Gtr34 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δοκιμασε να κλεισεις το hardware accelaration στον firefox και flash player . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δοκιμασε να κλεισεις το hardware accelaration στον firefox και flash player . το ha οκ αλλα αν κλεισω το flash το plugin πως θα δουλευουν τα site που το χρειαζονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 το ha οκ αλλα αν κλεισω το flash το plugin πως θα δουλευουν τα site που το χρειαζονται? Δεν θα κλείσεις το plugin απλά το hwa . Σε ένα βίντεο στο youtube δεξί κλικ > settings > ξεκλικαρεις τν επιλογή , τέλος restart browser . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Είχα κι εγώ το ίδιο θέμα, η πρωσοπική μου λύση : 1) Κατεβάζεις τους 14.3 BETA 2) Κατεβάζεις DDU(Display Driver Uninstaller) 3) Μπαίνεις Safe Mode 4) Τρέχεις DDU και κάνεις καθαρισμό ΤΑ ΠΑΝΤΑ 5) Μπαίνεις κανονικά Windows ( προτιμότερα αποσυνδεδεμένος απο το net για σιγουριά ) 6) Κάνεις εγκατάσταση τους 14.3 BETA με κλειστά Anti-virus, Firewall κτλ. 7) Επανεκκίνηση 8) Ούτε ένα πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Είμουν με τους 13.4 για αρκετό καιρό. Σήμερα αποφάσισα να περάσω τους 13.12(σε win7 64bit) και παρατήρησα αύξηση στην θερμοκρασία της κάρτας! 2-3 βαθμούς σε idle και 4-5 σε full load(σε 2 παιχνίδια που έχω περασμένα αυτή την στιγμή). Σε απόδοση δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή...Γιατί λέτε να συμβαίνει αυτό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Αυξημένα ρολόγια perhaps; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Όχι,ίδια είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δεν είναι ανήκουστο πάντως, έχει γίνει κι άλλες φορές. Αν δεν άλλαξε το fan profile, δεν ξέρω πού μπορεί να οφείλεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas77kostas Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 καλησπερα εχω ενα λαπτοπ hp και η καρτα ειναι η hd 4650,απο τοτε που αναβαθμιστικα σε 8.1 δεν εχω το ccc.που θα βρω drivers γι αυτη τη καρτα και πως μπορω να το λυσω?στην οθονη της τηλεορασης με 1920-1080 αναλυση βλεπω τη μιση γραμμη εργασιων και αναγκαστικα ειμαι σε 1776-1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Είναι θέμα drivers 99%. Κατεβάζεις τους 13.1 legacy drivers από το site της AMD. [δεν σου βάζω το λινκ γιατι δεν ξέρω αν είσαι 64bit ή 32bit windows] Κατεβάζεις το ddu: https://forums.geforce.com/default/topic/550192/geforce-drivers/display-driver-uninstaller-ddu-v12-6-4-released-04-11-14-/ To τρέχεις. Θα σου ζητήσεις να μπεί σε safe mode, θα πείς ναι, θα κάνει αυτόματα restart. Ανοίγουν τα win σε safe mode. Πατάς εγκατάσταση νέων driver και σβήσιμο όλων των παλιών. Το τρέχει, κάνει restart, ανοίγει σε κανονικά windows τρέχεις τον driver που κατέβασες απο την AMD. Αν έγιναν ολα οκ στο τέλος θα σου πει όλα καλά με ενα μεγάλο πράσινο τικ!!! Ευκολο είναι 5 λεπτα υπόθεση, 10 με το download. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas77kostas Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Είναι θέμα drivers 99%. Κατεβάζεις τους 13.1 legacy drivers από το site της AMD. [δεν σου βάζω το λινκ γιατι δεν ξέρω αν είσαι 64bit ή 32bit windows] Κατεβάζεις το ddu: https://forums.geforce.com/default/topic/550192/geforce-drivers/display-driver-uninstaller-ddu-v12-6-4-released-04-11-14-/ To τρέχεις. Θα σου ζητήσεις να μπεί σε safe mode, θα πείς ναι, θα κάνει αυτόματα restart. Ανοίγουν τα win σε safe mode. Πατάς εγκατάσταση νέων driver και σβήσιμο όλων των παλιών. Το τρέχει, κάνει restart, ανοίγει σε κανονικά windows τρέχεις τον driver που κατέβασες απο την AMD. Αν έγιναν ολα οκ στο τέλος θα σου πει όλα καλά με ενα μεγάλο πράσινο τικ!!! Ευκολο είναι 5 λεπτα υπόθεση, 10 με το download. σε ευχαριστω για την απαντηση,το εκανα και το προβλημα λυθηκε,προσπαθουσα με το unistaller της amd αλλα με το ddu λυθηκε.καλες γιορτες,καλη ανασταση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Να είσαι καλά, χάρηκα που έπιασε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Οι 14.4 είναι τελικά να βγουν αυτήν την εβδομάδα; Γνωρίζετε αν θα είναι whql? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Στη θεωρία, αύριο. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι beta, αλλά για την κάρτα σου δεν πιστεύω πως (θα) προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο (εκτός κι αν έχεις θεματάκια, οπότε δοκιμάζεις και βλέπεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Εγώ δηλαδή που μεθαύριο πρώτα ο θεός βάλω την 270x πάνω τι να περάσω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα