Atiman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Και ποιος ειπε οτι οποιοσδηποτε εχει μια καρτα AMD, μπορει να ξερει τι ειναι αυτο που πρεπει να αφαιρεσει ? Ακομα και να προσπαθησει να βρει στοιχεια που να ταιριαζουν σε ορατο επιπεδο (search) υπαρχουν παρα πολλα αλλα σε κωδικοποιημενη μορφη που δεν μπορουν να ανιχνευτουν αν δεν γνωριζεις που βρισκονται. Αν ηταν ετσι, τοτε το θεμα σωστη απεγκατασταση θα το ειχαν απο καιρο λυσει general uninstallers, κατι το οποιο και δεν εγινε και δεν μπορει να γινει. Θελει πολυ βαθια γνωση του τι σημαινει Catalyst, που και πως αναπτυσεται και πως θα διαχειριστεις την απεγκατασταση του, ωστε να μην δημιουργησεις προβλημα στο συστημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν διαφωνώ απλά όλο και κάτι παραπάνω θα σβήνει όταν ο δημιουργός του θα έχει Radeon αντί για nVidia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 To atiman unistaller το εκανα εγκατασταση το ετρεξα αλλα μου κανει ενα reboot καθε φορα το pc και αυτο ειναι ολο ...Δεν εχει καποιες οδηγιες ? Φορτωνει δηλαδη κατι σε περιβαλλον dos και μετα λεει access denied και μπουταρει .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atiman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Οι οδηγιες λενε οτι πρεπει να απενεργοποιησεις το UAC. 1. Πληρης υποστηριξη Windows 8 και 8.1.2. Ειναι δυνατη η εγκατασταση χωρις active administrator account σε οποιοδηποτε λειτουργικο συστημα. Το μονο που χρειαζεται ειναι η απενεργοποιηση του UAC. *3. Αφαιρει αυτοματα τις NonPresent καρτες.4. Κραταει πληρες backup των σημειων του μητρωου που εργαζεται, την στιγμη πριν ξεκινησει η διαδικασια. Με την εντολη setrestore απο την γραμμη του search μπορουμε να επαναφερουμε την κατασταση εκει που ηταν. **5. Ο χρονος που απαιτειται για να ολοκληρωθει η απεγκατασταση ολου του πακετου ειναι απο 15 - 70 δευτερολεπτα, αναλογα με την ταχυτητα του δισκου.6. Δεν υπαρχει ενδιαμεσο restart.7. Αν και καλο θα ηταν, δεν απαιτει κανενα restart. Μετα την απεγκατασταση αμεσα εγκατασταση. Το μηνυμα που σου σου βγαζει πριν κανει επανεκινηση, λεει ακριβως αυτο... Δεν διαφωνώ απλά όλο και κάτι παραπάνω θα σβήνει όταν ο δημιουργός του θα έχει Radeon αντί για nVidia Αντε να σβησουμε δηλαδη? Συγνωμη που δεν μπορω να ασπαστω παρομοια λογικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ναι τις διαβασα τις οδηγιες σου και προσπαθησα να κανω απενεργοποιηση του UAC απο το user account control settings βαζοντας το slider στην θεση never notify me αλλα και ετσι δεν φορτωσε .Ισως θελει αλλαγη μεσω registry ? Θα το δω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atiman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξερω ποιο λειτουργικο εχεις, στην παρουσιαση γραφω επισης.. Στα Windows 8 και 8.1 η απενεργοποιηση του UAC μεσω της εντολης msconfig (σε βγαζει στο ιδιο σημειο με το slider), υπαρχει περιπτωση να μην λειτουργει.Εαν ναι, απο το πλαισιο Command Prompt (admin) δινουμε %windir%\System32\cmd.exe /C REG ADD "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System" /v "EnableLUA" /t REG_DWORD /d 0 /f και μετα κανουμε restart. Το UAC απενεργοποιηθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Tα win 8.1 εχω οκ θα το δοκιμασω αυριο στο γραφειο thanks . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν μας λες όμως τι κοκομπλοκο παθαίνουν τα windows 8/8.1 με την πλήρη απενεργοποίηση του uac με αυτο τον τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atiman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δεν καταλαβαινω γιατι να παθαινουν ? Μπορεις να μου δωσεις μια ιδεα ? Ο τροπος ειναι ακριβως το ιδιο αποτελεσμα της διαδικασιας του user account control settings στην registry και στο δινω με μια εντολη. Το UAC ειναι παντελως αχρηστο.... δεν υπαρχει εφαρμογη που να τρεχει με αδεια administrator κατω απο UAC, ακομη κι αν εχεις ενεργο admin account. Προσπαθω να διευκολυνω τους χρηστες και με ρωτας γιατι το κανω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Για προσπαθησε να τρέξεις μια οποιαδήποτε εφαρμογη απο το metro UI με το uac εντελως απενεργοποιημενο και έλα να μου πεις τι εγινε!!! HINT: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μα ετσι και αλλιως μετα αφου κανεις την απεγκατασταση μπορεις να το ενεργοποιησεις παλι walker .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μα ετσι και αλλιως μετα αφου κανεις την απεγκατασταση μπορεις να το ενεργοποιησεις παλι walker .. Και ειναι λογικο τώρα καθε φορα που θελει καποιος να περασει νεους οδηγους να κανει ολη αυτη την διαδικασία? Δεν ειναι πιο λογικο να διαλεξει μια πιο ευκολη διαδικασια οπως το ddu ή το driver fusion και ας μην γίνεται τοσο βαθύς καθαρισμος? Ειδικα αν δεν του έχει παρουσιαστεί κανενα προβλημα επιδόσεων ή συστήματος με τις πιο απλες διαδικασίες? Εγώ, προσωπικα παντα, περισσοτερες φορες είχα προβλήματα με τον unistaller του ΑΤΙΜΑΝ παρα με τις αλλες διαδικασιες. Και παλιοτερα με το προβλημα που δημιουργούταν σε συστηματα με amd chipsets και εγκατεστημενο τον amd achi driver και τωρα με το θεμα με τα 8/8.1 και το uac. Δεν λεω οτι ο ATIMAN uninstaller δεν ειναι ενας παρα πολυ καλος καθαριστης αλλα αυτή η σταση του ATIMAN οτι ο δικος του καθαριστης ειναι ο καλυτερο και πιο απροβληματιστος απο ολους του αλλους, ενω αυτο δεν ισχύει. Εεε, οπως και να το κανουμε μου καθεται λιγο ασχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Τα Metro Apps δεν δουλεύουν αν κάνεις disable το UAC μέσα από την registry μόνο(EnableLUA = 0).Ο νέος uninstaller δεν δουλεύει με την επιλογή ''Never Notify'' ; Και αν ακόμα και έτσι δεν λειτουργεί, υπάρχουν επιλογές και στο ''gpedit.msc'' που μπορείς να πειράξεις το UAC.Τώρα δεν ξέρω, δεν έχω AMD πια για να κάνω πειράματα. Δεν λεω οτι ο ATIMAN uninstaller δεν ειναι ενας παρα πολυ καλος καθαριστης αλλα αυτή η σταση του ATIMAN οτι ο δικος του καθαριστης ειναι ο καλυτερο και πιο απροβληματιστος απο ολους του αλλους, ενω αυτο δεν ισχύει. Εεε, οπως και να το κανουμε μου καθεται λιγο ασχημα. Από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι και το DDU αλλά και ο Atiman Uninstaller είναι τελείως απροβλημάτιστα.Αν δημιουργηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα από αυτά τα προγράμματα(Μέχρι στιγμής έτσι, εκτός αν αλλάξει κάτι) φταίει ο χρήστης.Ξέρεις πόσοι χρήστες έχουν ''fucked up registry'' και πασάρουν το πρόβλημα στα cleaners ; Όσο είχα AMD, o Atiman Uninstaller δούλευε ρολόι, και τώρα με το DDU όλα κομπλέ.Προφανώς δεν ανακατεύομαι πολύ με την registry γι' αυτό και δεν είχα/'εχω προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Όπως ανάφερα ήδη παλιότερα ο unistaller είχε θέμα όταν ήταν εγκατεστημένοι οι amd achi drivers. Τους απεγκαθιστουσε και στο restart έτρωγες μια ωραιότατη bsod και το σύστημα επανερχόταν μόνο με system restore. Αποσο ξέρω το συγκεκριμενo θέμα λύθηκε. όχι ο νέος uninstaller δεν δουλευει μόνο με το never notify. Για αυτο αλωστε ο Atiman έδωσε την εντολή παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μπορεί να υπήρχε/υπάρχει μια εξαίρεση σε κάποια συστήματα με συγκεκριμένο hardware αλλά γι' αυτό υπάρχουν τα φόρουμς, ενημερώνεις και το διορθώνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα