Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

αφού κάνω τερματισμό λειτουργίας το pc κλείνει και 2-3 δευτερόλεπτα μετά επανεκκινεί μόνο του. Το μοναδικό συμβάν που μπορεί να έπαιξε ρόλο (αφού μέχρι τότε δεν μου το είχε ξαναπαρουσιάσει αυτό) είναι ότι λίγα δευτερόλεπτα αφού είχα ανοίξει το pc "έπεσε" ο γενικός (όχι από το pc, κάηκε μια λάμπα στην κουζίνα).. έψαξα για τίποτα παρόμοιο στο νετ και βρήκα κάτι περιπτώσεις επανεκκίνησης αλλά καμία δεν ταιριάζει στη δική μου περίπτωση..(από το bios αν είχε μπει στο ον κάποια από τις λειτουργίες wake up, επαναφορά του bios στις αρχικές ρυθμίσεις, να επηρεαζόταν το pc από κάποια κίνηση του πληκτρολογίου ή του ποντικιού κλπ)..

Λέτε να επηρεάστηκε από το πέσιμο του γενικού το τροφοδοτικό? (Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά είναι το coolermaster 520w realpower..)

ευελπιστώ στη πολύτιμη βοήθεια σας για τη λύση του προβλήματος μου!

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε Πέτρο για την άμεση απάντησή σου, αλλά δυστυχώς αυτά που αναφέρονται στα λινκ που παραθέτεις δεν ισχύουν στο δικό μου πρόβλημα καθώς δεν έχω ούτε το Roxio Easy CD Creator 5.0 ούτε το Direct CD 5.0, έχω κοιτάξει τις επιλογές για αυτόματη επαννεκίνηση ή για wake up επιλογές τόσο στον πίνακα ελέγχου όσο και στο bios αλλά καμία δεν ήταν ενεργοποιημένη..

τα μόνα από αυτά που αναφέρονται που δεν έχω κάνει είναι η μετονομασία του CDRALW2K.SYS και η αλλαγή του autoreboot από τη registry που μου έχει τιμή 0χ00000000 οπότε νομίζω ότι δεν είναι αυτό. Τώρα για τη μετονομασία δεν ξέρω αν όντως συμφωνείτε ότι επηρεάζει και σε τι να το μετονομάσω?

Πάντως να αναφέρω ότι δεν έγινε καμία μεταβολή στο software ή στο hardware παρά μόνο το πέσιμο του γενικού και από τότε ξεκίνησε το πρόβλημα. Μπορεί να τα έπαιξε το τροφοδοτικό?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβός πρόβλημα με το laptop μου.

Χθες και προχθές , προσπάθησα να κάνω τερματισμό λειτουργίας και αυτό έκανε επανεκκίνηση μετά από ένα δευτερόλεπτο.

Αναγκάστηκα να το κλείσω από το κουμπί εκκίνησης.

Δεν έγινε τίποτα ασυνήθιστο αυτές τις μέρες, κανένα νέο πρόγραμμα, κατέβασμα ή αλλαγή που να μπορώ να υποψιαστώ,

η χρήση ήταν η συνηθισμένη.

Το λειτουργικό μου είναι windows 7 .

Τι να κάνω ?

Δημοσ.

καλημερα

για δοκιμασε να σβησεις το pc σου, βγαλτο απο το ρευμα, βγαλε τις μνημες καθαρισετες με λιγο αερα ξανα βαλτες και πριν το βαλεις παλι στο ρευμα κρατα πατημενο το κουμπι που πατας για να αναψει το πισι για 10sec

βαλτο στο ρευμα και ξανα δες αν αναβει!!

Υ.Γ δες του πυκνωτες στη μητρικη αν ειναι φουσκομενοι!!!!

Δημοσ.

Κάνοντας τα παραπάνω αποσύνδεσε και το τροφοδοτικό από την MB για ~1 λεπτό ώστε να αποφορτίσει εντελώς. Πάντως όντως τσέκαρε καλά τους πυκνωτές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...