gRim Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Πωπω και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που με τρελαίνει τόσο αυτός ο ήχος που πάω και τρώω σε άλλο δωμάτιο όταν μπορώ. Η πλάκα είναι ότι περίμενα να γράψουν μόνο γυναίκες..
Garnele Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 εγω δεν αντεχω να ακουω το γκλου γκλου που κανει ο λεμος, οταν καποιος πίνει αρκετο νερο απο to μπουκαλι! μαζι με τη εκπνοη μετα :@ δεν ξερω γιατι αλλα σεληνιάζομαι! Δηλαδή εσύ πίνεις αργά και με μικρές γουλιές; Αν δεν απολαμβάνεις ούτε το νερό, τότε πραγματικά, δεν θέλω να ξέρω χμ. Σταματάω εδώ την πρόταση.
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Άμα ακούσω κάποιον να τρώει και να κάνει θορύβους πλατσα πλουτσα η έναν άλλο ήχο που κάνουν τα γουρούνια μου βγαίνει μια σχίζα και προσπαθώ να κρατήσω τα χερια μου μην φύγουν μπουνιές .. δεν ξέρω γιατί με ενοχλεί τόσο .. εγώ δεν κάνω θόρυβο αλλα και ούτε το προσέχω να μην κάνω, πάντα με κλειστό στόμα έτρωγα δεν μου το έμαθε κανείς..
Pantelwolf Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 εγω δεν αντεχω να ακουω το γκλου γκλου που κανει ο λεμος, οταν καποιος πίνει αρκετο νερο απο to μπουκαλι! μαζι με τη εκπνοη μετα :@ δεν ξερω γιατι αλλα σεληνιάζομαι! Dat I do. Δηλαδή εσύ πίνεις αργά και με μικρές γουλιές; Αν δεν απολαμβάνεις ούτε το νερό, τότε πραγματικά, δεν θέλω να ξέρω χμ. Σταματάω εδώ την πρόταση. Να το το κοριτσι που με καταλαβαινει!!
freedubus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Εγώ συνηθίζω εκτός από τα γκλούπ και τα τσόμπ τσόμπ να βγάζω και ήχους ηδονής όπως επίσης και ρεψίματα ταυτόχρονα για να γίνεται αποσυμπίεση. Μια φορά στο αμφιθέατρο εν ώρα μαθήματος και υπο την επήρεια THC στα παπάργια μου όλα δηλαδή και πείνα χειρότερη από του '41, καταβρόχθιζα ένα κρουασάν με λαχτάρα και εκτός από το κρατσακρούτσα που έκανε το σακουλάκι έλεγα και ΠΩΠΩΓΚΛΟΥΠΤΙΚΡΟΥΑΣΑΝΧΛΑΠΕΙΝΑΙΑΥΤΟΜΜΜΦΦ ΠΩΠΩΧΛΟΥΠΓΑΜΩΤΑΚΡΟΥΑΣΑΝΤΣΟΜΠΤΣΟΜΠ και άρχισε να γελάει όλο το αμφιθέατρο γιατί ακουγόμουν μέχρι πάνω.
slygeo87 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Πλάτσα πλούτσα + κατανάλωση νερού-κοκακολας-μπύρας κατά την διάρκεια μασήματος = δημιουργία ΛΑΣΠΗΣ = ΦΑΚΗΝ ΓΟΥΗΝ. Επίσης γρήγορη κατάποση να κάνει θόρυβο ΚΑΙ στο λαρύγγι.
