Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

υπαρχει καποιος τροπος να μην εγκαθισταται καθε φορα το net framework 4.5;

δοκιμασα διαφορους drivers απο 13.4 μεχρι και τον τελευταιο beta,και καθε φορα περιμενω 5-10 λεπτα να ξαναπερασει το framework.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα δεν το κάνει. Περίεργο. ..δοκίμασες να κανείς install διαλέγοντας τις ρυθμίσεις?

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Εμένα δεν το κάνει. Περίεργο. ..δοκίμασες να κανείς install διαλέγοντας τις ρυθμίσεις?

αν λες για μενα,δεν μπορω καν να το αποεπιλεξω.το εχει μονιμα με γκρι τικ!

Γεια σας .εχθες εγκατέστησα τα 8.1 και περασα τα καινουργια drivers της amd για το lenovo g500 απο την επίσημη σελίδα.Όμως για κάποιο λόγο τα παιχνίδια άρχισαν όλα να κολλάναι και αναγκάζομαι να τα παίζω με το intel hd ωστόσο η απόδοση είναι κατώτερη.Σας παρακαλώ αν μπορέιται βοηθίστε με

<p>Bρήκα λύση και είναι εδώ:</p><br>

<p> </p><br>

<p><br>

1. Download the driver from AMD's website, but do not install it yet.<br><br><br>

2. If you already have it installed, uninstall it. Select the option to remove all. You do not have to run a registry cleaner. Furthermore, do NOT run AMD's registry cleaner "removal tool" (available on their website), as it is totally incompatible with Windows 8.1 and will destroy it beyond repair. (No, i'm not exaggerating)<br><br><br>

3. Run device manager as an administrator. Select the graphics card, and uninstall the default AMD driver. Make sure you check the box to "delete" the driver as well.<br><br><br>

4. Disconnect from the internet. This prevents windows from re-installing the default driver in the next step.<br><br><br>

5. Scan for hardware changes in the device manager. This brings your device back, but not the driver. (The 'scan for hardware' button will not be there if you didn't run device manager as an adminstrator)<br><br><br>

6. Install the AMD driver that you downloaded from AMD's website.<br><br><br>

7. Right click on desktop and run Catalyst Control Center to make sure it is working now<br><br><br>

8. Re-connect to internet</p><br>

<div> </div><br>

<div><a data-ipb='nomediaparse' href='<a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.tomshardware.co.uk/forum/1171-73-majority-options-catalyst-control-centre-upgrading'>http://www.tomshardware.co.uk/forum/1171-73-majority-options-catalyst-control-centre-upgrading</a>'>http://www.tomshardware.co.uk/forum/1171-73-majority-options-catalyst-control-centre-upgrading</a></div>

<br><br>

Aν χρειαζεσαι βοήθεια στη μετάφραση σφύρα το εδώ.

Πως μπορώ να κάνω update ;

Κατεβάζω την τελευταία έκδοση και εκεί που φορτώνει βγάζει σφάλμα και σταματάει.

Έχω δοκιμάσει να βγάλω την παλιά με πολλούς οδηγούς αλλά όλο το ίδιο σφάλμα 

@Federacion Σ' ευχαριστω πολύ για την απάντηση αλλά δυστυχώς ακόμα κολλάει.Το catalyst control center ανοίγει αλλά όταν βάζω τα παιχνίδια σε υψιλή απόδοση κολλάει ενώ όταν τα εχω σε εξοικονόμηση παίζουν κανονικά(μάλλον αυτο οφήλεται στο οτι παίζουν με το ιντελ hd οταν το χω σε εξοικονόμηση?)

• Like 1

@Federacion Σ' ευχαριστω πολύ για την απάντηση αλλά δυστυχώς ακόμα κολλάει.Το catalyst control center ανοίγει αλλά όταν βάζω τα παιχνίδια σε υψιλή απόδοση κολλάει ενώ όταν τα εχω σε εξοικονόμηση παίζουν κανονικά(μάλλον αυτο οφήλεται στο οτι παίζουν με το ιντελ hd οταν το χω σε εξοικονόμηση?)

dκατέβασε και δοκίμασε το driver sweeper. Πριν από αυτό κάνε απεγκατάσταση του ccc και όλων των στοιχείων όταν σε ρωτήσει. Μετα τρέξε το driver sweeper. Διάλεξε το κουτάκι AMD. Πάτα analyse και μετα clean. Στα καπάκια reboot. Μετά δοκίμασε ξανά την παραπάνω διαδικασία.

αν δεν δουλέψει έχεις σκεφτεί να απενεργοποιήσεις την ιντελ;

yes,  τα ίδια κάνουν και αυτοί. Βαρέθηκα να το ψάξω παραπάνω και γύρισα στους 13.4.

Τελικά δεν είναι δικό μου θέμα μόνο. Όντως μετά τους 13.4 έχουν και άλλοι πρόβλημα με το HoN. link

@Federacion παλι δεν δουλευει.Το ccc ανοιγει κανονικα ,στην διαχειριση συσκευων λεει οτι λειτουργει κανονικα αλλα ακομα και το λολ κολλαει ενω με τον ιντελ hd παει κανονικα

Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω. Σπάω το κεφάλι μου δεν καταλαβαίνω τι έγινε.

Το μόνο που μου έρχεται είναι το εξής.

Πάνε στη διαχείριση συσκευών.

Πατά στη κάρτα και κάνε update driver.

Μην αφήσεις να πάει στο δίκτυο να ψάξει. Πες έχω δισκέτα. Μετά διαλέξε τη δεύτερη επιλογή από συσκευές που προτείνουν τα windows.

Τον δείχνει εκεί τον οδηγό;

Αν ναι επέλεξε τον. Όχι τον απλό που γραφεί Microsoft.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...