Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

DDU V11.2 now with installer

Changelog:

-DDU now have a new installer and icon. (the installer also have offers, nothing is installed without users approval.)

-Party rewrite of the Installer/Product, updagradecodes, features, components on the different registry regions. (Nvidia / AMD)

-Now when DDU restart into safemode, it is now using Safemode with Networking

-CleanUP of Some shellEx extension leftovers.

Δημοσ.

Τι πρέπει να προσέξω αν χρησιμοποιήσω ddu για να κάνω εγκατάσταση νέους drivers?

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μήπως έννοούμε το ίδιο πράγμα - είδα ότι ισχύει και για την R9 σου; (τo έβαλα κατα λάθος δίπλα):

Επειδή προβλέπεται αναβάθμιση σε 6850 από την κάρτα της υπογραφής, βλέπω ότι δεν υπάρχουν drivers ακόμη για τη σειρά 6xxx για windows 8.1, παρα μόνο για σκέτα 8άρια.

Υπάρχει θέμα ασυμβατότητας; Το έχει συναντήσει κανείς;

Δημοσ.

Display Driver Uninstaller 12.0 (beta)

Changelog:

-Support for AMD Catalyst 14.1 (Mantle)

-Partly rewrite of the Control/Video section of the registry

-Some AMD folders were not removed because of some leftover inside (Hydravision)

-Fixed the removal of the AMD Audio bus that could have also removed some soundcards on a AMD motherboard based Chipset.

-Portuguese language Update. (Credits to DiRgE )

Δημοσ.

παιδια εχω θεμα προσπαθωντας να περασω τουσ καινουριουσ οδηγους. κανω unistall τους παλιους 13.11 με driver magician κ το DDU 12 που προτεινει πιο πανω ο φιλος κ οταν παω να περασω τους 14.11 κατα την εγκατασταση μου βγαζει σφαλμα (γραφει κατι για ενα αρχειο INC ή NCF). επισης μου βγαζει ενα μηνυμα του hydravision, οτι παιζει κατι με ενα αρχειο. 

Δημοσ.

Πολύ καλό πάντως το DDU πρώτη φορά το χρησιμοποιήσα τώρα που ανέβηκα από την 4890 στην 6850 και έβαλε τους 13.12 χωρίς θέματα. Νομίζω δεν αξίζει να περάσω στους 14.1, τι λέτε κι εσείς;

Επίσης πρέπει να κάνω uninstall και reinstall drivers αν θέλω να πάω σε crossfire 6850x2;

Δημοσ.

Το DDU δεν ειναι και τοσο καλο οσο νομιζετε, αφου χρησιμοποιει devcon.

Απο την αλλη ο ιδιος που το φτιαχνει δηλωνει ,

But hell I never got course in programming and I did learn all this by myself. If there is something I do wrong, I expect people saying what is wrong and a little tip on how I should do it.

Επισης κοιταξτε αυτο στο δικο μου tool.
"Recover DirectX api after uninstalling mantle driver"
Δεν το κανει κανενα αλλο, διοτι πρεπει να γνωριζεις πολυ πιο βαθεια το αντικειμενο του driver.

Αυτο ειναι ολο το ζουμι, ποσο καλα ξερεις την λειτουργια του οδηγου. Το να φτιαξεις ενα "πραγμα" που να σβηνει οτι βλεπεις ειναι πανευκολο, τι και πως θα αφαιρει ειναι το δυσκολο, ωστε το αποτελεσμα να ειναι ασφαλες και αποδοτικο για τις καρτες...!!!

Δημοσ.

Φίλε μου συγγνώμη ίσως φάνηκε έτσι αλλά δεν συγκρίνω το εργαλείο σου με το άλλο. Απλά μου φάνηκε ωραίο που είχε αυτόματο άνοιγμα σε safe mode χωρίς πρόβλημα για εμάς στα 8. Και απλά έκανε τη δουλειά του.

Δεν έχω δοκιμάσει το δικό σου αλλά θα το δώ σε κάποιο επόμενο update.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...