giankar Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Κινητήρια δύναμη για να ξεκινήσω αυτό το topic ήταν το επικό Σαλιωμένο δάκτυλο Σε πόσους από εσάς την σπάει όταν ο διπλανός/απέναντι/παρα απέναντι τρώει με τέτοιο τρόπο ώστε τα χείλη του κάνουν ένα σιχαμένο "πλατς - πλατς" το οποίο σου ανεβάζει την πίεση και τη διάθεση να τον συνθλίψεις;
RedPanda Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 εγώ ρουφάω τη coca cola αργά για να νοιώθω τις μπουρμπουλήθρες, μερικούς τους ενοχλεί...
slygeo87 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Εγώ πάντως έτσι τρώω όταν είμαι μονος μου και πεινάω σαν λύκος. Τιμή μου και καμάρι μου.
jason_rethymno Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Εμένα μου τη δινουν τα κορίτσια τα οποία σκάνε φούσκες με την τσίχλα στο στόμα τους.
Hamurabi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 giankar, αν σου πω οτι απο μικρος δε μπορουσα να τρωω με τη μανα μου και τον πατερα μου γιατι τρωνε ετσι....
freedubus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Είστε μιριτζίτζουλες. Eγώ όταν τρώω αφοσιώνομαι στο φαί, βουλώνουν τα αφτιά μου και χάνω την επαφή με τον περίγυρο. Hamurabi και τι έκανες;
tsifotis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 μαλλον ετρωγε χωρια... το θρεντ μαλλον δεν θα παει πουθενα γι αυτο... IBTL
jason_rethymno Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4fqy4sbe6qo&feature=related
Darky Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μου την σπαει οταν τρωνε αλλοι νατσος στο σινεμα...ειδικα οταν ειναι πολυ κοντα μου.
Garnele Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Επειδή βρωμάνε ή σου τη σπάει το κρουτσουκρουτσου ενώ τα μασάνε; Σήμερα παρεμπιπτόντως ΠΕΘΑΙΝΑ της πείνας μέσα στο κτελ και σε γενικές γραμμές επικρατούσε ησυχία, οπότε ένιωθα ότι το μανιακό μασούλημα των μπέηκ ρόλλς ακουγόταν στερεοφωνικά μέσα στο λεωφορείο. Η λύση βρέθηκε όταν απλά δυνάμωσα τη μουσική στο μπ3 πλέηερ μου. Φάση αγαμηθείτε, πεινάω&θα φάω.
De@th L0rd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Γενικώς σεβαστός ο κάθε τρόπος και το μασούλημα, αρκεί να μην έχουν την απαίτηση να τρώω μαζί τους. Ο λόγος για τον οποίο στο φαΐ είμαι: Έτσι ούτε ο άλλος παραπονιέται για το μασούλημά μου,τις διατροφικές μου προτιμήσεις, το τσιγάρο του διπλανού κτλ κτλ. Άντε γ2#@#τε κι εσείς και η παρέα σας, η όρεξη μου δεν θέλει συντροφιά.ΟΥΓΚ.
Skylined Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Κινητήρια δύναμη για να ξεκινήσω αυτό το topic ήταν το επικό Σαλιωμένο δάκτυλο Σε πόσους από εσάς την σπάει όταν ο διπλανός/απέναντι/παρα απέναντι τρώει με τέτοιο τρόπο ώστε τα χείλη του κάνουν ένα σιχαμένο "πλατς - πλατς" το οποίο σου ανεβάζει την πίεση και τη διάθεση να τον συνθλίψεις; Κανόνες ευγενείας και σαβουά βίβγ επιβάλλουν να μασουλάμε με το στόμα κλειστό. Όταν ο άλλος μασουλάει με το στόμα ορθάνοιχτο και βλέπεις τα φαγιά να τεμαχίζονται και να αναμειγνύονται με τα σάλια και ακούγονται τα πλατς πλούτς είναι όντως ακαλαίσθητο. Μου την σπαει οταν τρωνε αλλοι νατσος στο σινεμα...ειδικα οταν ειναι πολυ κοντα μου. Το πρώτο μισάωρο παλεύεις να ακούσεις την ταινία, με τα ποκ πόρν, πατατάκια και γενικά ότι κάνει κρατσα κρούτσα που πρέπει να απαγορευθούν στα σινεμά. Αν θέλουν ας τρώνε πιτόγυρα, σουβλάκια, club σάντουιτς και λοιπά αθόρυβα ανώφελα φαγητά. Νηματοθέτη πέραν τούτων ο εκνευρισμός σου μπορεί να ενισχύεται και από τη σύνδεση με συγκεκριμένο άτομο/άτομα με τα οποία είχες πάρε δώσε στο παρελθόν. π.χ. μπορεί ο πατέρας σου να έτρωγε έτσι στο οικογενειακό τραπέζι και να σου την έσπαγε αλλά δε μπορούσες να μιλήσεις και τώρα σου έχει μείνει κάποιο απωθημένο να μιλήσεις... Παράδειγμα φέρνω, σε καμία περίπτωση δε λέω πως κάτι τέτοιο ισχύει στην περίπτωσή σου! ----------------------------------------------------------------- Να επaναλάβω λοιπόν πως όταν τρώμε παρουσία άλλων είναι ευγενικό να κλείνουμε την καταπακτή που τους επιτρέπει να παρακολουθούν σε απευθείας μετάδοση και συγχρόνως να ακούν σε ήχο stereo με dolby surround τον τεμαχισμό και την ανάμειξη του μεσημεριανού μας
marantonis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Ειναι για μενα αυτο το thread. Δε φανταζεστε ποσο σιχαινομαι αυτον τον ηχο. Πραγματικα, αν μου πουνε ή θα ακουσεις καποιον για 5 λεπτα να μασαει πολυ δυνατα -με ανοιχτο το στομα, εννοειται-, ή θα φας ενα κομματι σκατα, θα διαλεγα χωρις ενδοιασμους, το δευτερο. Βεβαια φταιει και που ετυχε να βρεθω αναμεσα σε πολυ θορυβωδεις φαγαδες. Μεχρι κι εχω ξυπνησει απο τετοιο ηχο (και δεν εχω ξυπνησει, πχ, απο σεισμο). Για μενα ειναι η μεγαλυτερη δυνατη μορφη ηχορυπανσης. Χιλιες φορες τα κομπρεσερ πανω απ' το κεφαλι μου.
Hamurabi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Hamurabi και τι έκανες; Σταματησα να τρωω μαζι τους!!!!
freedubus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Τι λές ρε τεντιμπόη; Και δεν σου σβούριξαν μια σφαλιάρα γι αυτη τη μέγιστη ασέβεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.