Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Κι' άλλα προβλήματα δηλαδή.Classic AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Beta ειναι. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ναι, μεγάλη διαφορά με WHQL.. NOT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Εγκατέστησα τους 14.3 Beta και λειτουργούν και αποδίδουν μια χαρά μέχρι τώρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Το WHQL απλά έχει τη στάμπα της Microsoft, δεν αλλάζει τίποτα άλλο κατά 99%.Οι BETA έχουν τα τελευταία fixes/improvements. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Και σε μένα όλα καλά με τους 14.3.κανενα πρόβλημα και πολύ σταθεροί!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για απεγκατάσταση ? Atiman ή DDU ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 εγω το DDU και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!το Atiman να πω την αληθεια δεν το εχω δοκιμασει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ποια έκδοση ? Αν μπορείς να μου δώσεις ένα λινκ για την τελευταία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 οριστε φιλε μου!!η 12.6.1 ειναιη τελευταια εκδοση!! http://www.wagnardmobile.com/DDU/downloads.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ευχαριστώ πολύ Σκέφτομαι να βάλω και γω 14.3 beta μιας και ειμαι ακόμα 13.12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 τπτ φιλε μου!! βαλτους!!μια χαρα ειναι οι drivers!!δεν εχω το παραμικρο προβλημα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ξερουμε ποτε θα βγει whql 14.3 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ξερουμε ποτε θα βγει whql 14.3 ; λογικα οταν θα χουν βγει beta 14.10 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 εχω την radeon hd 6450 και πολλες φορες μου βγαζει ενω χρησιμοποιω τον firefox error του στυλ ''display driver had stopped unexpectedly and restarted'' (η κατι τετοιο) και τα ανοιγμενα tabs του firefox γινονται κοκκινα ολα (οι ''ετικετες'' τους) και χρειαζεται να κανω restart τον firefox για να ξαναπαρουν τα χρωματα τους. Δοκιμασα να βαλω τα τελευταια drivers αλλα δεν εφτιαξε.Βεβαια δεν εκανα αυτο με το safe boot και uninstall πρωτα απο εκει τα παλια με ειδικο tool,καθως πρωτη φορα ειδα αυτην την διαδικασια που γραφει στην πρωτη σελιδα του post. Eχει κανεις ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα