tzizzz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 ποιοι ειναι οι πιο σταθεροι drivers για την R9 280 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Όλοι σταθεροί είναι, να βάλεις τους 14.12 WHQL Omega. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 βγαζω πρωτα τους παλιους? υπαρχει καποιο προγραμμα για αυτο? η περναω απλα τους καινουριους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Display Driver Uninstaller (DDU) απο τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 το ddu κάνει μια χαρά τη δουλειά πάντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δοκιμασε και Atiman Uninstaller το καλυτερο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesu_dil Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 μολις έκανα φορμάτ. περνάω πρώτα AMB chipset Drivers και μετά catalyst 14.12 omega ? ή το αντιστροφο ? ή ένα απο τα 2 ? εχω r9 270 oc 2gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Λειτουργικό? Αλλά ναι, πρώτα chipset/motherboard, restart, και μετά GPU drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesu_dil Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 windows 7 ult. btw όλα κομπλέ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Έκει, στην AMD, πρέπει να έχει πέσει πολύ ξύσιμο τελευταία...δύο μήνες χωρίς νέο driver... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Έκει, στην AMD, πρέπει να έχει πέσει πολύ ξύσιμο τελευταία...δύο μήνες χωρίς νέο driver... Όχι δεν έχει πέσει ξύσιμο απλά η AMD ψάχνει για μηχανικούς αυτό το διάστημα ώστε να κάνουν optimization στους drivers ώστε να έχουν καλύτερες επιδώσεις οι κάρτες γραφικών και οι APU επεξεργαστές Κάπου πήρε το μάτι μου ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει νέος Beta driver !!! Οπότε αναμένουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Οι 14.12 τι λένε υπάρχουν προβλήματα ; ειμαι με την 14.4 και λέω να το κανω ενα update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elven_King Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Οι 14.12 τι λένε υπάρχουν προβλήματα ; ειμαι με την 14.4 και λέω να το κανω ενα update Πρώτη φορά στη ζωή μου αντιμετώπισα πρόβλημα με ATI drivers, τους ξήλωσα αμέσως και γύρισα στον τελευταίο beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Πρώτη φορά στη ζωή μου αντιμετώπισα πρόβλημα με ATI drivers, τους ξήλωσα αμέσως και γύρισα στον τελευταίο beta. Μάλιστα κάθομαι έτσι για την ώρα δεν έχω όρεξη να ξηλώνω ολη την ωρα drivers , thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Σε εμενα παντως και σε ενα αλλο συστημα με r9 290 δεν εχω κανενα θεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα