόμενο

Θορυβώδες μάσημα

giankar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 Πολυ σωστος..

Και εμενα ειναι οτι πιο αγενες μπορει να κανει καποιος μπροστα μου..

Επισης ακρως ενοχλητικες συμεριφορες:

1)Ξυσιμο δημοσιως του "ανδρισμου"

2)Ρεψιμο (οχι αν το κανει καταλαθος)

3)Κλανια

4)Κατα τη διαρκεια συναχιου , ρουφιγμα της μυτης

5)Ροχαλες (στυλ ποδοσφαιριστων)

τα κανω ολα αυτα

και μαλιστα μπορω να τα κανω και ταυτοχρονα

ειδικα κλασιμο και ρεψιμο μαζι ειναι η υπερτατη ηδονη!

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε κάτσε ρε φίλε τώρα.Άμα δεν ρευτείς,κλάσεις,φτύσεις μπροστά στους φίλους σου,μπροστά σε ποιούς θα το κάνεις;

Τα καλύτερα γέλια πέφτουν με αυτά.

:lol: ναι, στις ηλικίες των 5 ετών περίπου όταν θες να γίνεις ο μάγκας του νηπιαγωγείου ίσως!!

Δημοσ.

:lol: ναι, στις ηλικίες των 5 ετών περίπου όταν θες να γίνεις ο μάγκας του νηπιαγωγείου ίσως!!

Όχι.Πάντα πέφτουν γέλια με αυτά όταν υπάρχει μάζωξη.

Δημοσ.

Αμα εσεις γελατε οταν ο αλλος ριχνει φλεματα ή ξινει τα @@ του , grow up......

Πρέπει να είναι πολύ ξενέρωτη η παρέα για να μην γελάει άμα πέσουν κλανιές η τίποτα μυστήρια ρεψίματα... :devil: :devil:

Δημοσ.

Mε εκνευριζει αφανταστα οταν ο αλλος μασουλαει και κανει θορυβο χωρις να σεβεται τους γυρω του.Προς το παρων ο μονος που το κανει ειναι ο αδερφος μου και τις τρωει αγρια!!! :D

Γενικα ειναι ειναι τελειως εκνευριστικο οταν ο αλλος βαζει πανω απ ολα τον εαυτο του και δεν υπολογιζει κανεναν.Αντε το τσιγαρο το ανεχομαστε αλλα ολα τα αλλα οχι!

Δημοσ.

Πρέπει να είναι πολύ ξενέρωτη η παρέα για να μην γελάει άμα πέσουν κλανιές η τίποτα μυστήρια ρεψίματα... :devil: :devil:

Σαββατόβραδο Αυγούστου.Μάζωξη 5-6 μαντραχαλάδων,τηλεόραση στην ταράτσα και το προ στο playstation να έχει πάρει φωτιά.Διάλλειμα για σουβλάκια(οι μπύρες δεν έχουν σταματήσει να ρέουν βέβαια).Ολόγιομη πανσέληνος φωτίζει απέναντι τον Υμμητό αλλά κανείς δεν το έχει πάρει χαμπάρι,ώσπου κάποια στιγμή κάποιος την παρατηρεί και το ανανκοινώνει στην παρέα."Ρε μαλάκες,κοιτάχτε τι ωραία πανσέληνο που έχει",για να έρθει αμέσως η απάντηση με ένα επικό ρέψιμο από κάποιον άλλο και την αιτιολόγησή του,"τζατζίκιιιι".Όσοι έκαναν το λάθος να εξιστορήσουν το σκηνικό στο έτερό τους ήμισυ αργότερα,έλαβαν τα γνωστά εύσημα(άντρες γουρούνια κτλ κτλ).

Εμείς βέβαια λιώσαμε στο γέλιο. :mrgreen:

Δημοσ.

Σαββατόβραδο Αυγούστου.Μάζωξη 5-6 μαντραχαλάδων,τηλεόραση στην ταράτσα και το προ στο playstation να έχει πάρει φωτιά.Διάλλειμα για σουβλάκια(οι μπύρες δεν έχουν σταματήσει να ρέουν βέβαια).Ολόγιομη πανσέληνος φωτίζει απέναντι τον Υμμητό αλλά κανείς δεν το έχει πάρει χαμπάρι,ώσπου κάποια στιγμή κάποιος την παρατηρεί και το ανανκοινώνει στην παρέα."Ρε μαλάκες,κοιτάχτε τι ωραία πανσέληνο που έχει",για να έρθει αμέσως η απάντηση με ένα επικό ρέψιμο από κάποιον άλλο και την αιτιολόγησή του,"τζατζίκιιιι".Όσοι έκαναν το λάθος να εξιστορήσουν το σκηνικό στο έτερό τους ήμισυ αργότερα,έλαβαν τα γνωστά εύσημα(άντρες γουρούνια κτλ κτλ).

Εμείς βέβαια λιώσαμε στο γέλιο. :mrgreen:

Αυτό που έλεγα! Χωρίς μυστήρια ρεψίματα δεν πάμε πουθενά αδερφέεεε! αχαχχααχχα :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Όχι.Πάντα πέφτουν γέλια με αυτά όταν υπάρχει μάζωξη.

ναι???

γελάς και όταν ρευεται, κλάνει και ξύνει το τέτοιο της η δικιά σου?

κι εγώ γελάω όταν το κάνει φίλος... όσον αφορά τον φίλο μου όμως.... δυστυχώς χάνει τη γοητεία του.

Εμένα μου τη δινουν τα κορίτσια τα οποία σκάνε φούσκες με την τσίχλα στο στόμα τους.

ναι? δεν το ξερα.. συνηθιζα να το κάνω, κυρίως στην εφηβεία..

μα ακουγονται τοσο δυνατά???

γιατί αλήθεια σου τη σπάει...

εντάξει, 8α το καταλάβαινα αν ήταν μεσημέρι και κοιμόσουν,, όπως μου είχε τύχει μια φορά,,, γυρνούσα απο το σχολείο και περπατούσα σε ένα στενό, σε κάποια φάση σκάω την τσίχλα και ακουγεται δυνατά.... τότε είχα πολυ δυνατή γλώσσα :P και ακούω κάποιον από ένα μπαλκόνι 'ΣΚΑΑΑΣΕ!!!"

Κάπου στη Νεάπολη ήταν, δεν πιστεύω να ήσουν εσύ...

Δημοσ.

Αμα εσεις γελατε οταν ο αλλος ριχνει φλεματα ή ξινει τα @@ του , grow up......

Για τα δυο που αναφέρεις, όχι, δεν είναι αστεία. Αλλά ρέψιμο και κλανίδι δεν νομίζω πως πρέπει να είναι ταμπού σε μια παρέα.

Και αναφορικά με το ρέψιμο, με ενοχλεί μόνο όταν το κάνουν γέροι/γριές, που βγάζουν αυτό το ξεψυχισμένο απαθέστατο ήχο που μετά μυρίζει θανατίλα.

Κατά τ'άλλα δε θα ξεχάσω το ρέψιμο που έριξε ένας φίλος το καλοκαίρι που μας πέρασε. Γυρνάγαμε απ'το πιτάδικο της περιοχής με μπύρες στο χέρι και κάναμε διαγωνισμό ρεψίματος. Οπότε ρίχνω ένα καλό σε μια φάση και τον άλλον τον πιάνει νευρικό και του φεύγει ένα μακρόσυρτο ρέψιμο την ώρα που γέλαγε. Ήταν το πιο brutal γέλιο που έχω ακούσει στη ζωή μου.

Δημοσ.

ναι???

γελάς και όταν ρευεται, κλάνει και ξύνει το τέτοιο της η δικιά σου?

κι εγώ γελάω όταν το κάνει φίλος... όσον αφορά τον φίλο μου όμως.... δυστυχώς χάνει τη γοητεία του.

Αμάν δεν ξέρετε τι θέλετε εσείς οι γυναίκες :confused: άμα ρευόμαστε και είμαστε φίλοι σας γελάτε άμα ρευόμαστε και είμαστε ο γκόμενος χάνουμε την γοητεία μας!

Και όσο για το άλλο που είπες, είναι ελεεινό να ρέβετε και να κλάνει γκόμενα δηλαδή με το ρέψιμο ίσως γελάσω αν γίνει μια φορα με κλανιδι όμως μάλλον θα φύγω για διακοπές να ξεπεράσω το ψυχολογικό τραύμα. :fear: :fear:

Δημοσ.

Για τα δυο που αναφέρεις, όχι, δεν είναι αστεία. Αλλά ρέψιμο και κλανίδι δεν νομίζω πως πρέπει να είναι ταμπού σε μια παρέα.

Και αναφορικά με το ρέψιμο, με ενοχλεί μόνο όταν το κάνουν γέροι/γριές, που βγάζουν αυτό το ξεψυχισμένο απαθέστατο ήχο που μετά μυρίζει θανατίλα.

Κατά τ'άλλα δε θα ξεχάσω το ρέψιμο που έριξε ένας φίλος το καλοκαίρι που μας πέρασε. Γυρνάγαμε απ'το πιτάδικο της περιοχής με μπύρες στο χέρι και κάναμε διαγωνισμό ρεψίματος. Οπότε ρίχνω ένα καλό σε μια φάση και τον άλλον τον πιάνει νευρικό και του φεύγει ένα μακρόσυρτο ρέψιμο την ώρα που γέλαγε. Ήταν το πιο brutal γέλιο που έχω ακούσει στη ζωή μου.

Εγω εχω ακουσει φταρνισμα-ρεψιμο...

Μου τη σπαει παντως οταν ακουω την αναπνοη του αλλουνου...

Δημοσ.

Συγγνωμη αλλα οπως ειπα και πριν , δεν ανεφερα πουθενα τη λεξη "φιλος" ή "παρεα"..

Μιλησα για σεβασμο προς τους υπολοιπους..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...