ikaruga24 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Σαν πολλους ευαισθητουληδες εχουμε εδω περα στο insomnia. Προσωπικα δεν κανω θορυβο, μονο οταν πειναω σαν λυκος και μου βγαινουν καποιοι θορυβοι τυπου "γουρουνι" (να μην ακουω κορασιδες τωρα να λενε "εμ αντρας δεν ειναι τι θορυβους θα εβγαζε?") αλλα ειναι σπανιο να λυσαω σε τετοιο βαθμο. Απο την αλλη δεν με ενοχλει καθολου ο θορυβος αυτος εκτος και αν γινεται σαν να το κανουν επιτηδες και υπερβολικα δυνατα. Λογο της φυσης της δουλειας μου κιολας ειναι λιγοι και λιγες αυτες που πραγματικα με ενοχλησαν με αυτους τους θορυβους. Με ενοχλει ΠΟΛΥ περισσοτερο να βλεπω τους αλλους να τρωνε με ανοιχτο το στομα (ειδικα γυναικες) παρα ο οποιοσδηποτε ηχος που θα βγει απο το στομα του/της.
kk1991 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 μπα δε πιανει.....το εχω δοκιμασει αλλα συνεχισαν να το κανουν πιο δυνατα για να με εκνευρισουν.... ηταν σημερα μια πισω μου στη σχολη 8 το πρωι!!! και μασαγε τσιχλα με τον πιο θορυβοδι τροπο που μπορει να υπαρξει, μου 'ρθε να τις ριξω μπουνια.... επισεις δε ξερω αν αναφερθηκε(δε διαβασα τις προηγουμενες σελιδες) η αν τεριαζει στο θεμα αλλα με εκνευριζει αφανταστα και ο τροποσ που 'πινουν' σουπα καποιοι, πολλοι το κανουν και στο καφε εδιτ το δε πιανει πηγαινε στο απο πανω αλλα μου το χαλασαν
3leven Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 με τους γονείς είναι πολύ απλή η λύση, τους λες ότι αύριο-μεθαύριο θα σας φέρω νύφη και εσείς θα τρώτε έτσι... ρεζίλη θα με κάνετε !!! Κάπου εκεί σταματάνε όλοι οι θόρυβοι. ΚΑΙ αν ο μπαμπάς συνεχίσει να κάνει θορύβους να ξέρετε ότι θα έχετε σύμμαχο την μαμά!!! +1 Πολυ σωστος.. Και εμενα ειναι οτι πιο αγενες μπορει να κανει καποιος μπροστα μου.. Επισης ακρως ενοχλητικες συμεριφορες: 1)Ξυσιμο δημοσιως του "ανδρισμου" 2)Ρεψιμο (οχι αν το κανει καταλαθος) 3)Κλανια 4)Κατα τη διαρκεια συναχιου , ρουφιγμα της μυτης 5)Ροχαλες (στυλ ποδοσφαιριστων)
kk1991 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 +1 Πολυ σωστος.. Και εμενα ειναι οτι πιο αγενες μπορει να κανει καποιος μπροστα μου.. Επισης ακρως ενοχλητικες συμεριφορες: 1)Ξυσιμο δημοσιως του "ανδρισμου" 2)Ρεψιμο (οχι αν το κανει καταλαθος) 3)Κλανια 4)Κατα τη διαρκεια συναχιου , ρουφιγμα της μυτης 5)Ροχαλες (στυλ ποδοσφαιριστων) +1111
Hamurabi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 με τους γονείς είναι πολύ απλή η λύση, τους λες ότι αύριο-μεθαύριο θα σας φέρω νύφη και εσείς θα τρώτε έτσι... ρεζίλη θα με κάνετε !!! Κάπου εκεί σταματάνε όλοι οι θόρυβοι. ΚΑΙ αν ο μπαμπάς συνεχίσει να κάνει θορύβους να ξέρετε ότι θα έχετε σύμμαχο την μαμά!!! χαχα τι νυφη τους την εχω παει εδω και πολλα χρονια φιλε μου. Τον πρωτο καιρο προσεχανε,αργοτερα που "εσπασε ο παγος" αρχισαμε τα ιδια:-p
SocialNetUsr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 χαχα τι νυφη τους την εχω παει εδω και πολλα χρονια φιλε μου. Τον πρωτο καιρο προσεχανε,αργοτερα που "εσπασε ο παγος" αρχισαμε τα ιδια:-p ε τότε δεν υπάρχει λύση!!
nikos21aek Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 +1 Πολυ σωστος.. Και εμενα ειναι οτι πιο αγενες μπορει να κανει καποιος μπροστα μου.. Επισης ακρως ενοχλητικες συμεριφορες: 1)Ξυσιμο δημοσιως του "ανδρισμου" 2)Ρεψιμο (οχι αν το κανει καταλαθος) 3)Κλανια 4)Κατα τη διαρκεια συναχιου , ρουφιγμα της μυτης 5)Ροχαλες (στυλ ποδοσφαιριστων) Καλά ρε κοπελιά εσύ τον Ζαμπούνη θέλεις δηλαδή μπροστά σου.
3leven Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Κοπέλι pls.. Δηλαδη πρεπει να εισαι γυναικα για να ενοχλησε απο τετοιου ειδους συμπεριφορες??
nikos21aek Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Ε κάτσε ρε φίλε τώρα.Άμα δεν ρευτείς,κλάσεις,φτύσεις μπροστά στους φίλους σου,μπροστά σε ποιούς θα το κάνεις;Τα καλύτερα γέλια πέφτουν με αυτά.Πλάκα μας κάνεις τώρα;Καλά για το ξύσιμο δεν σχολιάζω.Αυτό έλλειπε να προσέχεις και μην κοιτάει κανένας φίλος σου για να τα βολέψεις!
3leven Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Ε κάτσε ρε φίλε τώρα.Άμα δεν ρευτείς,κλάσεις,φτύσεις μπροστά στους φίλους σου,μπροστά σε ποιούς θα το κάνεις;Τα καλύτερα γέλια πέφτουν με αυτά.Πλάκα μας κάνεις τώρα;Καλά για το ξύσιμο δεν σχολιάζω.Αυτό έλλειπε να προσέχεις και μην κοιτάει κανένας φίλος σου για να τα βολέψεις! Ανεφερα εγω πουθενα τη λεξη φιλος?? Προχτες πηγαινα σπιτι μου κατα το μεσημερακι και απεναντι στο δρομο ενα ζευγαρι καμια 65αρια.. Ετσι οπως περπατουσα ριχνει μπροστα στο κοσμο ο γερος ενα ρεψιμο , ολο δικο του λεμε.. 20 ατομα ηταν στο δρομο , τα 15 γυρισαν και τον κοιτουσαν , και η γυναικα να γελαει απο ντροπη.. Δεν ειναι το ιδιο φιλε μου.. Λιγο σεβασμος στους γυρω μας δε βλαπτει..
ikaruga24 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Ε κάτσε ρε φίλε τώρα.Άμα δεν ρευτείς,κλάσεις,φτύσεις μπροστά στους φίλους σου,μπροστά σε ποιούς θα το κάνεις;Τα καλύτερα γέλια πέφτουν με αυτά.Πλάκα μας κάνεις τώρα;Καλά για το ξύσιμο δεν σχολιάζω.Αυτό έλλειπε να προσέχεις και μην κοιτάει κανένας φίλος σου για να τα βολέψεις! +1 δηλαδη εγω αν πιεζομαι εκεινη την ωρα τι πρεπει να γινει? Να σκασω ή να συνεχισω να ποναω?
freedubus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Άμα δεν ρευτείς,κλάσεις,φτύσεις μπροστά στους φίλους σου,μπροστά σε ποιούς θα το κάνεις; Μπροστά σε όλους;
salliara Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 ... το μανιακό μασούλημα των μπέηκ ρόλλς ακουγόταν στερεοφωνικά μέσα στο λεωφορείο. Η λύση βρέθηκε όταν απλά δυνάμωσα τη μουσική στο μπ3 πλέηερ μου. Φάση αγαμηθείτε, πεινάω&θα φάω. Ρε τελικα οντως ακουγονται τα μπεικ ρολλς στους αλλους τοσο πολυ οσο τα ακουει αυτος που τρωει??!!!!
gang Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Ρε τελικα οντως ακουγονται τα μπεικ ρολλς στους αλλους τοσο πολυ οσο τα ακουει αυτος που τρωει??!!!! νομίζω ναι, αν κρίνω από φάση που έτρωγα μέσα στο μάθημα. (το θυμάμαι και γελάω μόνος μου )
salliara Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 κι εγω ετρωγα προσφατα σε σεμιναριο, και καλα μουλωχτα, το επαιζα και ανετη τρομαρα μου. Ρεντικολο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.