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Εγώ συνηθίζω εκτός από τα γκλούπ και τα τσόμπ τσόμπ να βγάζω και ήχους ηδονής όπως επίσης και ρεψίματα ταυτόχρονα για να γίνεται αποσυμπίεση. Μια φορά στο αμφιθέατρο εν ώρα μαθήματος και υπο την επήρεια THC στα παπάργια μου όλα δηλαδή και πείνα χειρότερη από του '41, καταβρόχθιζα ένα κρουασάν με λαχτάρα και εκτός από το κρατσακρούτσα που έκανε το σακουλάκι έλεγα και ΠΩΠΩΓΚΛΟΥΠΤΙΚΡΟΥΑΣΑΝΧΛΑΠΕΙΝΑΙΑΥΤΟΜΜΜΦΦ ΠΩΠΩΧΛΟΥΠΓΑΜΩΤΑΚΡΟΥΑΣΑΝΤΣΟΜΠΤΣΟΜΠ και άρχισε να γελάει όλο το αμφιθέατρο γιατί ακουγόμουν μέχρι πάνω. Καλά και εγώ ρεύομαι ασταμάτητα έχει δεν έχει κόσμο αλλα αυτό το πλατσα πλουτσα με νευριάζει Πλάτσα πλούτσα κάνω ΜΟΝΟ όταν την έχω πιει και φάω .. τρώω οτιδήποτε φαΐ βρω δεν έχει σημασία αν μου αρέσει η όχι εκείνη την στιγμή δεν καταλαβαίνεις τίποτα Είναι και άλλο ένα θέμα που δεν αναφέρθηκε .. σας ενοχλεί όταν τρώτε και κάποιος κλάνει ? Πλάτσα πλούτσα + κατανάλωση νερού-κοκακολας-μπύρας κατά την διάρκεια μασήματος = δημιουργία ΛΑΣΠΗΣ = ΦΑΚΗΝ ΓΟΥΗΝ. Επίσης γρήγορη κατάποση να κάνει θόρυβο ΚΑΙ στο λαρύγγι. κοκακολα χωρίς ρέψιμο δεν λέει! Οπότε 1/2 ΓΟΥΗΝ
slygeo87 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Το ρέψιμο είναι στο πρώτο τσιγάρο πιτσιρίκο...
pappous_soulis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Είναι και άλλο ένα θέμα που δεν αναφέρθηκε .. σας ενοχλεί όταν τρώτε και κάποιος κλάνει? Δεν έχει τύχει να κάτσω σε τραπέζι με γερμανούς.
Hamurabi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 εγω δεν αντεχω να ακουω το γκλου γκλου που κανει ο λεμος, οταν καποιος πίνει αρκετο νερο απο to μπουκαλι! μαζι με τη εκπνοη μετα :@ δεν ξερω γιατι αλλα σεληνιάζομαι! Ρε παιδια και αυτο μου τι σπαει το ιδιο οπως τα μασουλητα οταν τρωνε ετσι... μηπως παραειμαι κομπλεξικος;;;
status Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Ρε παιδια και αυτο μου τι σπαει το ιδιο οπως τα μασουλητα οταν τρωνε ετσι... μηπως παραειμαι κομπλεξικος;;; Σώπα καλέ..
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Τι θυμήθηκα τώρα .. είμαστε παρέα τρώμε στα όρθια σουβλάκια/πίτες στο σχολειό και όπως έχει αφήσει τα σουβλάκια του ένας φίλος στο πεζούλι δίπλα μας γυρίζει ο ένας από την παρέα που μάσαγε ας πούμε άνετα και απελευθερωμένα (αχαχα) και φτύνει ένα κομμάτι μασημένο σουβλάκι λίγα εκατοστά πιο πέρα από τα σουβλάκια του άλλου.. :eek:
jason_rethymno Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Εγώ πάντως όταν τρώω και κάνω αυτόν το θόρυβο με το στόμα μου (χλαπ πλουτσ χλαπ)νευριάζω με τον εαυτό μου και ρίχνω μπουνιές στην μούρη μου.
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Εγώ πάντως όταν τρώω και κάνω αυτόν το θόρυβο με το στόμα μου (χλαπ πλουτσ χλαπ)νευριάζω με τον εαυτό μου και ρίχνω μπουνιές στην μούρη μου. :lol: :lol: -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Καλά ρε όλα τα γιδοπρόβατα στο insomnia μαζευτήκατε? μονο εγώ τρώω με κλειστό το στόμα? (άλλο αν ρεύομαι μπροστά σε κόσμο αυτό είναι φυσικό προσόν του καθαρόαιμου αρσενικού)
SocialNetUsr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 giankar, αν σου πω οτι απο μικρος δε μπορουσα να τρωω με τη μανα μου και τον πατερα μου γιατι τρωνε ετσι.... με τους γονείς είναι πολύ απλή η λύση, τους λες ότι αύριο-μεθαύριο θα σας φέρω νύφη και εσείς θα τρώτε έτσι... ρεζίλη θα με κάνετε !!! Κάπου εκεί σταματάνε όλοι οι θόρυβοι. ΚΑΙ αν ο μπαμπάς συνεχίσει να κάνει θορύβους να ξέρετε ότι θα έχετε σύμμαχο την μαμά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.