Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 11.6b τους λέει η AMD. Όταν κάνεις Install όμως, στο CCC, γράφει 11.7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Τους εγκατέστησα, κανένα πρόβλημα και δεν παρατήρησα κάποια διαφορά σε σχέση με τους προηγούμενους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Τους εγκατέστησα, κανένα πρόβλημα και δεν παρατήρησα κάποια διαφορά σε σχέση με τους προηγούμενους. Δεν το είχες αυτό το πρόβλημα? * Mouse pointer corruption found in previous AMD Catalyst releases Σερνόταν ο πόιντερ όταν πήγαινες στην πάνω δεξιά γωνιά της οθόνης. Επιτέλους μετά από μήνες το φτιάξανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Βάλτε τους 11.6b hotfix όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη, έχει γίνει καλή δουλειά. Και φυσικά βάζετε και τα 11.6 Cap 2 είτε έχετε Single-GPU είτε Crossfire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 έβαλα τους 11.6b hotfix και το cap2 και είδα βελτίωση στο crysis2 τώρα διατηρεί το framerate χωρίς να κάνει σκαμπανεβάσματα..έχω μια 6950..πραγματικά κάναν καλή δουλειά.. το πρόβλημα όμως που έχω τωρα είναι ότι δε μου εμφανίζεται καθόλου ο catalyst control center...ούτε στη taskbar, ούτε και όταν κάνω δεξεί κλικ... βασικά με δεξί κλικ σου έχει την επιλογή αλλά και που το πατάω δε γίνεται τπτ...καμιά ιδέα??η απεγκατάσταση των προηγούμενων είχαν γίνει με τον unistaller του atiman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δεν ξέρω, εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Uninstaller του Atiman. Btw, μόλις γυρίσει ο Atiman από TAIWAN θα μας δώσει την βελτιωμένη έκδοση του 11.7 hotfix ενώ στο μεταξύ ετοιμάζει την τελική έκδοση του Uninstaller. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Catalystcreator: Catalyst 11.7 is coming out tomorrow, and I hope to release a bonus driver as well Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 (επεξεργασμένο) Atiman Uninstaller v.5.2.4 AMD Catalyst 11.7 Win 7 | Vista 64-bit driver AMD Catalyst 11.7 Win 7 | Vista 32-bit driver Edit: Για παιχνίδια, AMD Catalyst 11.8 preview Win 7 | Vista 32/64-bit driver Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2011 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Βρε παίδες αντιμετωπίζει κανείς αυτό το fail? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Ντάξει άκυροοοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiwths1987 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 παιδια εμενα η εκδοση 11.7 μου εκανε προβλημα στο resolution . το εχω σε 1680Χ1050 και οταν τους εβαλα εξαφανιστηκαν ολα τα εικονιδια , διοτι η οθονη ''μακρυνε '' περισσοτερο απο οτι πρεπει . εβαλα παλι τους 11.6 και το προβλημα λυθηκε....κυρια amd οταν βγαζουμε καινουριους drivers τους τσεκαρουμε πρωτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Όποιος έχει προβλήματα με drivers σημαίνει ότι δεν τους έχει περάσει σωστά(Γι'αυτό βγήκε ο Uninstaller του Atiman τον οποίο έχω δώσει για download λίγο πιο πάνω).....Μην λέμε τα ίδια κάθε φορά. Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να βάλετε τους 11.7 όταν υπάρχει το preview των 11.8 AMD Catalyst Control Center / AMD Vision Engine Control Center 11.8 Driver Preview Features:The following download provides the following features in addition to the AMD Catalyst Control Center / AMD Vision Engine Control Center 11.7 driver release Enables AMD HD3D technology support on DisplayPort panels, such as Samsung 750 and 950 series 3D displays Improves performance: -Up to 10% in Crysis 2 DirectX 11 version for both non-Anti-Aliasing, and application enabled Anti-Aliasing cases on the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series of products -Up to 8% in Fear 3 DirectX 11 version with application enabled Anti-Aliasing on the AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series of products -Up to 30% when AMD’s Morphological Anti-Aliasing (MLAA) is enabled through the Catalyst Control Center on AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series of products Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Psycho_Warhead δεν ήταν λάθος εγκατάσταση (δεν έκανα κακό καθάρισμα να στο πω αλλιώς)... Λογικό ήτανε το παραπάνω μια και στο σύστημα είχα νεώτερη έκδοση του Visual C++ 2010 Απλά το παρατήρησα μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelos3 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Atiman Uninstaller v.5.2.4 καλημερα καταρχας και αμεση ανταποκριση σε θεμα οδηγων αλλα δεν μας δινεις και ενα κωδικο για να κατεβασουμε το ατιμαν. μολις μπαινω στο μιντια φαιρ μου ζηταει κωδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Atiman Uninstaller v.5.2.4.msi χωρίς ζήτηση κωδικού και εδώ οι αλλαγές που υπάρχουν στην νέα έκδοση, απο τον atiman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα