Oscar_Mike Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 καλά ναι οι Maiden σχεδόν κάθε χρόνο εδώ είναι, όπως συχνές είναι και οι επισκέψεις των Nouvelle, και το καλοκαίρι θα έρθει και ο Nick Cave με τους Grinderman. αλλα άλλο να βλέπεις τόσα ονόματα μαζεμένα σε ένα festival, κάτι δείχνει αυτό για την ποιότητα και για τους διοργανωτές! για Editors δεν τρελαίνομαι, δεν είναι τόσο indie τα ακούσματα μου, αλλα όπως και να έχει είναι (ή ήταν) δυνατό όνομα με μεγάλο κοινό, από την άλλη Muse, Gorillaz, Orbital, Holy Fuck, The XX είναι από τα ονόματα που αν ερχόντουσαν ελλάδα θα ήθελα πολύ να τους δω, ειδικά τους Muse μιας και το OoS είναι από τους αγαπημένους μου δίσκους, δεν το ήξερα αυτό για τον Bellamy, αν ισχύει πάντως είναι κρίμα (για εμάς) fearwhatnow αυτό που λες για το εξωτερικό είναι μεγάλη αλήθεια, όχι μονο για τα λεφτά αλλα και για αυτό που θα δεις σε σχέση με ελλάδα...!
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Gtp ..Όταν είδα ποια θα πάνε λεω άντε καλά,..ούτε καν να το συζητήσω... Ε τελειώσαν τα φράγκα και δεν έχουν να φέρουν τίποτα.. Για αγγελάκα θα ήθελα να παω και floggin molly και gogol bordello ...Αλλά δεν με ψήνει.. Το 2009 που πήγα gogol bordelo-moby-placebo ήταν πάρα πολύ ωραία,αν εξαιρέσεις τους @@ placebo ..
YiN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Οι Muse δεν ερχονται Ελλαδα και λογω χρηματων αλλα επειδη δεν θελει πλεον και ο Bellamy Δεν έχω πάρει χαμπάρι. Γιατι; (Χαίρομαι που τους είδα πριν κάτι χρονάκια που είχαν έρθει πάντως) Μπδγ, το ότι έρχονται συχνά οι νουβελ βαγκ, δε σημαίνει ότι δεν είναι καλή μπαντα ε.
slipknot Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Και οι Gogol Bordello γαμάνε, αλλά έρχονται για 4597η φορά. Το νόημα είναι ότι όταν κάποιος έρχεται συχνά, έχεις περισσότερες πιθανότητες να τον ξαναπετύχεις, μπορεί και με καλύτερο εισιτήριο / υπό καλύτερες συνθήκες.
Oscar_Mike Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μπδγ, το ότι έρχονται συχνά οι νουβελ βαγκ, δε σημαίνει ότι δεν είναι καλή μπαντα ε. οι νουβελ μετράνε άσχημα! και μέσω των νουβελ έχω ανακαλύψει τραγουδάκια (τα ορίτζιναλ ντε) που αγνοούσα την ύπαρξη τους!
YiN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Κι εμένα μου αρέσουν πολύ. Βέβαια δεν ξέρω πόσο μπορεί να κρατήσει αυτό το κονσεπτ "μόνο διασκευές". Λογικά κάποια στιγμή (σύντομα λέω εγώ) θα εξαντληθεί το θέμα.
andreapaog328 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 editors, sivert hoyem, vassilikos την πρώτη μέρα. καπως σώθηκε...
tsifotis Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Οκ, κατι γινεται... Ανακοινωση για PRODIGY την κυριακη μαζι με Kyuss (lives) Monster Magnet Gogol Bordelo R a m o n e s
TwitterLover Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Παλι καλα που 6 Ιουλιου ερχονται οι 30 Seconds To Mars!
Traumatias Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Καλά για kyuss πήγαινες και πριν κάτι εβδομάδες στο fuzz...τα περισσότερα από τα υπόλοιπα δεν σχολιάζω...εντάξει είναι και cake... Εγώ θέλω yann tiersen...πάαααααρα πολύ(άσχετο...)!!!!Μα τι ζητάω :cry: Και για πιο on topic θέλω opeth...
morgoth_gr Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Opeth έχει 5 Iουλίου αλλά όχι στο Rockwave
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.