Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδες εχω κανει format και μου εκανε update τους drivers για την 6670 sapphire ( μονο του) οταν παω στην προσθ. προγ. δεν βλεπω πουθενα να ειναι γραμενοι.. ειναι ενταξη ομως;; μηπως πρεπει να μπω στην amd και να γραψω αλλους απο πανω;

Δημοσ.

Το Windows Update βάζει τους βασικούς οδηγούς, που θα δουλέψουν μια χαρά στις περισσότερες εφαρμογές και παιγνίδια.

Δεν σου δίνει όμως OpenGL, OpenCL και το Control Center για να βάλεις τις ρυθμίσεις που θέλεις.

Αν νομίζεις ότι χρειάζεσαι κάτι από αυτά, πήγαινε εδώ

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

και διάλεξε είτε τον τελευταίο επίσημο οδηγό, είτε τον τελευταίο beta.

Υπ΄όψιν, ο τελευταίος beta είναι μια χαρά σταθερός, τον χρησιμοποιώ μήνες τώρα και τον συνιστώ.

Δημοσ.

thx φιλε. βασικα δεν θελω να πειραζω ρυθμησεις, θελω απλα τα παιχνιδια να τρεχουν καλα. θα ειμαι οκ αμα τ αφησω ετσι;

Δημοσ.

Ναι, πριν μερικούς μήνες είχα μείνει με τα ενσωματωμένα γραφικά της AMD και δεν έβαλα οδηγούς άλλους εκτός από αυτούς του Windows Update. Δεν έλειψε τίποτα.

Κατάφερα κουτσά στραβά να παίξω και Left 4 Dead 2  :P

Δημοσ.

οκ εγραψα τους beta. αλλα οταν παω ν ανοιξω το ccc μου βγαζει catalyst control center cannot be started, πως φτιαχνετε αυτο;

Δημοσ.

Δεν λέει τίποτα για το .NET Framework 4 στο μήνυμα;

Please note that the Catalyst Control Center component of the AMD Catalyst 13.6 Beta requires .NET 4.0 support for Windows 7 users.

Ή βάλτο ξεχωριστά από τις ενημερώσεις των Windows, ή βάλε τους επίσημους 13.4 που περιλαμβάνουν το .NET 4.0.

Άμα θέλεις πήγαινε κατευθείαν στη Microsoft να το κατεβάσεις http://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=17718

Θα χρειαστεί και σε άλλα προγράμματα κατά πάσα πιθανότητα.

Δημοσ.

δεν γραφετε το net 4 επειδη εχω ηδη το net 4.5 μου λεει

Ναι, η Microsoft λέει ότι το 4.5 αντικαθιστά το 4.0, άρα κάνει και το 4.5. Μάλλον άλλο είναι το πρόβλημα  :unsure:

Δοκίμασε απεγκατάσταση από τον πίνακα ελέγχου και βάλε άλλη έκδοση.

Παραπάνω δεν ξέρω γιατί δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Δημοσ.

να σβησω το catalyst manager και να γραψω το 12.7 ? τωρα πιανει 20 mb και το 12.7 λεει οτι ειναι 170 mb. ψαχνω στο ιντερνετ και βλεπω οτι παρα πολλα ατομα εχουν το ιδιο προβλημα. ολοι προτινουν και κατι διαφορετικο να κανεις. δοκιμασα καποια πραγματα αλλα τπτ. Α διαβασα και κατι για το update KB2670838 οτι ισως το προβλημα ειναι απ αυτο το update αλλα αμα το σβησω λενε οτι θα σβηστει και το IE10 και μπορει να χει κι αλλα προβληματα το Pc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...