Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, μετά τους οδηγούς βάλε και το cap. 

Δεν είναι οδηγοί, είναι μικρορυθμίσεις για το πως θα συμπεριφερθούν οι οδηγοί σε ορισμένες καταστάσεις και σε ορισμένα παιχνίδια.

Κάποιοι οδηγοί έχουν και το cap μέσα τους και το βάζουν αυτόματα, αλλά δεν χάνεις τίποτα να βάζεις πάντα και το τελευταίο ανεξάρτητο cap. Άμα δει ότι έχει εγκατασταθεί πιο καινούριο δεν θα το πειράξει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εννοείται πως θα δεις διαφορές, έχεις μείνει σε πολύ παλιούς οδηγούς..

Να βάλεις τους 13.8

ok ευχαριστο αυτο αφου θα δω διαφορες..σε ευχαριστω φιλος ;)

Μια ερωτηση. Εχω μια sapphire 6870 και περασμενους τους 13.4 μετα απο καθαρη εγκατασταση win7 (δεν μπηκαν αλλοι amd drivers πριν απο τους 13.4 ουτε και μετα).

Εχω ρυθμισει μεσα απτα settings των windows να σβηνει η οθονη μετα απο μιση ωρα αδρανειας (screen saver απενεργοποιημενο anyway). Το προβλημα ειναι το εξης: Οταν κουναω το ποντικι ή παταω ενα κουμπι στο πληκτρολογιο καποιες φορες με βαζει κανονικα στο desktop που ειχα αφησει πριν, ενω καποιες αλλες εμφανιζει μια μαυρη οθονη μονο με τον κερσορα. ctrl+alt+del κλπ δεν αλλαζουν κατι. Σημειωνω οτι ο υπολογιστης δουλευει κανονικα, πχ αν του εχω αφησει να κατεβαζει κατι, συνεχιζει να το κατεβαζει κανονικα, η αν πατησω μια συντομευση στο πληκτρολογιο για να ανοιξει καποιο προγραμμα, το προγραμμα ανοιγει. Απλα το display παραμενει μαυρο και δειχνει μονο τον κερσορα του ποντικιου. Ειναι known issue των amd/windows ή το παθαινω μονο εγω?

Συμβαίνει με μερικές κάρτες και πρέπει να απενεργοποιήσεις το ULPS για να δεις τα temps.

Τρέχεις το regedit.exe, πας HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > ControlSet001 > Control > Class > {4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} > 0001 ....

Σε κάθε φάκελο που αρχίζει από 000 (μπορεί να υπάρχει μόνο στον 0001 ή και σε περισσότερους, αναλόγως), βρίσκεις τη σειρά που γράφει EnableUlps και αλλάζεις το value από 1 σε 0. Κάνεις restart και μετά θα φαίνονται τα temps κανονικά.

Όταν τελειώσεις με το monitoring ξανά αλλάζεις το value σε 1. (εκτός αν σκοπεύεις να κάνεις overclocking οπότε το αφήνεις στο 0.)

να πω πως στην 7870 o.c. απο τους 13.1 που ειχα (αν θυμαμαι καλα :P) εβαλα τους 13.8 beta

και στο leauge of legends που παιζω προς το παρον δεν μου εμφανιζουν τα artifacts του παιχνιδιου..στις επομενες μερες θα δοκιμαστουν και metro last light για να δουμε πως παμε απο fps καθως και company of heroes 2

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...