EddieObscurant Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 συνήθως απλώς προσθετουν μονο το στρινγκ της κάρτας σου για να μπορέσεις να τους εγκαταστήσεις. Μόνο με δοκιμή θα δεις αν εχουν να σου προσφέρουν κάτι. Συνήθως μένω με τους κανονικούς της amd και αν εχω κάποιο πρόβλημα τότε αρχίζω και ψαχνομαι
thessaloniki_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 καλησπερα σε ολους Εδω και 2 βδομαδες εχω ταλαιπωρηθει απιστευτα απο τη καρτα μου και δε καταλαβαινω αν ειναι απλα θεμα drivers η εχει προβλημα η καρτα. Εχω ενα dell inspiron 15r 5520 i53520 w8 amd radeon hd 7670m. Βαζω βγαζω παντα κατι δε δουλευει. Ειχα κανει update τους τελευταιους 8.982.6.0 γτ δε δουλευε σωστα το hdmi και μου ελεγε μεσω device manager πως δε δουλευει η καρτα μου. Κανω το update, to hdmi αρνειται πεισματικα να δουλεψει σωστα (περιεργα χρωματα και γραμμες) το device manager μου λεει πως δουλευει κανονικα η καρτα μου και μετα απο 2-3 μερες σταματαει να δουλευει το ccc. Οποτε σταματαει να δουλευει το ccc σταματαει να δουλευει και ο chrome(γιατι????). Δυο φορες εχει συμβει να αναβοσβηνει η οθονη καθε 2-3 δευτερολεπτα και να ακουγεται ο ηχος που κανει το λαπτοπ οταν συνδεω πραγματα στο usΒ. Τη μια φορα κολλησε τελειως και επρεπε να βγαλω μπαταρια για να σβησει και την αλλη προλαβα και το εκανα shut down και ηταν οκ. Ο τεχνικος της dell μου εστειλε αλλους drivers κανω update και το bios και ολα καλα (μεχρι που σταματησε πριν λιγο παλι το ccc kai αρχισε να αναβοσβηνει οπως αναφερω παρακατω) Αυτη τη στιγμη εχω drivers 12.102.3.0 και καταλυστ 13.5 mobility beta2 (που μου εστειλε ο τεχνικος) που ειναι και το μονο που δουλευει και αυτο οχι παντα γιατι πριν 2 ωρες σταματησε παλι να δουλευει(το ccc). Εκανα uninstall ξανα install και τωρα δουλευει παλι. Επισης με το 13.5 mobility beta2 η καρτα μου πλεον και στο speccy και sto device manager και στο support της dell δε λεει 7670m αλλα 7600m series, ειναι νορμαλ? Μπορει καποιος να με βοηθησει να λυθουν τα προβληματα μου? Να δουλευει κανονικα το καταλυστ και να εχω σταθερους drivers που να μη δημιουργουν προβληματα?? Συγγνωμη για το σεντονι αλλα ηθελα να εξηγησω επακριβως το προβλημα για να κατανοησετε καλυτερα μπας και βρω λυση Σημειωση: ο CCC δε δουλευε στην εκδοση 13.4 μετά την απεγκατάσταση κανε επανεκκινηση και μετα τρεξε το driver fusion και κανε καθαρισμό στα amd και στα intel graphics. κανε μετα ξανα επανεκκινηση και εγκατέστησε τα τελευταία επίσημα drivers από dell.
kosmasgr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Να μείνω 13.3 beta ή να βάλω 13.4 ? βαριέμαι την διαδικασία συνέχεια.
thessaloniki_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Να μείνω 13.3 beta ή να βάλω 13.4 ? βαριέμαι την διαδικασία συνέχεια. http://www.tomshardware.com/news/AMD-Radeon-Catalyst-Driver-WHQL,22251.html αν καποια από τις αλλαγές σε αφορά πέρνα τα
kosmasgr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δεν βλέπω κάτι σημαντικό για μένα. Ούτε flickering έχω οπότε παραμένω μέχρι να βγεί κάτι σημαντικο
Millennium Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/crossfirex-app-profiles.aspx 1
Millennium Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst13-6WINBetaDriver.aspx
Πέτρος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Σε 7 ψιλοαχρείαστοι είναι από τα release notes, αλλά κακούς δεν τους λες. Αξιοπρεπέστατοι, σταθεροί, ίσως να δίνουν και 2-3fps εδώ κι εκεί, αλλά παραπάνω δοκιμές δεν πρόλαβα.
ahristos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Catalyst 13.6 Beta 2 http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst13-6WINBetaDriver.aspx
johnny.tifosi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος ή μήπως έχει διαβάσει για προβλήματα με μπλε οθόνες λόγο του Calalyst driver? Έχω φτιάξει ένα PC με τον Α10-5800Κ για την αδερφή μου και της πετάει μπλε οθόνες. Προσπαθώ λοιπόν να λύσω το πρόβλημα εξ αποστάσεως, και αυτή δεν γνωρίζει και πολλά από PC. Της ζήτησα να μου στείλει τα minidumps και απο τα 13 αρχεία τα 4 δείχνουν bsod λόγω των dxgkrnl.sys, atikmdag.sys, dxgmms1.sys που μάλλον σχετίζονται με την GPU. Δεν ξέρω τι έκδοση του driver έχει, το PC το έφτιαξα μέσα Μαρτίου και έβαλα την τελευταία stable, οπότε ίσως έχει την 13.1 (; )
ahristos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος ή μήπως έχει διαβάσει για προβλήματα με μπλε οθόνες λόγο του Calalyst driver? Αφού δεν έχεις πρόσβαση στο μηχάνημα, ξεκίνα με τα βασικά. Πίνακας ελέγχου, προγράμματα και δυνατότητες, AMD Catalyst Install Manager και επιλέγουμε "express uninstall all AMD software". Μετά την επανεκκίνηση το αφήνουμε να δουλέψει με τους οδηγούς της Microsoft κι αν δεν παρουσιαστεί πρόβλημα σε εύλογο διάστημα δοκιμάζουμε να βάλουμε τους τελευταίους οδηγούς. 1
johnnyman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 παιδια χθες δοκιμασα κατι νεους drivers που βγηκανε και ειδα μεγαλη διαφορα.ριξτε μια ματια.πλεον το utilization ειναι 99% σε ολα τα games. http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=379451
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα