Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα εντελως ξαφνικα δε μου δουλευει το catalyst control center  κρασάρει και δεν τρέχει σαν πρόγραμμα το catalyst... εσβησα τους drivers τους ξανα περασα απο το επισημο site και μου κανει παλι το ιδιο... εκανα και επαναφορα τα win τιποτα !!! :unsure:  εχω τα win 8 σε λαπτοπ και καρτα γραφικων την 8730 γνωριζει κανεις κατι ???? δε ξερω τι αλλο να κανω ...  :fear: 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχουμε κανενα changelog απο το επισημο για το τι προσθετει τι κανει fix και αλλες μπουρδιτσες;

Τα release notes στη σελίδα του driver στην amd δεν σου φτάνουνε?

Δημοσ.

Τα release notes στη σελίδα του driver στην amd δεν σου φτάνουνε?

στο πρωτο λινκ που εβαλε ο φιλος millenium δεν προσεξα κατι για notes για αυτο και ρωτησα..

μην με φατε κιολας :P

• Like 1
Δημοσ.

εγω τους εχω βαλει εδω και 2 μερες και δεν εχω το παραμικρο προβλημα!την απεγκατασταση των παλιων την κανω παντα με το DDU σε safe mode!!

Δημοσ.

Τους δοκιμασε κανεις τους 13.12?

Γιατι με τους beta δεν παμε πουθενα..

εγώ με τον που τον βάζω και ξεκινάω να παίζω bsod.. :P

δεν ξέρω αν ήταν θέμα του driver ή του παιχνιδιού, μετά από καμιά ωρίτσα παιχνίδι όλα οκ, αλλά δεν είδα κάτι φοβερό τουλάχιστον στο blag flag που έπαιζα, μάλιστα είχα μια υπόνοια stuttering που δεν είχα πριν αλλά μπορεί να μου φάνηκε 

οι beta που είχα το προηγούμενο διάστημα  μου δούλευαν μια χαρά στην 7950, οπότε όποιος είναι με 7xxx μην αγχώνεται να αναβαθμίσει imho 

Δημοσ.

Τους έχω περάσει κι εγώ απ' την ώρα που βγήκαν. Όλα κομπλέ εως τώρα (όχι ότι είχα κανένα θέμα με τους 13.11 beta 9.5).

Πέρασα σήμερα και το BF4 να δω πως πάει η κάρτα. Στην αρχή ξενέρωσα γιατί είχε αρκετό tearing (κι όχι flickering, όπως κάποιοι άλλοι που έχουν αναφέρει), αλλά είδα ότι είχε το Vertical Sync στο Off από default. To γύρισα στο On κι έστρωσε. Στο AMD Catalyst Control Center το έχω "Off, unless application specifies". Settings στο Ultra και μέχρι τώρα δείχνει να πετάει. :) fps ξέχασα να δω γιατί με αποπήρε λίγο το παιχνιδάκι, αν δω θα ποστάρω.

Δημοσ.

εγώ με τον που τον βάζω και ξεκινάω να παίζω bsod.. :P

δεν ξέρω αν ήταν θέμα του driver ή του παιχνιδιού, μετά από καμιά ωρίτσα παιχνίδι όλα οκ, αλλά δεν είδα κάτι φοβερό τουλάχιστον στο blag flag που έπαιζα, μάλιστα είχα μια υπόνοια stuttering που δεν είχα πριν αλλά μπορεί να μου φάνηκε 

οι beta που είχα το προηγούμενο διάστημα  μου δούλευαν μια χαρά στην 7950, οπότε όποιος είναι με 7xxx μην αγχώνεται να αναβαθμίσει imho 

https://twitter.com/CatalystCreator/status/413428136026456064

Δημοσ.

ίσως φταίει που ξεκίνησα να παίζω χωρίς να κάνω επανεκκίνηση μετά την εγκατάσταση, το είχα πάθει και παλιότερα αυτό με την προηγούμενη μου κάρτα

δε σε παρακινεί να επανεκκινήσεις, αν και μάλλον καλό είναι να γίνεται πιστεύω 

(γιατί κατά τα άλλα θέλω να πιστεύω , και έχω λόγους να πιστεύω, ότι το pc μου είναι σταθερότατο) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...