Προς το περιεχόμενο

Θορυβώδες μάσημα

giankar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε πόσους από εσάς την σπάει όταν ο διπλανός/απέναντι/παρα απέναντι τρώει με τέτοιο τρόπο ώστε τα χείλη του κάνουν ένα σιχαμένο "πλατς - πλατς" το οποίο σου ανεβάζει την πίεση και τη διάθεση να τον συνθλίψεις;

ΕΜΕΝΑΕΜΕΝΑΕΜΕΝΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΕΠΙΤΟΠΟΥ. Αυτό που λες! Πίεση, συνθλίψεις!

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα μου τη σπάει αυτό το φλώρικο ΟΜ ΝΟΜ ΝΟΜ που έχει γίνει δημοφιλές και τείνει να αντικαταστήσει τα πατροπαράδοτα ΧΛΑΠ ΧΛΟΥΠ ΝΙΑΜ ΣΛΟΥΡΠ ΤΣΟΜΠ ΤΣΟΜΠ ΣΓΚΡΟΥΝΤ ΣΝΟΡΤ κλπ.

Δημοσ.

Μια παλια γκομενα Βελγίδα μου έλεγε : "Do you want to see a car accident in a tunnel" και ανοιγε διαπλατα το στομα της με τα χιλιομασημενα φαγητα!

Την τριτη φορα, πηγε σπιτι της (θενκ γκοντ)

Δημοσ.

Έπρεπε να της πείς "Do you want to see a metropontikas penetrating the tunnel?" και να της καρφώσεις το φουρνόξυλο μέχρι τις αμυγδαλές.

Δημοσ.

giankar, αν σου πω οτι απο μικρος δε μπορουσα να τρωω με τη μανα μου και τον πατερα μου γιατι τρωνε ετσι....

Hamurabi, για έναν ανεξήγητο λόγο ΣΥΜΠΑΣΧΩ και εγώ μαζί σου!

Από μικρό παιδί μου χτύπαγε στον εγκέφαλο να ακούω τους γονείς μου να μασουλάνε και να ακούγεται! Είναι τα μόνα άτομα που δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να ακούω το μασουλητό! δεν ξέρω γιατί! Φυσικά αλλάζω δωμάτιο!!!

Σε άλλους ανθρώπους δεν με ενοχλεί τόοοοσο έντονα!

Είμαι καλά γιατρέ μου???????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

Είστε μιριτζίτζουλες. Eγώ όταν τρώω αφοσιώνομαι στο φαί, βουλώνουν τα αφτιά μου και χάνω την επαφή με τον περίγυρο.

Hamurabi και τι έκανες;

Έβαζε το φαγητό στο μπλέντερ και το έπερνε σε θερμό στο δωμάτιο για να φάει, πιει με την ησυχία του. :Ρ

Ρε κομπλεξάρες, να κοιτάτε πως τρώτε εσείς το φαγητό σας πρώτα και μετά να ακούτε τον άλλων :Ρ

Δημοσ.

Ρε κομπλεξάρες, να κοιτάτε πως τρώτε εσείς το φαγητό σας πρώτα και μετά να ακούτε τον άλλων :Ρ

Χμμ...

*εν τω μεταξύ, σε ένα παράλληλο σύμπαν...*

Ρε κομπλεξάρες, να κοιτάτε πως κλάνετε εσείς πρώτα και μετά να μυρίζεται τον άλλων :Ρ

Your arguement is invalid.

Δημοσ.

Χμμ...

*εν τω μεταξύ, σε ένα παράλληλο σύμπαν...*

Your arguement is invalid.

Dont patronise me :Ρ

σδγφγδφγδγφ

Δημοσ.

εγω δεν αντεχω να ακουω το γκλου γκλου που κανει ο λεμος, οταν καποιος πίνει αρκετο νερο απο to μπουκαλι! μαζι με τη εκπνοη μετα :@ δεν ξερω γιατι αλλα σεληνιάζομαι!

• Moderators
Δημοσ.

Eγω δεν το θεωρω αηδιαστικο.

Το θεωρω απειρως εκνευριστικο, αλλα δεν με αηδιαζει. Ακομα χειροτερο ειναι οταν συνοδευεται με τους επισης εκνευριστικους διαπεραστικους ηχους απελπιδας προσπαθειας καθαρισμου των σημειων μεταξυ των δοντιων με την γλωσσα μετα το γευμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...