sotiris123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 προσπαθησα να βαλω και αυτους που εστειλες και μου βγαζει το ιδιο μηνυμα... απεγκατασταση με ddu τους παλιους... παντως την αναλυση της οθονης μου την φτιαχνει κανονικα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Καταρχήν χτυπάει το antivirus. Το έκλεισα λοιπόν για λίγο. Έκανα κανονική απεγκατάσταση από safe mode των προηγούμενων οδηγών με cleaner και driver sweeper. Ξεκίνησα την εγκατάσταση και μου έβγαλε ότι δεν είναι ψηφιακά υπογεγραμμένοι οδηγοί. Πατήσα να προχωρήσει ok. Συνεχίσε η εγκατάσταση και λίγο πριν το τέλος έβγαλε error. Απλά ότι απέτυχε το πακέτο εγκατάστασης. Παρόλο αυτό ολοκληρώσε την εγκατάσταση και ζήτησε επανεκκίνηση. Πάτησα να αλλά κολλήσε και δεν έσβηνε. Έκανα reset οπότε μπήκε στα windows. Στην διαχείριση συσκευών δείχνει όντως αυτόν τον οδηγό. Όμως δεν έχει εγκατασταθεί το catalyst control center δυστυχώς. Στα παιχνίδια έχει ελάχιστα αλλά εμφανή χειρότερη απόδοση. <br><br> Τελικά πιστεύω ότι δεν αξίζει ή ότι όπως λένε και οι άνθρωποι δεν είναι για την 4890. Τώρα φυσικά δεν μπαίνουν σωστά οι 13.9 που είχα πριν και ήμουν ok. Αυτό το πράγμα με τους οδηγούς της amd είναι απαράδεκτο. Έχουν γεμίσει τα φόρα παράπονα. Όχι σβήσε αυτό βγάλε το άλλο.... Ήμαρτον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ποιο εργαλείο χρησιμοποιείσ για καθαρισμό των προηγούμενων οδηγών; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Τα δύο cleaners από τον φάκελο εκεί μέσα και μετά το Driver Fusion (πρώην driver sweeper). Καταρχήν χτυπάει το antivirus. Το έκλεισα λοιπόν για λίγο. Έκανα κανονική απεγκατάσταση από safe mode των προηγούμενων οδηγών με cleaner και driver sweeper. Ξεκίνησα την εγκατάσταση και μου έβγαλε ότι δεν είναι ψηφιακά υπογεγραμμένοι οδηγοί. Πατήσα να προχωρήσει ok. Συνεχίσε η εγκατάσταση και λίγο πριν το τέλος έβγαλε error. Απλά ότι απέτυχε το πακέτο εγκατάστασης. Παρόλο αυτό ολοκληρώσε την εγκατάσταση και ζήτησε επανεκκίνηση. Πάτησα να αλλά κολλήσε και δεν έσβηνε. Έκανα reset οπότε μπήκε στα windows. Στην διαχείριση συσκευών δείχνει όντως αυτόν τον οδηγό. Όμως δεν έχει εγκατασταθεί το catalyst control center δυστυχώς. Στα παιχνίδια έχει ελάχιστα αλλά εμφανή χειρότερη απόδοση. <br><br> Τελικά πιστεύω ότι δεν αξίζει ή ότι όπως λένε και οι άνθρωποι δεν είναι για την 4890. Τώρα φυσικά δεν μπαίνουν σωστά οι 13.9 που είχα πριν και ήμουν ok. Αυτό το πράγμα με τους οδηγούς της amd είναι απαράδεκτο. Έχουν γεμίσει τα φόρα παράπονα. Όχι σβήσε αυτό βγάλε το άλλο.... Ήμαρτον! Μπορεί να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με την υλοποίηση της κάρτας σου, δεν ξέρω. Απλά στην δικιά μου δουλεύουν μια χαρά οπότε θεωρούσα ότι θα δουλεύουν και στην δικιά σου. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκάλεσα εξ αρχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Κανένα πρόβλημα και για την ταλαιπωρία φταίει βασικά η εταιρεία. Έχω την sapphire vapor-x 4890. Εσύ δηλαδή δουλεύεις αυτόν τον οδηγό και έχεις και catalyst control center? Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Κανένα πρόβλημα και για την ταλαιπωρία φταίει βασικά η εταιρεία. Έχω την sapphire vapor-x 4890. Εσύ δηλαδή δουλεύεις αυτόν τον οδηγό και έχεις και catalyst control center? Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Ναι, μου δουλεύει και το CCC. Ορίστε και φωτογραφία για του λόγου το αληθές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ναι αλλά έχεις τον 13.11 driver!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ναι αλλά έχεις τον 13.11 driver!!! Ε, ναι, αφού έχω βάλει αυτόν τον modαρισμένο driver που σου πρότεινα. Όπως προείπα, ο τυπάς αυτός που τους modάρει συνέχεια ενημερώνει τους drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 εμενα ακομα μου βγαζει οτι δεν γινετε η εγκατασταση ειτε με τους μοδαρισμενους ειτε με τους κανονικους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Τι να πω, δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Πάντως στο λινκ που ανέβασες το κοιταξες ότι δεν υποστηρίζεται η 4890. Μήπως έχεις κανονικα των windows τη τελευταία έκδοση και μπερδεύεσαι; Πρέπει να γράφει στη διαχείριση, εταιρεία για τον οδηγό όχι Αdvanced Micro D. (AMD) αλλα Micro Legacy κάτι που λέγονται οι μονταρισμένοι. Σωτήρη, θέλει κόπο καμια 3-4 φορές με παίρνει να το κάνω σωστα κάθε φορά........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Τι να πω, δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Πάντως στο λινκ που ανέβασες το κοιταξες ότι δεν υποστηρίζεται η 4890. Μήπως έχεις κανονικα των windows τη τελευταία έκδοση και μπερδεύεσαι; Πρέπει να γράφει στη διαχείριση, εταιρεία για τον οδηγό όχι Αdvanced Micro D. (AMD) αλλα Micro Legacy κάτι που λέγονται οι μονταρισμένοι. Σωτήρη, θέλει κόπο καμια 3-4 φορές με παίρνει να το κάνω σωστα κάθε φορά........ Κι εγώ είχα ρωτήσει το ίδιο τον δημιουργό τους και μου είπε ότι κανονικά υποστηρίζεται η 4890 απλά δεν την είχε βάλει στο "Supported GPUs" διότι, όπως λέει, όπου βλέπεις άλλες κάρτες της σειράς σου, να ξέρεις ότι υποστηρίζεται και η δικιά σου. Όσον αφορά την ονομασία των οδηγών στην διαχείριση συσκευών, το όνομα της AMD είχαν ανέκαθεν μιας και αποτελείται από τους drivers της εταιρίας αυτής. εμενα ακομα μου βγαζει οτι δεν γινετε η εγκατασταση ειτε με τους μοδαρισμενους ειτε με τους κανονικους... Κι εμένα αυτό κάποτε μου το έβγαζε με τους παλιούς official της AMD. Έφτιαξε με το να εγκαταστήσω άλλους drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Κι εγώ είχα ρωτήσει το ίδιο τον δημιουργό τους και μου είπε ότι κανονικά υποστηρίζεται η 4890 απλά δεν την είχε βάλει στο "Supported GPUs" διότι, όπως λέει, όπου βλέπεις άλλες κάρτες της σειράς σου, να ξέρεις ότι υποστηρίζεται και η δικιά σου. Όσον αφορά την ονομασία των οδηγών στην διαχείριση συσκευών, το όνομα της AMD είχαν ανέκαθεν μιας και αποτελείται από τους drivers της εταιρίας αυτής. Κι εμένα αυτό κάποτε μου το έβγαζε με τους παλιούς official της AMD. Έφτιαξε με το να εγκαταστήσω άλλους drivers. οκ. Κοίτα μπερδεύεσαι τότε. έχεις κανονικότατους μανίσιους οδηγούς για την καρτούλα. όταν τον έβαλα έγώ -το γράφω μάλιστα πιο πάνω- στις ιδιότητες αναγνώριζε τη πηγη. και μάλιστα αναγνώρισε απευθείας πως πρόκειται για μη πιστοποιημένους οδηγους και το όνομα της εταιρείας που τους μόνταρε: Micro Advanced Legacy κάτι.... οπότε αυτοί π έχεις φίλε είναι μια χαρά απλοί οδηγοί της AMD................. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 οκ. Κοίτα μπερδεύεσαι τότε. έχεις κανονικότατους μανίσιους οδηγούς για την καρτούλα. όταν τον έβαλα έγώ -το γράφω μάλιστα πιο πάνω- στις ιδιότητες αναγνώριζε τη πηγη. και μάλιστα αναγνώρισε απευθείας πως πρόκειται για μη πιστοποιημένους οδηγους και το όνομα της εταιρείας που τους μόνταρε: Micro Advanced Legacy κάτι.... οπότε αυτοί π έχεις φίλε είναι μια χαρά απλοί οδηγοί της AMD................. Μα τους έχω ξυλώσει τους official Και αυτή τη στιγμή έχω μόνο αυτούς. Εάν είχα τους official ο 3D driver θα έλεγε 8.ΧΧΧ.ΧΧΧ (driver των legacy καρτών) και όχι 13.113.ΧΧΧ (driver των κανονικών καρτών). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Σωστός. Όντως η ψηφιακή υπογραφή είναι όπως είπα. έχεις τους μονταρισμένους ανευ αμφιβολίας. Σε παρακαλώ, αν έχεις διάθεση και χρόνο, γράψε ποιά βήματα ακολούθησες ένα-ένα για να βρώ τι κάνω λάθος. Ασυμβατότητα δεν μπορεί να υπάρχει, έχουμε το ίδιο τσιπάκι σε win7 (φαντάζομαι 64bit). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Σωστός. Όντως η ψηφιακή υπογραφή είναι όπως είπα. έχεις τους μονταρισμένους ανευ αμφιβολίας. Σε παρακαλώ, αν έχεις διάθεση και χρόνο, γράψε ποιά βήματα ακολούθησες ένα-ένα για να βρώ τι κάνω λάθος. Ασυμβατότητα δεν μπορεί να υπάρχει, έχουμε το ίδιο τσιπάκι σε win7 (φαντάζομαι 64bit). Ναι, 64 μπιτ είμαι κι εγώ. Λοιπόν, αρχικά ανοίγω τον installer του driver που μόλις κατέβασα και κάνω uninstall τους παλιούς drivers. Με την επανεκκίνηση που θα ζητηθεί να πραγματοποιηθεί μπαίνω απευθείας σε safe mode (χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο) και τρέχω τα δύο utilities από τον φάκελο μέσα στους drivers. Μετά το δεύτερο utility ξανά ζητείται επανεκκίνηση και ξανά μπαίνω σε safe mode και τρέχω το Driver Fusion απλά για να καθαρίσω όλα τα απομεινάρια. Τέλος ανοίγω κανονικά το pc και εγκαθιστώ κανονικά τους drivers. Αυτό κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Συγνώμή όταν λες 2 utilities μπορείς να το κάνεις πιο σαφές; εννοεις το atiicdxx και το chipset? επίσης πιο τρέχεις πρώτο και πιό δεύτερο; και κάτι τελευταίο...με το driver fusion κάνεις cleaning. γιατί το κάνεις αφού έχεις τρέξει τα 2 utilities???? δεν τα πειράζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα