activex Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 έβαλα τους 11.6b hotfix και το cap2 και είδα βελτίωση στο crysis2 τώρα διατηρεί το framerate χωρίς να κάνει σκαμπανεβάσματα..έχω μια 6950..πραγματικά κάναν καλή δουλειά.. το πρόβλημα όμως που έχω τωρα είναι ότι δε μου εμφανίζεται καθόλου ο catalyst control center...ούτε στη taskbar, ούτε και όταν κάνω δεξεί κλικ... βασικά με δεξί κλικ σου έχει την επιλογή αλλά και που το πατάω δε γίνεται τπτ...καμιά ιδέα??η απεγκατάσταση των προηγούμενων είχαν γίνει με τον unistaller του atiman Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον 11.6b hotfix και cap3, θα δω σήμερα τι κάνει επ αυτού και ο 11.8 pre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Για την ώρα δεν περνάμε κανένα cap, ούτε στους 11.7 αλλά ούτε και στους 11.8 Btw, τώρα έβαλε κωδικό ο atiman στο συγκεκριμένο link που έδωσα γιατί νομίζω ήταν λίγο corrupted το αρχείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelos3 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Για την ώρα δεν περνάμε κανένα cap, ούτε στους 11.7 αλλά ούτε και στους 11.8 Btw, τώρα έβαλε κωδικό ο atiman στο συγκεκριμένο link που έδωσα γιατί νομίζω ήταν λίγο corrupted το αρχείο ευχαριστω ψυχο... εμενα παντως με φορτωμενα το cap δεν μου βγαζει κανενα προβλημα παντα με μονη καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 AMD Catalyst Application Profile - 11.7 CAP1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 AMD Catalyst 11.8 Preview Driver OpenGL 4.2 (8.88.8 August 8) Downloads: AMD Catalyst 11.8 Windows XP 32 and 64-bit driver AMD Catalyst 11.8 Win 7 | Vista 32 and 64-bit driver AMD Catalyst Preview Driver Features: Full support for the new OpenGL 4.2 specification. High-lights include Enhanced support for generic read-write memory and high performance atomics in shaders (EXT_shader_image_load_store and ARB_shader_atomic_counters extensions), allowing advanced graphics algorithms to be implemented. Increased flexibility in how texture memory is allocated and managed (ARB_compressed_texture_pixel_storage and EXT_texture_storage extensions).◦Improved control and access to geometry instancing for improved performance (ARB_transform_feedback_instanced and ARB_base_instance). Improvements to the OpenGL Shading Language (GLSL).◦Added control over GPU optimizations related to depth testing (AMD_conservative_depth).Build Info:DriverVer=08/08/2011, 8.880.8.00008.88.8-110808a-123505E-ATI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Βγήκε και 11.7 CAP2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Βγήκε και 11.7 CAP2. AMD Catalyst Application Profile - 11.7 CAP2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Έχουμε και 11.7 CAP3 -> http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Και βγήκαν και οι τελικοί Catalyst 11.8. http://support.amd.com/us/Pages/AMDSupportHub.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 AMD Catalyst Application Profile - 11.8 CAP1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Βγήκε και 11.8 CAP2. New profiles added to this release:- Deus Ex: Human Resolution – Improves CrossFire performance for DirectX 11 version of game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisosfp488 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Πρώτα κάνω απεγκατάσταση τους drivers από την προσθεαφαίρεση προγραμμάτων και μετά μπαίνω σε safe mode και χρησιμοποιώ το atiman unistaller? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Βγήκε και 11.8 CAP3. New profiles added to this release: - Warhammer 40,000: Space Marine – Improves performance on Single GPU configurations - War Inc Battle Zone: Resolves image corruption seen when enabling Anti-Aliasing through the Catalyst Control Center - Call of Juarez The Cartel - Improves CrossFire performance - Rome Total War: Disables CrossFire support - F1 2011: - Improves performance on Single GPU configurations - Forced on Anti-Aliasing through the Catalyst Control Center has been disabled - Harry Potter and the Deathly Hollows Part 2 - Forced on Anti-Aliasing through the Catalyst Control Center now works - LA Noire - Improves CrossFire performance - Need for Speed World – Disable CrossFire support - Serious Sam HD : The First Encounter – Disable CrossFire support - Serious Sam HD Demo: The First Encounter – Disable CrossFire support - Serious Sam HD : The Second Encounter – Disable CrossFire support - Deus Ex3: Human Revolution(DX9) - Improves CrossFire performance - Shaun White Skateboarding - Improves CrossFire performance - MaxPayne3 - Improves CrossFire performance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς τι παίζει με τον AMD Catalyst 11.9 RCx Win7 Vista σε σχέση με τον επίσημο 11.8 ; http://downloads.guru3d.com/download.php?det=2783 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ξαφνικα δεν μου ανοιγει ο catalyst τι φταιει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα