Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συγνώμή όταν λες 2 utilities μπορείς να το κάνεις πιο σαφές;

εννοεις το atiicdxx και το chipset?

επίσης πιο τρέχεις πρώτο και πιό δεύτερο;

και κάτι τελευταίο...με το driver fusion κάνεις cleaning.

γιατί το κάνεις αφού έχεις τρέξει τα 2 utilities????

δεν τα πειράζει;

Μέσα στον φάκελο του driver υπάρχει και ένας φάκελος ονόματι DX9 Switcher BETA. Εκεί μέσα υπάρχουν κάποια utilities. Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε μόνο το aSimple CleanUP Utility και το aSimple Driver Cleaner με την σειρά που τα έγραψα. Το Driver Fusion το χρησιμοποιώ επειδή μετά την εκτέλεση του δεύτερου utility (μετά την επανεκκίνηση) θα προσπαθήσει ο υπολογιστής να εγκαταστήσει κάτι ψευτοdrivers και καλά για την χρήση της κάρτας γραφικών. Αυτοί οι ψευτοdrivers δεν μας ενοχλούν, απλά εγώ έχω μια μανία και θέλω να καθαρίσω κι αυτούς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επανερχομαι γιατι με οποιο δριβερ προσπαθω να κανω εγκατασταση μου βγαζει το ιδιο μηνυμα.. επισης μου λεει οτι απετυχαν αυτα τα δυο.. ξερει κανεις τι ειναι?post-143923-0-07870000-1382731645_thumb.png

επανερχομαι γιατι με οποιο δριβερ προσπαθω να κανω εγκατασταση μου βγαζει το ιδιο μηνυμα.. επισης μου λεει οτι απετυχαν αυτα τα δυο.. ξερει κανεις τι ειναι?attachicon.gifΧωρίς τίτλο111.png

Πραγματικά δεν γνωρίζω τι να σου πω. Δοκίμασες να το τρέξεις ως Διαχειριστής ή με συμβατότητα Vista/XP;

Συγνώμή όταν λες 2 utilities μπορείς να το κάνεις πιο σαφές;

εννοεις το atiicdxx και το chipset?

επίσης πιο τρέχεις πρώτο και πιό δεύτερο;

και κάτι τελευταίο...με το driver fusion κάνεις cleaning.

γιατί το κάνεις αφού έχεις τρέξει τα 2 utilities????

δεν τα πειράζει;

Μέσα στον φάκελο του driver υπάρχει και ένας φάκελος ονόματι DX9 Switcher BETA. Εκεί μέσα υπάρχουν κάποια utilities. Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε μόνο το aSimple CleanUP Utility και το aSimple Driver Cleaner με την σειρά που τα έγραψα. Το Driver Fusion το χρησιμοποιώ επειδή μετά την εκτέλεση του δεύτερου utility (μετά την επανεκκίνηση) θα προσπαθήσει ο υπολογιστής να εγκαταστήσει κάτι ψευτοdrivers και καλά για την χρήση της κάρτας γραφικών. Αυτοί οι ψευτοdrivers δεν μας ενοχλούν, απλά εγώ έχω μια μανία και θέλω να καθαρίσω κι αυτούς.
Όλα πολύ σωστά. Η εγκατάσταση πλήρης. Σ ευχαριστώ για την υπομονή και τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω μερικά παιχνίδια κ θα επανέλθω. Να είσαι καλά.Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
  • Like 1

επανερχομαι γιατι με οποιο δριβερ προσπαθω να κανω εγκατασταση μου βγαζει το ιδιο μηνυμα.. επισης μου λεει οτι απετυχαν αυτα τα δυο.. ξερει κανεις τι ειναι?attachicon.gifΧωρίς τίτλο111.png

Το πρώτο κάνει αυτόματη μετατροπή βίντεο όταν τα σύρεις πάνω σε μια εξωτερική συσκευή (ipod ipad android) ώστε να είναι συμβατά με τη συσκευή.

Το δεύτερο είναι οι codecs για αυτή τη δουλειά.

Τίποτα σπουδαίο δηλαδή, αλλά θα έπρεπε να πετύχει.

σε ευχαριστω... ναι δε με πολυνοιαζει κιολας αυτο... υπαρχει περιπτωση να εχει καποιο προβλημα η καρτα η να εχει ξεκουμπωσει απο τη θεση της?( δε ξερω κατα ποσο ειναι πιθανων αυτο)

ναι

ο ιντερνετ εξπλορερ. :P

χαχαχα. ενταξει μου ελυσες οτι αποριες ειχα:P... αφου απαντησες εσυ μου ηρθε αλλο ενα προβλημα που εχει δημιουργηθει (και δεν ξερω αν εχει σχεση). ακολουθω τον οδηγο σου για το media pleyer classic και στην επιλογη evr μου την εχει unavalaible...  οποτε δεν εχω και dxva

Όλα πολύ σωστά. Η εγκατάσταση πλήρης. Σ ευχαριστώ για την υπομονή και τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω μερικά παιχνίδια κ θα επανέλθω. Να είσαι καλά.Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Τελικά σου δουλεύουν καλά και στα παιχνίδια;

Τελικά σου δουλεύουν καλά και στα παιχνίδια;

Φίλε μου μόλις τελείωσαν οι δοκιμές.

Υπάρχει μικρή αλλά αισθητή βελτίωση από τους τελευταίους (stable & beta)

οδηγούς της AMD.

Απο μένα ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπομονή και τις οδηγίες.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε κατόχους Legacy καρτών.

• Like 1

Φίλε μου μόλις τελείωσαν οι δοκιμές.

Υπάρχει μικρή αλλά αισθητή βελτίωση από τους τελευταίους (stable & beta)

οδηγούς της AMD.

Απο μένα ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπομονή και τις οδηγίες.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε κατόχους Legacy καρτών.

Χαίρομαι! Η μαμά AMD μας έχει γραμμένους εμάς με τις Legacy κάρτες οπότε τέτοιες προσπάθειες "αναζωπύρωσης" των καρτών αυτών πρέπει να διαδίδονται, γι αυτό άλλωστε και τους προτείνω σε όλους. Οποιαδήποτε απορία έχεις, ο dellon132 (δημιουργός αυτών των driver) είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει στο τόπικ για τους driver αυτούς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...